Årsresumé 2012

Mitt 2012 var ett väldigt tungt och jobbigt år. Ett år som jag gärna hade hoppat över helt och hållet! Men nu har jag skrivit ihop en liten sammanfattning om mitt 2012 och vissa månader var tyngre än andra..
 
Januari
 
Året började med Mejas 3årsdag vilken som alltid är en tung dag ♥ Jag mobilbloggade för första gången och så startade jag den här bloggen :) Jag och A firade 6 år tillsammans ♥
 
 
Februari
 
Februari var en väldigt tung månad! A fyllde år och han fick nycklarna till sin lägenhet och mitt i allt så dog våra barns farfar pga Gävle sjukhus idiotiska jävla slarv! I slutet av februari flyttade även A in i sin lägenhet. Stina flyttade hem till mig och förgyllde dagarna ♥ Var till leklandet Delfinen med Theo och min älskade syster ♥
 
 
Mars
 
Hade en hel del och göra med A's flytt. Jag läste ut boken "Hästarnar dal" och började med "Mammutjägarna", underbara böcker som jag verkligen kan tipsa om! Svärfars begravning var och månaden var tung även den. Beställde ny mobil och nytt nummer!
 
 
April
 
April var som alla andra månader en väldigt tung månad då min älskade morbror slets ifrån oss bara sådär :( Han hade lagt sig i soffan och kollat på hockeyn med min kusin som då var 12 år och båda somnade, men min morbror vaknade aldrig igen :( En fruktansvärt tung månad! Nånting possitivt som hände var att Brynäs blev Svenska Mästare i hockeyn! :D Påsken infann sig också i april. Mina kusiner från Örebro kom upp ♥
 
 
 
Maj
 
Solen värmde mer och mer, men även maj månad är en tung månad i den här familjen ♥ Det var 1 år sedan Svea dog och det var 3 år sedan Mejas urnsättning ♥ Sen var även min morbrors begravning i maj ♥ Theo ramlade och slog hål i pannan denna månad och blodet sprutade. Åkte till akuten och fick vänta över 6 timmar innan dom ens kollade honom! Min Iphone kom! :D Började min rehabilitering på Arbetslivsresurs.
 
 
 
Juni
 
Sveas 1års dag kom så även Kellys :) Månaden var även den tung och så var det min morbrors urnsättning ♥ Jag och mina hjärtan och min älskade pappa åkte till Kolmården och hade några underbara dagar där ♥ Verkligen några dagar som jag saknar! Det blev även ett besök i Furuviks parken på nationaldagen då Theo´s morfars jobb hade familjedag där ♥ Fick reda på att jag var gravid i vecka 8.
 
 
 
Juli
 
Juli var överlag en rätt så bra månad. Jag fyllde 25år och min kusin Fia och hennes sambo kom upp och berättade att även hon var gravid och att vi skulle få barn nästan samtidigt :D Gick på bio med Fia, Kevin, Katrin vi såg Ice Age 4 och den filmen var hysteriskt rolig!
 
 
 
Augusti
 
Det som absolut inte fick hända, hände! Jag fick missfall! Jag blödde så mycket så en ambulans fick hämta mig och jag mådde skit länge efter det! Stina försvann dagen efter jag fick missfall och har inte synts till sedan dess :( Astrid fyttade hem till mig och hjälpte mig bearbeta mina två stora förluster ♥ Theo började stressa sönder på dagis som slutade med att han spydde som jag vet inte vad :( Och det har fortfarande inte slutat helt!
 
 
 
 
September
 
Hösten kom och bloggen hamnade mer och mer på sidan av. Theo fortsatte stressa och spy på dagis vilket var skit jobbigt! Jag började arbetsträna vilket kändes både jävligt bra och jävligt jobbigt! Började umgås mer och mer med Annica :)
 
 
 
Oktober
 
Theo fortsatte stressa och spy på daigs och jag hade möte med en av hans pedagoger, men det hände inte så mycket så vi ringde i panik till kommun för att få honom förflyttad. Började kolla runt på lite födelsedagspresenter/julklappar :) Satte lösenord på bloggen.
 
 
November
 
Möte med specialist pedagogen och pedagogerna och förskolan började ta Theo på mer allvar! Dom började skriva en handlingsplan! Theo fick håret klippt och såg mer ut som en pojke än en flicka ;) En äcklig jävla vikarie kläckte ur sig nånting jävligt dumt som fick mig att explodera. Dagisfotografering var det också denna månad. Lekte en massa ute bland löven och mös hur mycket som helst ♥ Tog bort lösenordet på bloggen.
 
 
December
 
December kom och även den är en tung månad här hemma. Theo fyllde 3år och julafton var hur underbar som helst! Mejas dödsdag kom och den var ruskigt jobbig! Tog ner stridsyxan mot Theo's faster och har nu strykit ett streck över det som varit och börjat om! A och jag i storbråk. Gick på bio och såg underbara filmen "The Hobbit". Svärmor bjöd med oss på Julgalan 2012 på Göranssons Arena och jag och Theo var ner på skyltsöndagen med världens bästa pappa/morfar ♥ Firade nyår med mina två älsklingar hemma hos mig ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0