Torsdag 31 Januari 2013

Hej på er! Just nu har jag bäddat ner mig i soffan framför tvn och har det bra :) Mitt älskade hjärta sover och har gjort i snart 2 timmar och jag hoppas att han sover hela natten i natt igen :)

Dagen har varit rätt så bra, men lite drama och panik på jobbet men tack och lov så gick det bra! Efter att jag hämtat Theo åkte vi hem och bara tog det lugnt hela eftermiddagen/kvällen :)

Imorgon är det äntligen fredag och efter jobbet ska jag hämta mitt hjärta och sen ska vi direkt hem till min älskade syster! ❤❤ Sen så kommer mitt stora hjärta och är med oss i helgen då det är hans barnhelg :)


Dagen ^^

Hej på er! Min dag har varit kanon! Mötet i morse på förskolan gick hur bra som helst! Kändes riktigt bra :D Sen efter så åkte jag till Katrin och hade det trevligt och sen åkte jag och hämta hem mitt älskade lilla hjärta och när vi kom hem hörde jag av mig till A och frågade om han ville äta hos oss idag och det ville han och sen var det han som nattade Theo då jag inte dög ;) När Theo somnat kollade vi på Farmen och sen gick han hem och jag bäddade ner mig i soffan och kollade på Masterchef Australia och nu sitter jag med fötterna i mitt underbara fotbad och efter det blir det sängen. En helt underbar dag helt enkelt och det är inte ofta jag har sådana nu för tiden :)


Onsdag 30 Januari 2013

God morgon! Onsdag idag och idag har vi lite ledigt nu på morgonen då Theo inte börjar fören 9:30 då vi ska på möte på förskolan :) Känna lite dumt att ta honom till förskolan vanlig tid och för mig att åka och jobba knappt en timme för att sedan få ett h-vete när jag kommer till förskolan om Theo får syn på mig. Då känns det bättre att vi är hemma och åker dit tillsammans och när han springer iväg och leker så går vi undan och har mötet :) Efter mötet ska jag hem till Katrin en sväng och efter att jag hämtat Theo får vi se vad som händer ^^
 
Näe mysa ner oss i soffan ska vi göra nu ^^

Helt underbart!

God morgon!
 
Idag är det tisdag och idag har jag och Theo's pappa ett viktigt möte. Dom ringde till mig igår eftermiddag och frågade om vi kunde komma idag och då väntetiden egentligen är ruskigt lång så tyckte jag att det var lika bra att ta den tid som nu fanns! Så ett viktigt möte står på schemat idag :)
 
Sen i natt har Theo sovit hela natten inne i sin säng utan att ha vaknat en ända gång :O :D Han har sovit lugnt i natt och det har varit helt underbart att få sova ostört en hel natt. Och sover han skit dåligt nu i natt så kan jag iaf njuta av att ha fått en hel natts sömn ♥
 
Igår eftermiddag hände ingenting här hemma. Jag och Theo lekte lite grann och så gjorde vi iordning mat som Theo åt halva portionen av och sen var det kväller och nattning och Theo somnade väldigt fort igår också. Jag läste en saga och sen släckte vi lampan och strax därefter sov han :) Trött kille med andra ord ;) När Theo somnat gick jag och la mig i soffan och kollade på "Farmen", sen blev det bara en lugn kväll i soffan :)
 
Näe nu måste vi sätta lite fart här hemma ^^
 
Ha en bra dag hörrni! :D
 

God morgon måndag!

God morgon måndag! 0 gradigt ute och strax ska jag och mitt älskade lillhjärta hoppa i ytterkläderna och åka till förskolan och sen vidare till jobbet för min del ^^ Är trött som vanligt då Theo vaknat två gånger i natt och sista gången han vakna var det bara skrik och grin och tillslut gav jag upp och startade youtube i mobilen och tittade på två avsnitt med Kalle Anka.. Jag brukar inte göra så, men i natt blev jag desperat för att få honom att lugna ner sig och somna om! Och det lyckades jag med tack och lov, men när klockan ringde ville jag slänga den i väggen och sova vidare ^^ Men det gjorde jag inte och nu sitter hjärtat och tittar på barntv och jag sitter vid datorn och strax ska jag som sagt ta fram ytterkläderna och börja klä på oss och röra på oss ^^
 
Annars idag har jag ingen aning om vad jag och Theo ska hitta på.. Har en liten fundering på att höra av mig till min kusin och kolla om vi kanske kan komma över en stund så Theo får leka med sina tremänningar då det inte blev nånting i fredags, men vi får se hur slut jag är efter jobbet ^^
 
Nej fixa sig nu kanske?
 

God natt söndag!

Tänkte smyga in och säga god natt! Theo sover sen 1,5 timme tillbaka och jag har precis kommit ut ur duschen så nu tänkte jag försöka komma i säng och förhoppningsvis somna tidigt.. Kan ju iaf hoppas på det.
 
Annars så har dagen idag varir väldigt bra :) A stannade hela dagen fram till eftermiddagen nångång när lillasyster kom och hälsade på en sväng :) Innan A gick och syster kom så var jag över till mamma och hämtade mitt och mina syskons playmobil till Theo och han älskade det! Just playmobil var något iaf jag och min syster älskade att leka med när vi var yngre så vi har en hel del ^^ Och Theo blev överlycklig när vi packade upp allt och började leka med honom ♥ Han tyckte det var så roligt att det till och med blev krig när han skulle nattas då han ville vara uppe och leka ;) Och det brukar inte vara så svårt att få Theo i säng ^^ Men nu sover min skatt iaf och jag hoppas att det blir en natt med mycket sömn! Speciellt för honom då han nu för tiden sover väldigt dåligt :( Men jag håller tummarna på att han får sova i natt ♥
 
Näe sängen nu god natt!
 

