God natt!

Tänkte bara kika in och säga god natt! :)


Tisdag 31 Juli 2012

God morgon! Tisdag idag och hjärtat är på dagis. Idag gick lämningen hur bra som helst! Han grät ingenting och sprang direkt in och lekte :D Nu håller vi tummarna på att det håller i sig! Medan Theo är på dagis så ska jag ner till a-resurs :) Sen i eftermiddag så har jag bjudit hem A på middag och sen får vi se vad som händer :) Idag har jag förresten namnsdag också :)


Saknar :'/

Just nu känner jag stark saknad efter mina älskade flickor Just nu vill jag verkligen ha dom här! Måste ut till dom någon dag här! Känner så att jag vill vara nära dom nu ♥
 
Annars så händer det inte mycket och har inte hänt mycket idag. Känt en hel del irritation, men det är inte så konstigt det heller om jag ska vara ärlig.
 
Just nu sitter Theo och tittar på tvn och försöker koppla av och snart blir det sängen för honom. När han väl sover sen så ska jag bara ta det lugnt och ligga på soffan och jäsa för mig själv. Känner att jag behöver vara lite ensam just nu så ska vara det när hjärtat sover ♥
 

......

Är riktigt less på att hela tiden bli sviken och känna att man duger bara ibland och så länge det inte krockar med dina planer. Trodde vi betydde mer än så men uppenbarligen inte :'(


Lördag 28 Juli 2012

God förmiddag på er! Hur är det med er denna underbart soliga lördag? Här hemma är vi inte så pigga, men vi är dock glada ;P Idag ska vi åka till stranden med bästa Katrin och hennes familj och det blir första strandbesöket denna sommar! :O Det har ju inte varit väder för det tidigare men nu passar vi på innan hösten kommer.
Men det blir inget badande för mig då jag inte äger nå badkläder och sen är jag sån jäkla badkruka så det är lika bra att jag inte ens försöker bada ^^ Men doppa fötterna ska jag försöka göra och så måste jag ju såklart hålla mig vid strandkanten så min lilla fisk till son kan bada ;) Men eftersom det är första gången för honom också att bada i havet denna sommar så kanske han inte är så pigg på att slänga sig ut, annars så bryr han sig inte ett dugg om att det är kallt i vattnet så vi får väl se :)
Efter badet får vi se vad som händer. Mitt stora hjärta skulle komma och umgås med oss iaf, men vad vi hittar på får vi se :)
 
Nej dags och fixa lite lunch åt mitt lilla hjärta och sen bär det av mot stranden :)
 
Ha det bäst hörrni!
 
Theo halvbadar när vi är på campingen vid Kolmården ;)

Fredag 27 Juli 2012

Så var fredagskvällen här och jag och min stora kärlek (sonen) har fredagsmys framför en Disneyfilm <3 Dagen idag har varit rätt så händelselös. Var ner på stan en snabbis och uträttade lite ärenden och sen när jag och hjärtat kom hem så la vi oss i soffan och sov lite middag ;) Efter tuppluren klippte jag gräsmattan på framsidan och sen gick vi till affären och köpte glass :) Påvägen hem stannade vi till och pratade med en granne och Theo sprang runt och lekte och nu sitter vi som sagt i soffan och myser <3 Imorgon är det lördag och jag och Theo ska åka och bada med bästa och sen får vi se vad som händer :)


Onsdag 25 Juli 2012

God morgon! Här blir det inte mycket skrivet då det inte händer så speciellt mycket. Hela veckan har Theo varit hemma med mig och vi har myst framför filmer och lekt och idag ska vi hem till en kompis och umgås lite :) Annars händer det inte mycket alls, jag har ett rätt så tråkigt liv om jag ska vara ärlig :P Nej nu ska jag fixa frukost då magen säger till om det och sen blir det duschen innan vi ska gå iväg :)


Måndag 23 Juli 2012

God morgon på er! Måndag idag och en ny vecka är här :) Theo är hemma idag då jag är ledig så då tyckte jag att han kunde vara hemma med mig och senare ska vi hem till min mamma en sväng :) Min mormor skulle komma dit också..
 
Tja annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu, min vardag är rätt så tråkig så det finns inte så mycket att skriva om.
Helgen har varit rätt så bra. A har varit här hela helgen och vi har bara tagit det lugnt. Gårdagen var fruktansvärt tråkig och lång! Vi gjorde i stort sett inte ett skit. Men det gick iaf och Theo somnade före klockan 18:00 för natten och jag trodde att det skulle bli en väldigt tidig morgon idag, men mitt älskade hjärta vaknade inte fören strax efter klockan 07 och det är ju hur bra som helst :)
 
Nej nu ska jag hänga tvätten på tork som precis blev klar och sen starta en till maskin ^^
 
Ha en bra måndag hörrni!
 