Söndag 27 Januari 2013

Hej på er! Söndag idag och helgen börjar gå mot sitt slut och i morgon är det måndag och ny vecka igen.. Känner att jag skulle vela ha helg några dagar till, menmen ^^
 
Helgen har varit rätt så bra faktiskt, men lite synd på sömnen bara :/ Theo har strulat en hel del både nu i natt och förgår natt.. Skit drygt är det när man inte får sova ut ordentligt och i natt höll jag nästan på att bryta ihop totalt :( Men det gick bra iaf efter ett bra tag och Theo somnade mellan mig och A. Men som sagt så blev det inte så många sovtimmar men det får vara så idag..
 
Imorgon är det som sagt måndag och det står jobb och förskola på schemat hela veckan förutom på onsdag för min del. Då är det utvärderingsmöte med förskolan och alla andra inblandade så vi får väl se hur det går. Men annars så blir det nog en lugn vecka tror jag..
 
Näe nu ska jag sparka upp karln ur sängen och fixa frukost, jag är hungrig! ;D Theo har redan fått sin "o'boy" så vi får se om han vill ha nån macka eller nå :)
 
En liten Kelly ♥

Fredag 25 Januari 2013

Hej på er! Hur är det med er denna härliga fredag? Här är det bara bra, har jobbat halva dagen idag och då var A hemma med Theo och för en timme sen kom jag hem och då bytte vi av så att han kunde åka och jobba :) Härligt när man kan göra så ibland tycker jag..
 
Theo sitter nu och tittar på tvn och börjar bli lite trött ^^ Kelly och Astrid ligger och sover nånstans båda två också så just nu är det lugna puckar här hemma. men strax ska jag och Theo klä på oss och åka ner på stan och fixa lite ärenden som jag har :) Lika bra att fixa dom nu när jag endå är hemma med hjärtat istället för att behöva ta ledigt från jobbet för att fixa dom då :)
 
När vi sen kommer hem igen så vet jag inte riktigt vad Theo och jag ska sysselsätta oss med, men vi kommer nog på nånting ^^ När A har slutat så kommer han hit och hämtar upp mig och Theo så ska vi åka och storhandla och sen blir det mys hela kvällen :D Känner att jag verkligen behöver det så det ska bli underbart! Funderar på att köpa en ny film till Theo idag också då vi är och handlar och kanske sätta oss och mysa framför den ikväll? Det tåls och fundera på iaf!
 
Nej hoppa i ytterkläderna nu då och gå till bussen :)
 
Hörs sen!

God natt!

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har varit relativt lugn, precis som den skulle vara :) Lämnade Theo på dagis och åkte sen hem och sov en stund på förmiddagen. När jag sen vaknade så började jag städa här hemma och sen gick jag över till mamma en sväng och bara var :) Dagis ringde ca en timme innan jag skulle hämta Theo och sa att han hade nå utslag som dom trodde var ett virus och ville att jag skulle komma och hämta honom och ta honom till hälsocentralen. Sagt och gjort så gjorde jag det, men sköterskan som tittade på dom röda prickarna sa precis samma sak som mig att det bara var värme kvisslor och inget virus. Men för säkerhetsskull så blir Theo hemma imorn, men han ska vara hemma med sin pappa på förmiddagen och med mig på eftermiddagen då det kändes bäst att vi delade upp dagen :) Sen imorgon eftermiddag när A slutat jobba så ska vi åka och storhandla då det ekar tomt här hemma.. Sen så ska A sova här i helgen så det blir nog en helg med massa mys :)
 
Näe blev ett kort inlägg det här då jag känner nu att jag ska krypa ner under täcket bredvid min sovande son ♥ Theo ville inte sova inne i sitt rum i natt då han sa att det fanns farliga monster där inne så då fick han sova i min säng så gör vi ett nytt försök imorgon istället :)
 

Torsdag 24 Januari 2013

God morgon! Men här har vi varit vakna ett bra tag då det inte blev så mycket mer sömn än natten till igår :/ Känner mig helt groggy och huvudvärk har jag också. Men jag har även ringt till jobbet och sagt att jag blir hemma idag och kommer igen imorgon, så idag ska jag bara ligga i sängen och sova så mycket jag bara kan medan hjärtat är på dagis :)
 
Annars idag händer det inte så mycket mer. Ska bara ta det så lugnt jag bara kan och hoppas på att det blir mer sömn i natt..
 

:D

Nu är min efterlängtade soffa på plats! Och jäkligt bra blev det i vardagsrummet nu också :D För att inte tala om hur skön soffan verkligen är, helt gudomlig är den ;D
Stort tack till alla som hjälpte till och flytta den från mamma hem till mig då jag vet att den är snortung!

Theo strulade vid nattningen ikväll och det tog nästan 2 timmar innan han somna :/ Och när han somnat kom A hit efter att ha hjälpt till med sofforna och åt kvällsfika med mig och tittade på efterlyst ❤ Han hjälpte mig även med att möblera om i vardagsrummet då han inte tyckte att jag skulle göra det själv ❤ Ca en timme efter att A hade gått vaknade Theo av att han hostade :/ Jag gick in till honom och efter ett tag somnade han om och jag håller alla tummar och tår jag har på att han sover hela natten i natt för hans skull.

Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka få nån timmes sömn i natt. God natt!


Onsdag 23 Januari 2013

Hej på er! Onsdag idag och idag jobbade jag bara 5 timmar då det varit en strulig natt men ingen sömn alls för min del så tyckte dom på jobbet att jag kunde sluta 2 timmar tidigare och det tackar jag för! När jag kom hem sov jag en timme och sen var det dags och hämta hem mitt älskade hjärta från förskolan och sen hem och fixa middag och nu strax ska han nattas :)
 
Mamma ringde till mig idag också och sa att jag ska få hem min soffan ikväll :D Snacka om överlycklig tjej nu kan jag lova! :D Har väntat på soffan sen i november, men då mamma blev sjuk och fick operaras och greja så fick vi av vakta med soffan då hon har använt den hemma hos sig, men nu har hon köpt ny soffa och hon skulle få hem den redan ikväll och då får jag hem min :D Snacka om lycklig tjej nu alltså!
 
Imorn är det torsdag och vi får se om det blir nå jobba för mig då eller inte. Blir det en till lika strulig natt som natten till idag och nätterna före det så tyckte dom på jobbet att jag skulle vara hemma och vila upp mig och komma igen på fredag så vi får se hur det blir :) Kan ju hoppas och hålla tummarna på att hjärtat sover bra i natt och sover hela natten så jag kan jobba imorn :) Skulle vara bra iaf!
 
Nej nu ska jag fixa välling till mitt älskade hjärta och sen natta honom och efter det invänta att mamma ringer och säger att jag komma och hämta soffan :) A skulle hjälpa till och bära han också och en väldigt snäll granne :D
 
Kikar in senare när soffan är på plats och visar upp den ^^

God natt!

Hej på er! Ligger i sängen nu och hoppas på att få lite mer sömn i natt än natten som var, men känner redan paniken över att somna så vi får väl se hur det går :/ Det är absolut inge roligt det här med att inte kunna sova och att känna sådan ångest över att behöva gå och lägga sig. Samtidigt går jag och längtar efter sängen och sömnen på dagarna, men när jag väl ligger här - ja då kommer paniken och ångesten krypande :( Skit jobbigt är det och speciellt nu när jag arbetstränar med barn då man måste ha sovit för att orka med hela dagen! Vilket jag egentligen i te gör.. Men men..

Dagen har iaf varit rätt så bra idag trots väldigt lite sömn! Jobbade hela dagen och sen åkte jag och hämtade mitt älskade hjärta på förskolan och han var utan blöja när jag kom och han ville inte ha nån när vi skulle åka heller, men direkt när vi kom hem sa han att jag skulle hämta en ;) Men det går ju sakta men säkert framåt iaf :) Man får vara glad för det lilla! Sen har vi bara tagit det lugnt hela eftermiddagen och när hjärtat somnat bänkade jag mig i soffan framför Farmen och en timme efter det så kollade jag på Svenska Hollywood fruar och nu ligger jag i sängen :)

Imorgon är det onsdag och jobb står på schemat som vanligt och förskola för hjärtat. Vad vi sen hittar på på eftermiddagen har jag ingen aning om, men det märker vi :)

Näe nu ska jag läsa lite och hoppas på att John Blund kommer rätt så snart!


Tisdag 22 Januari 2013

God morgon! Här hemma har vi varit uppe sen 05,30 så man känner sig mer död än levande just nu, både jag och barn. Vi är båda jätte trötta och ingen av oss har sovit nå vidare bra i natt :/ Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av dagen och sen förhoppningsvis somna tidigt ikväll :)
 
Ja annars så händer det inte mycket idag vad jag vet förutom jobb/förskola. Så vi får se vad dagen har att erbjuda ^^
 
Nej nu måste vi sätta lite fart här hemma så vi kommer iväg i tid :)
 

Måndag 21 Januari 2013

Denna dag har varit rätt så lugn, både på jobbet och hemma efter.. Rätt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig, ibland behöver man sådana dagar också :)
 
Efter jobbet åkte jag och hämtade hem mitt älskade hjärta från förskolan och det hade gått rätt så bra där förutom att han inte ville äta någon lunch :/ Men frukost och mellanmål åt han mackor iaf så han fick ju i sig nånting och sen så hade han även ätit lite frukt, men han hade vägrat dricka nånting över huvudtaget :( Det börjar verkligen kännas i psyket nu att han inte vill äta nånting och man känner hur man börjar nästan tvinga i honom mat bara för att han ska orka, men man ska ju absolut inte tvinga i dom mat och det gör jag inte heller! MEN jag får känslan ibland att jag skulle vela så jag vet att han får i sig nånting.. Men till middag idag åt han iaf 1 nästan 2 godingar och det är ju alltid nått iaf. Sen så dricker han alltid en flaska välling både på morgonen och på kvällen tack och lov!
Sen märks det på honom också att han inte äter nånting då han jämt är jätte trött! :/ Visst får han sina stunder då han har så mycket energi så han vet inte vad han ska göra med allt, men de försvinner lika fort som det kom och så är han trött igen.. Det är en jäkla tur att förskolan följer handlingsplanen nu som Theo har, för det hjälper honom nå enormt mycket!
 
Men annars så är det bara bra här hemma, eller så bra det kan vara när man mår som man gör psykiskt.. Dagarna går, vissa fortare än andra och veckorna lika så.. Snart är snön borta och sommaren kommer och så även vår älskade dotters 2-årsdag.. Känner att jag börjar redan få lite ångest över den dagen och den dagen är lite mer än 4 månader bort och jag ska inte ha ångest över den redan! :O Men jo det har jag och den tar ut sin rätt när jag ska sova då jag nu för tiden inte sover mycket alls :( Men ja det är väl som alltid att bara bita ihop och fortsätta köra och inte titta upp.. Någon hjälp får man inte heller utav detta landsting och nej jag får ingen, så det är bara att köra på helt själv. Något jätte stöd från min omgivning får jag inte heller, men nu är jag van med att jag måste sköta mig själv plus ta allt runt omkring också..
 
Nej nu ska jag bädda rent i min säng och sen slänga mig på soffan en stund innan jag ska krypa ner under täcket och försöka sova lite..
 
God kväll på er!
 
Stina jag saknar dig! 
Nu har du varit borta 5 månader och 20 dagar :'(

God morgon!

God morgon på er! Här hemma har vi varit uppe nån timme nu och strax ska vi röra på oss mot förskola/jobb :)
Annars idag så har jag inga planer alls för dagen så vi får se vad som händer och sker på eftermiddagen ^^
 
Ha en bra dag hörrni!
 

Söndag 20 Januari 2013

God kväll på er! I helgen har det inte blivit nå bloggande alls då jag inte har känt att jag velat blogga nånting och sen har det inte hänt nånting värt att blogga om heller.. Det har det iofs fortfarande inte gjort, menmen ^^
 
Söndag idag och idag har hela familjen varit ute och lekt i snön. Theo tyckte det var jätte roligt och som tur va så var det inte så jätte kallt idag så man frös inte ihjäl när man var ute. Theo's farmor var hit en sväng också, men stannade inte så länge och sen på eftermiddagen åkte Theo iväg med sin faster och sin kusin och badade en timme på Lillhagsbadet :) Nu sover han sött i sin säng sen 2½ timme tillbaks och jag hoppas att han kan sova i natt. I flera nätter nu har han sovit jätte oroligt och vaknat och kommit in till mig. Inte för att det gör nånting egentligen, men det är synd om honom som aldrig får sova ut ordentligt :/
 
Imorgon är det måndag och ny vecka väntar med jobb och förskola. Får se om det händer nå roligt i veckan eller inte..
 
Näe nu ska jag slänga mig i soffan en stund och äta kvällsfika och glo på tvn och invänta John Blund som dom senaste veckorna har glömt bort att även jag existerar då jag har sovit skit dåligt i flera veckor nu :/ Menmen hoppas på bättre sömn nu!
 

Fredag 18 Januari 2013

Hej på er! Äntligen är det helg! Och jäklar vad jag ska ta det lugnt! Iaf så vill jag det, men vi får väl se om det blir så ;) Imorgon kommer iaf min älskade syster hit och umgås :D Vi har inte setts nånting sen typ julafton eller nå sånt så det var bra länge sedan vi såg så det ska bli roligt! Theo ville att hon skulle komma på en gång när han pratade med henne i telefon nyss ;) Och han sa flera gånger till Emma att han älskar henne, mitt älskade lilla gohjärta ♥
 
Försöker få tag på A nu också för och se när han kommer. Måste ju börja med maten nu så det skulle vara bra om jag fick tag på honom ^^ Men jag vet vad det är han håller på med och det kan ta tid, men bara det blir så som vi vill så är jag nöjd :)
 
Näe dags och börja med maten nu kanske? Det vankas stuvade makaroner och köttbullar här hemma idag och vi får väl se om det passar mitt lilla hjärta. Sen så skulle det komma en tjej och kolla på lite av alla kläder efter Theo också som jag har lagt ut :) Skulle vara bra skönt och bli av med det :)
 
 

Torsdag 17 Januari 2013

Hej på er! Kikar in för att säga god natt :) Blev inget bloggande idag då det inte hänt nånting speciellt..
Men jobbade idag och det gick bra! Hade lite huvudvärk till och från under dagen, men det gick. När jag sen hämtade Theo bröt helvete ut :/ Han ville inte alls följa med hem hur mycket jag än försökte få med honom.. Han gapa och skrek hela vägen hem! Till och med på bussen skrek han och det brukar han inte göra.. Men han var skit trött och sen hade han inte ätit så bra under dagen heller vilket han har varit jätte dålig på hela veckan :(
Väl hemma iaf så började han lugna ner sig och när A kom så blev han på strålande humör tack och lov :) Men han åt inte så speciellt bra hemma heller, men han fick i sig en hel flaska välling vilket är bra!
 
Nu sover min älskade son och jag ska krypa ner i min säng jag också :)
Imorgon är det fredag och förhoppningsvis så är det en grej som går som vi vill! :) Håller tummarna för det iaf :) Men vad det är tänker jag inte skriva ut än ;)
 
Sen är det helg sen också och Theo ska vara hos sin pappa, eller dom ska vara hos mig men det är pappa-helg :) I helgen kommer också min älskade syster och hälsar på :D Var ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli hur roligt som helst träffas! :D
 
Näe nu lockar sängen allt för mycket ^^ God natt!
 

God natt..

Hej på er.. Smyger in för att säga god natt och hoppas att ni kan sova bra i natt :)

Själv ligger jag i sängen och har mitt älskade lilla hjärta bredvid mig ❤ Han vaknade för ca en timme sen och hade världens växtvärk och bara grina :( Men nu efter lite alvedon och lite Tom och Jerry tittande så sover han här bredvid mig ❤

Min kväll spenderades iaf i soffan framför tvn tills Theo vakna :) Mös för mig själv med en kopp varm choklad vilket var bra många år sedan jag drack! Och nu menar inte jag varm o'boy utan riktig choklad gjord på kakao. Det är så underbart gott så det finns inte! Jag riktigt njöt av de när jag drack ^^

Näe nu ska jag också försöka sova.. Jobb står på schemat i morgon då jag mår mycket bättre och hjärtat ska till förskolan :) I morgon efter jobbet kommer även mitt stora hjärta och ska tillbringa eftermiddagen med oss och då han har legat i magsjuka hela veckan har vi inte kunnat umgåtts nånting, men nu är han frisk så imorgon kommer han :D

God natt!


Ny design!

Nu är min nya design uppe :D Och bra blev den! Stort tack till Nathalie som ville vara så snäll och fixa den till mig :) Nu kanske motivationen till att blogga mer kommer när designen är snygg :) Iaf så kan vi hoppas på det!
 
Theo och jag är iaf hemma nu och Theo somnade i vagnen medan vi väntade på bussen ^^ Men skönt för honom att få sova en liten stund och han är fortfarande rätt så trött så tror inte det blir så stora problem med att få honom att somna för natten senare :)
Och Theo gjorde mig väldigt glad för en stund sedan också! Maten var klar och han säger att han inte vill ha nånting, fine tyckte jag och satte mig och började äta och efter en kort stund kommer Theo smygande och säger att han visst vill ha mat för att han är faktiskt hungrig ;) Så då dukade jag fram åt honom också och så åt han upp precis allt på sin tallrik! :D Sen ville han också ha 2 skorpor som han glädjeligen åt upp och efter det kom han och bad om 2 hårdbröd mackor som han nu står och mumsar på :D Såhär bra har inte Theo ätit på länge och vi kan ju bara hålla tummarna på att det håller i sig!
 
Nu ska jag slänga mig i soffan med min underbara son och bara vara tills det är dags att natta honom :)
 
God kväll på er! :D

Onsdag 16 Januari 2013

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår inte så jätte bra så idag är jag hemma från jobb.. Gick hem igår också då jag inte kände mig hundra :/ Men imorgon blir det troligtvis jobb iaf hoppas jag..
 
Igår när jag kom hem la jag mig på soffan och sov i 1,5 timme och när jag vaknade så kändes det lite bättre men inte helt bra, men jag gick endå ner i källarn och hämtade upp alla bebiskläder som jag har efter både Theo och flickorna och rensade ur dom på de kläder jag ville ha kvar och så sorterade jag upp de i storlekar och sen la jag ut dom på köp&sälj på facebook och jag hoppas att nån nappar då det är mycket fina kläder och det tar en väldigt stor plats både uppe i min lägenhet och i mitt förråd.
(Fick precis ett pm på facebook att det är en som kommer och köper mitt klädpaket i storlek 74/80 så där försvann 3 fulla påsar med kläder ^^ )
Fick även hjälp av mamma med att gå igenom allt då det var jäkligt tungt att gå igenom flickornas kläder. Men det måste göras och jag vet med mig själv att jag mår ännu sämre när jag varje gång ser dom när jag går ner i källarn. Då känns det bättre att någon annan får nytta av dom :)
 
Ja annars idag händer det inte mycket. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt tills det är dags och hämta hem mitt älskade hjärta och när han är hemma så får vi se vad han har lust med att göra :)
 
Sen så kommer det förhoppningsvis snart upp en ny design här också :) Håller tummarna med att den kommer upp inom några dagar :)
 
Hej så länge!

Söndag 13 Januari 2013

God morgon / God förmiddag! Söndag idag och sista dagen på den här helgen är redan här! Usch vad fort den här helgen har gått måste jag säga.. Lite tråkigt att man inte kunnat njuta ordentligt, menmen :)
 
Idag är det söndag och jag och Theo ska på julgransplundring med världens bästa pappa/morfar :D Ska bli riktigt roligt och göra nånting med pappa! Det händer inte så ofta att vi gör saker tillsammans så det ska bli jätte roligt :) Och Theo älskar att vara med sin morfar :D
 
Efter det så ska vi hem och äta mat med Theo's pappa :) Det är jag som bjuder på maten ^^ Vi firade ju 7 år i tisdags, men eftersom att det var mitt i veckan så gjorde vi ingenting speciellt då så då sa vi att vi skulle göra det i helgen istället om vi fick barnvakt. Men där planderade han in annat i fredags när jag fixat barnvakt så i fredags så var jag själv hemma och bara låg i soffan typ.. Sen igår så skulle ju mamma egentligen ha Theo en natt till, men då mamma hade ont i sitt operationssår så fick Theo komma hem en dag tidigare så det blev inget igår heller.. Men A kom hit iaf och vi umgicks hela kvällen och han sov även här :) Så helgen blev bra iaf! Men idag har jag sagt att jag ska bjuda på mat, men vi får se vad det blir för nå ^^
 
Igår kväll när jag skulle natta Theo säger han till mig att han inte kan sova därför att han saknar sin lilla syster ♥ Och det gjorde så ont i hjärtat då jag vet att han mer än gärna vill ha ett syskon, men sen blev jag lite förbryllad över det också då han bara var 1½ år när Svea dog, men han kommer nog ihåg att jag hade en bebis i magen och sen helt plötsligt hade jag inte det mer :/ Så ont som satan gjorde det och han till och med grät några tårar när han sa det :'( Mammas älskade barn! Gud vad jag önskar att jag hade er här alla 3! ♥♥♥
 
Imorgon är det måndag och ny vecka.. En vecka full med jobb står på schemat och jag hoppas att veckan går fort ^^ Sen så längtar jag som en tok efter våren nu! Visst jag älskar snön och vintern! Men nu har vi haft så mycket snö och temeraturerna åker upp och ner så ena dagen är den -20 och andra är det +3 så det blir slask och blött för att sedan frysa till och bli snor halt och det är det jag är trött på! Så våren får mer än gärna komma nu, men vi har ju minst 2 månader kvar med snö och slask innan våren kommer ;P
 
Nä nu ska jag fixa frukost och väcka karln som fortfarande ligger och sover :) Ska även hänga tvätten och starta en ny maskin så det är klart tills pappa kommer och hämtar oss :)
 
Ha en bra söndag!
 

Barnledig..

Ja barnledig är jag ikväll och jag spenderar inte den som jag hade tänkt mig..
Theo är iaf hos sin mormor och han blev överlycklig när jag hämtade honom på förskolan och sa att han skulle dit :) Då hade han inte tid att vara med mig mer för han skulle ju till "mommo" ;) Och allt hade gått bra på förskolan idag och Theo har börjat äta :D Och han äter bra nu också! Iaf för att vara honom :) Hans mage har krånglat nu några veckor också, men tror även att det har släppt vilket är jätte skönt då jag har min glada älskade kille tillbaka och han sover mycket bättre nu också! Dom två senaste nätterna har han sovit runt 12 timmar utan att vakna och komma in till mig vilket är skönt för både honom och mig :D
 
Annars idag gick det bra och jobba :) Men jobbade inte hela dagen utan var där bara till lunch, sen skulle jag med Katrin till sjukhuset i Sandviken då hon inte hittar med sitt lokalsinne ;) Efter det åkte jag hem och tog det bara lugnt tills det var dags och hämta mitt hjärta från förskolan och när vi kom hem gick vi nästan direkt till mamma och sen dess har jag varit ensam.. Känner att jag egentligen inte ska vara ensam, men då planerna som egentligen var satte blev ändrade så orkade jag inte engagera mig i nå mer så då blev jag själv.. Ska strax krypa ner i sängen och se om jag kan sova nånting i natt eller om jag kommer ligga och vrida och vända på mig bara..
 
Aja god natt på er..
 

Torsdag 10 Januari 2013

God morgon på er! Idag är det torsdag och förskola jobb står på schemat hela dagen.. Lika dant var igår så när jag och hjärtat kom hem så var vi båda så trötta så vi orkade inte mycket.. Och Theo somnade för natten strax efter klockan 18:00 och vid 18:30 kom bästa Katrin hit och vi spelade monopol och som vanligt vann hon ;) Sen så snackade vi en hel del också :) En riktigt bra kväll blev det! Och Theo sov närare 12 timmar i natt då han somnade klockan 18:00 och han vaknade 05:55 så ja nästan 12 timmar vilket han verkligen behövde! Han är lite alls lika trött nu när han sitter och tittar på barntvn som han brukar så jag hoppas att han är piggare :)
 
Idag efter jobbet blir det nog inte så mycket gjort här hemma.. Känner att jag vill bara ha en lugn eftermiddag med mitt älskade lilla hjärta ♥ Men man vet aldrig ^^ Pratade med mamma igår också och då sa hon att hon ville ha Theo lördag - söndag och eventuellt ville hon ha honom redan imorgon så vi får väl se om han flyttar till mormor helt i helgen eller inte ^^ Sen på söndag ska jag och Theo på julgransplundring med min pappa vilket jag ser fram emot :)
 
Nej nu måste vi sätta lite fart här hemma så vi inte kommer för sent ^^
 
Puss på er!
 
Theo och jag för 3 år sedan ♥

7år ❤❤

Idag har jag och mitt älskade hjärta varit tillsammans i 7år! Alltså 7år det är ju hur lång tid som helst! Aldrig hade jag tanken på att vi verkligen skulle vara tillsammans 7år senare, men glad är jag för det för vi har inte haft 7 lätta år, det ska gudarna veta! Det har varit 7 jäkligt tuffa och svåra år, men hur det än har sett ut så har vi alltid haft varandra ❤❤❤

Jag älskar dig Alex❤


God natt!

Theo kom hem runt 18:30 och han hade haft hur roligt som helst :D Och allt hade gått jätte bra så det blir fler gånger för honom att åka till Fjärran med faster :) Jag kan tyvärr inte ta honom dit då det är ett badhus och vattnet är fullt i klor - vilket jag inte tål utan får stora sår som tills slut spricker så jag börjar blöda :/ Och nej det hjälper inte att smörja sig flera gånger.. Det har jag redan provat.. Men iaf så är det ju jätte bra att han kan åka dit med sin faster som älskade det! :)
 
Men iaf så var han så trött när han klev ur bilen att han knappt kunde gå stackarn ;) Och när han fått av sig ytterkläderna så fick han välling och så startade jag barnprogram åt honom och när det var slut kom han själv till mig och sa att han var jätte trött och ville sova, vilket aldrig har hänt förr ;D Så då gick vi in till hans säng och läste en saga och sen sov han så sött som bara han kan ♥ Och han sover än och jag hoppas att han kommer sova hela natten i sin säng nu :)
 
Själv tänkte jag hoppa in i en dusch nu och sen slänga mig i soffan en stund innan jag ska krypa ner i sängen och försöka sova.. Kommer nog inte bli lika enkelt för mig och somna ikväll då jag inte har min stora kärlek vid mig.. Är lite bortskämd nu då jag har sovit med honom i flera nätter och nu helt plötsligt så ska jag sova helt ensam :/ Så ja vi får se hur det går.. Men imorn kommer vi iaf att umgås då det är en rätt så speciell dag ♥
 
Nej god natt!
 

Måndag 7 Januari 2013

Hej på er! Måndag idag och ny vecka har startat! Och Theo hade sin första dag på förskolan efter ett två veckors långt lov :) Men skönt att komma tillbaka till rutinerna så nu hoppas jag att han somnar ikväll! För det ville han inte alls igår och han somnade nog inte fören efter 23:30 nånting -.- Men lite roligt var det i morse när jag gick in och väckte honom 05:45 ;) Han ville inte alls kliva upp då och jag fick en utskällning som hette duga ;P Men upp kom han iaf och i tid till förskolan kom han också! :)
 
Men en sak som jag irriterade mig på jäkligt mycket idag var att när jag kom till jobbet så fick jag reda på att skolan var stängd pga studiedag. Pedagogerna jag jobbar med tyckte att jag lika bra kunde gå hem då det inte fanns nånting för mig att göra, men då sa rektorn att jag kunde städa istället.. Kände mig rejält utnyttdjad då måste jag säga! Och städa?! Det var redan städat överallt så i 3 timmar satt jag och rullade upp garnnystan bara för att kunna rulla upp dom igen -.- Snacka om världelösa 3 timmar som jag garanterat kunde ha spenderat på så många andra sätt! Bara för att jag är där gratis så ska dom inte utnyttja en på det viset tycker jag, menmen.. Imorn är det vanlig dag igen tack och lov, men det blir en kort dag för min del då jag ska till sjukhuset igen och kolla ögonen.. Måste vara nå fel på dom då jag var och fotograferade ögonbottnen i oktober och ska då inte komma tillbaka fören om 1½ år, men blev kallad imorgon redan.. Så ja nånting måste det ju vara :/
 
Annars idag har jag varit rätt så produktiv måste jag säga ^^ När jag väl fick gå hem så började jag tvätta och städa bort julen helt och hållet! Sen hann jag inte så mycket mer då det var dags att åka till förskolan och hämta mitt hjärta för vi skulle till BVC :) Och äntligen har Theo börjat gått upp lite! :D Iofs så är det bara 2 hekto han har gått upp men iaf :D Sen efter BVC så åkte Theo iväg till badhuset med sin faster och sin kusin och där är dom än så vi får väl se hur trött min lilla älskling är när dom kommer hem ;) Hoppas iaf att han inte krånglar allt för mycket vid läggningen :)
Men iaf när han åkt så började jag ta ner alla kartonger med julsaker till källaren och sen gick jag med en del sopor så nu är det gjort för den här gången :) Känner att jag har hunnit med en del idag och det måste jag tacka Theo's faster för för hade inte Theo följt med henne så hade jag aldrig hunnit med allt :)
 
Nej nu ska jag surfa runt lite till innan jag sätter mig och gör rent kattlådan ^^
 
Ha en bra kväll! :)
 
Här var 2 av mina älsklingar inte så stora ♥
Theo är 1år och 7månader och Kelly är 8-9 veckor ;)
Augusti 2011 är bilden ifrån ♥

:)

God kväll! Sitter hemma hos A just nu och i natt ska jag och Theo sova här :) A försöker få vår lilla grabb och somna nu men det går sådär då Theo gett sig fn på att inte sova ;) Så vi får väl se hur det går ^^

Annars idag har det inte hänt så mycket.. Gick ut och gick en sväng hela familjen idag utan vagn och Theo gick jätte bra! :D När vi kom hem igen la vi oss allihop i sängen och vila nästan 2 timmar så egentligen är det inte så konstigt att Theo inte vill sova ^^ Ska bli skönt att rutinerna kommer igång imorgon igen! Theo har varit hemma från dagis 2 veckor nu och han har ställt om dygnen också vilket inte är så bra :/ Så jag hoppas att han kommer vara slut imorgon kväll ;)

Nä nu blir det mys framför serier!

God natt!


Lördag 5 Januari 2013

Hej på er! Lördag idag och idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Mina hjärtan är här så det blir nog bara mys hela dagen, men det skulle vara roligt och hitta på nånting också men vad vet jag inte ^^
 
Idag vid 15-tiden ska jag iaf möta upp en person som ska köpa en hel ikea kasse med kläder efter Theo :) Rensade ur hans garderob igår och 43 plagg tog jag bort och istället för att ställa ner dom i källarn och låta dom stå, la jag ut dom på en köp och sälj sida på facebook och det var en tjej som ville ha dom :) Skönt att bli av med dom och roligt att låta något annat barn använda dom nu när Theo inte kan ha dom längre :) Men förutom det så händer det inte så mycket idag..
 

Tips!

God morgon! Tänkte börja dagen med att tipsa er om en tävling som jag tycker alla (iaf föräldrar!!) borde delta i!
 
En tävling där ett företag (Contego) lottar ut en klocka med gps funktion så att du alltid ska kunna ha lite koll på vart ditt barn är och om barnet skulle försvinna så är det lätt för barnet att aktivera gps funktionen så att det blir lättare att hitta på de :) Allltså en klocka som alla föräldrar borde ha!
 
Gå in HÄR för att läsa mer och delta i tävlingen!

Fredag 4 Januari 2013

God morgon! Eller morgon är det, men vette tusan om den är så god. Har haft en h-vetes natt i natt då Theo vägrade somna! Jag låg bredvid honom i hans säng i 3 (!!!) timmar utan att lyckas. Då gav jag upp och satte honom framför en film i hopp om att han skulle somna till den, men ikke :/ Så då fick han följa med och sova bredvid mig i min säng och efter en timme cirkus så sov han.. Jag hade ställt klockan på 6,30 bara för att jag skulle lyckas komma upp i tid idag, men kom inte upp fören en timme senare :/ Men är helt död och Theo är lika död han, men förhoppningsvis så somnar han i tid ikväll och så kommer vi upp i tid imorn! Iaf så är det de som är planen ;)
 
Annars idag händer det inte mycket.. Det är A's helg, men vi får väl se om han kommer och hämtar Theo eller inte.. Vi har inte pratat på några dagar nu så jag vet inte.. Men det märks om inte annat..
 
Nej fixa lite frukost och hoppa i lite kläder och sparka igång dagen kanske?
 

Tävlingsdags!

 
Jag kände att en tävling så här i början på året kunde passa bra och då är jag med och tävlar hos Drömmen om 11 barn om ett namnsmycke från Lagnöviken
 
Gå in HÄR och var med du också!
 

Årsresumé 2012

Mitt 2012 var ett väldigt tungt och jobbigt år. Ett år som jag gärna hade hoppat över helt och hållet! Men nu har jag skrivit ihop en liten sammanfattning om mitt 2012 och vissa månader var tyngre än andra..
 
Januari
 
Året började med Mejas 3årsdag vilken som alltid är en tung dag ♥ Jag mobilbloggade för första gången och så startade jag den här bloggen :) Jag och A firade 6 år tillsammans ♥
 
 
Februari
 
Februari var en väldigt tung månad! A fyllde år och han fick nycklarna till sin lägenhet och mitt i allt så dog våra barns farfar pga Gävle sjukhus idiotiska jävla slarv! I slutet av februari flyttade även A in i sin lägenhet. Stina flyttade hem till mig och förgyllde dagarna ♥ Var till leklandet Delfinen med Theo och min älskade syster ♥
 
 
Mars
 
Hade en hel del och göra med A's flytt. Jag läste ut boken "Hästarnar dal" och började med "Mammutjägarna", underbara böcker som jag verkligen kan tipsa om! Svärfars begravning var och månaden var tung även den. Beställde ny mobil och nytt nummer!
 
 
April
 
April var som alla andra månader en väldigt tung månad då min älskade morbror slets ifrån oss bara sådär :( Han hade lagt sig i soffan och kollat på hockeyn med min kusin som då var 12 år och båda somnade, men min morbror vaknade aldrig igen :( En fruktansvärt tung månad! Nånting possitivt som hände var att Brynäs blev Svenska Mästare i hockeyn! :D Påsken infann sig också i april. Mina kusiner från Örebro kom upp ♥
 
 
 
Maj
 
Solen värmde mer och mer, men även maj månad är en tung månad i den här familjen ♥ Det var 1 år sedan Svea dog och det var 3 år sedan Mejas urnsättning ♥ Sen var även min morbrors begravning i maj ♥ Theo ramlade och slog hål i pannan denna månad och blodet sprutade. Åkte till akuten och fick vänta över 6 timmar innan dom ens kollade honom! Min Iphone kom! :D Började min rehabilitering på Arbetslivsresurs.
 
 
 
Juni
 
Sveas 1års dag kom så även Kellys :) Månaden var även den tung och så var det min morbrors urnsättning ♥ Jag och mina hjärtan och min älskade pappa åkte till Kolmården och hade några underbara dagar där ♥ Verkligen några dagar som jag saknar! Det blev även ett besök i Furuviks parken på nationaldagen då Theo´s morfars jobb hade familjedag där ♥ Fick reda på att jag var gravid i vecka 8.
 
 
 
Juli
 
Juli var överlag en rätt så bra månad. Jag fyllde 25år och min kusin Fia och hennes sambo kom upp och berättade att även hon var gravid och att vi skulle få barn nästan samtidigt :D Gick på bio med Fia, Kevin, Katrin vi såg Ice Age 4 och den filmen var hysteriskt rolig!
 
 
 
Augusti
 
Det som absolut inte fick hända, hände! Jag fick missfall! Jag blödde så mycket så en ambulans fick hämta mig och jag mådde skit länge efter det! Stina försvann dagen efter jag fick missfall och har inte synts till sedan dess :( Astrid fyttade hem till mig och hjälpte mig bearbeta mina två stora förluster ♥ Theo började stressa sönder på dagis som slutade med att han spydde som jag vet inte vad :( Och det har fortfarande inte slutat helt!
 
 
 
 
September
 
Hösten kom och bloggen hamnade mer och mer på sidan av. Theo fortsatte stressa och spy på dagis vilket var skit jobbigt! Jag började arbetsträna vilket kändes både jävligt bra och jävligt jobbigt! Började umgås mer och mer med Annica :)
 
 
 
Oktober
 
Theo fortsatte stressa och spy på daigs och jag hade möte med en av hans pedagoger, men det hände inte så mycket så vi ringde i panik till kommun för att få honom förflyttad. Började kolla runt på lite födelsedagspresenter/julklappar :) Satte lösenord på bloggen.
 
 
November
 
Möte med specialist pedagogen och pedagogerna och förskolan började ta Theo på mer allvar! Dom började skriva en handlingsplan! Theo fick håret klippt och såg mer ut som en pojke än en flicka ;) En äcklig jävla vikarie kläckte ur sig nånting jävligt dumt som fick mig att explodera. Dagisfotografering var det också denna månad. Lekte en massa ute bland löven och mös hur mycket som helst ♥ Tog bort lösenordet på bloggen.
 
 
December
 
December kom och även den är en tung månad här hemma. Theo fyllde 3år och julafton var hur underbar som helst! Mejas dödsdag kom och den var ruskigt jobbig! Tog ner stridsyxan mot Theo's faster och har nu strykit ett streck över det som varit och börjat om! A och jag i storbråk. Gick på bio och såg underbara filmen "The Hobbit". Svärmor bjöd med oss på Julgalan 2012 på Göranssons Arena och jag och Theo var ner på skyltsöndagen med världens bästa pappa/morfar ♥ Firade nyår med mina två älsklingar hemma hos mig ♥
 

Torsdag 3 Januari 2013

Första gången jag skriver 2013 i rubriken :p Men det är ju ett nytt år och jag hoppas att detta år blir så mycket bättre än vad 2012 var!
 
Iaf så är det torsdag idag och om ca en timme ska jag till HC och kolla upp mitt öra.. Har haft ont i det i över en vecka nu så dags att kolla upp det kanske? Ont som fan gör det vissa gånger :/
Annars idag så händer det inte så mycket vad jag vet nu iaf.. Vi är lediga hela den här veckan också och på måndag börjar vardagen för oss igen.. Känns både och måste jag säga.. Visserligen saknar jag "jobbet" och vill tillbaka och komma in i rutinerna igen, men samtidigt så har jag sådan ångest nu så jag vill ingenting :/ Men det blir väl bra förhoppningsvis..
 
Annars så har både jul och nyår varit väldigt bra. Julafton firades hemma hos min pappa och Theo blev överlycklig när tomten kom :) ♥ Sen nyår firades hemma hos mig med mina två hjärtan. Egentligen skulle vi vara hemma hos A och Theo's farmor skulle komma, men hon ringde på morgonen och sa att hon var sjuk så det blev bara jag, Theo och A som firade nyår men det var lite skönt det med.. Vi hade en lugn kväll hemma och när Theo somnat så satte vi oss i soffan och spelade spel och vid tolv slaget tittade vi ut genom fönstret och kollade på fyrverkerierna och tack och lov vaknade inte Theo som är rädd när det smäller :/
 
Sitter och funderar på om jag ska sätta mig ner och skriva en årsresumé över 2012.. Vi får se hur det blir med den saken, men troligtvis så kommer det upp en sån ^^
 

Grattis min älskade dotter på namnsdagen ♥
 
 

Grattis älskade ❤

Grattis min älskade dotter på din 4års dag ❤ Vi älskar och saknar dig så enormt mycket ❤❤


RSS 2.0