 

Fredag 20 Juli 2012

God förmiddag! Idag gav mitt hjärta mig sovmorgon, han kom in och väckte mig vid 9-tiden :) Då åt vi frukost och sen klädde vi på oss och efter det så gick vi ut och lekte och då när vi kom ut så såg vi Theos bästa kompis ute så då blev det livat på grabbarna ;D Fick även då höra att dom hade flyttat hit så nu kommer Theo få leka mycket med din bästa vän :) När dom lekt ett tag skulle E in och äta lunch och då gick jag och hjärtat till affären och köpte glass :) Nu är han inne på sitt rum och leker och jag ska fixa lunch till honom och sen ska vi ut och leka igen :)


Torsdag 19 Juli 2012

God morgon! Torsdag idag och än så länge skiner solen så vi hoppas på en dag med fint väder :) Idag får vi se vad som händer. Theo ska till dagis och idag har jag inge A-resurs utan ska på läkarbesök så vi får se vad som händer idag. Igår efter att jag hämtat Theo på dagis så mötte vi min mamma och sen följde vi med henne till Apoteket och efter det så gick vi till min kusin och umgicks och vi åt även grillat där :) Så vi var ute precis hela eftermiddagen igår, jag och Theo kom inte hem fören vid 21-tiden och det tog ytligare en timme innan Theo somna ^^ Nej nu ska jag äta upp mon frukost och sen ska vi börja göra oss klara för dagis :)


Måndag 16 Juli 2012

God morgon! Måndag idag och Theo ska till dagis :) Hoppas på en bättre lämning nu, men vi märker hur det går. Igår så gjorde vi inte så mycket jag och Theo. Det regnade en hel del så det blev inte av att vi gick upp till min pappa nånting så det får vi göra nån annan dag istället när vädret är bättre. Vi mös i soffan framför filmer istället och sen på eftermiddagen kom hjärtat hit och umgicks med oss <3 Idag får vi se vad som händer. Katrin ska komma iaf men mer än så vet jag inte :) Nej dags och göra oss klara för dagis nu.


Söndag 15 Juli 2012

Hej på er! Läget med er? Med mig är det rätt så bra och helgen har varit hur bra som helst! Var länge sen man hade en så bra helg som jag hade nu måste jag säga.
 
Fia och Kevin kom vid 20:30-tiden i fredags och dom åkte vid 10-tiden i morse. Dom skulle ut till min mormor och hämta Fias låssasmamma och sen ville Kevin hinna hem till nån fotbollsmatch som han skulle se ;P Så dom packade ihop rätt så fort i morse och Theo blev inte glad när hans "Kevim" skulle åka ;P Men vi ses snart igen och vid årsskiftet så kommer det nog bli att vi ses mycket mer! :D Iaf så hoppas vi på det!
 
Idag är det söndag och det regnar ute :( Jag som hade tänkt att jag och Theo skulle ta en promenad upp till min pappa och hälsa på lite då han kom hem från sin fiskesemester igår och Theo har tjatat efter sin morfar så jag hoppas att regnet ger med sig så att vi iaf kan komma dit, sen kanske pappa skjutsar hem oss vilket han brukar, men vi får se :) Theo vill iaf dit så ^^
 
Igår så var vi på bio :) Det var jag, Emma, Fia, Kevin och Katrin och vi var och såg "Ice Age 4" och den filmen var ju underbar! Fy satan vad vi skrattade :P SEn efter bion åkte vi en sväng ut till Hille kyrkogård så Fia fick säga hej till sin pappa och sen åkte vi hem :) Theo sov när vi kom hem och A gick rätt så på en gång när vi kom och sen satt vi och snackade och kolla lite på tvn innan vi gick och la oss :) En helt perfekt helg och jag hoppas på fler sådana!
 
Nej fixa den sista tvätten nu och sen ska jag in i en dusch och efter det så blir det nog en promenad upp till pappa trots regnet ;)
 

Kväll

Theo är nattad och jag sitter nu och väntar på att min kusin och hennes sambo från Örebro ska ramla in genom dörren :) Dom skulle komma vid 19 sa dom först men nu är dom över en timme sen så vi får väl se när dom kommer. Hoppas det inte blir allt för sent bara då Theo är en rätt så morgonpigg kille ;)
 
Annars idag har det inte hänt så mycket. Det jag var nervös över i morse gick bra, men vad det handlar om tänker jag inte skriva ut än så ni får allt hålla er :) Annars så har vi bara varit hemma sedan jag hämtade hjärtat från dagis. Legat i soffan och tittat på en massa film har vi gjort och bara haft det underbart bara mitt älskade lilla hjärta och jag ♥
 
Nej nu ska jag äta lite kvällsfika och sen slänga mig i soffan och hoppas på att dom kommer snart ^^
 
 

Svar

Fick en fråga om varför Theo går på dagis nu under sammanslagningen istället för att vara hemma. Anledningen till att han går på dagis är för att jag inte är ledig. Nej jag jobbar inte, men jag går ett rehabprogram nu vilket gör att jag inte är hemma om dagarna och då måste ju han vara på dagis :) Hade jag varit ledig så hade självklart Theo fått varit hemma, men nu är det inte så :)


Fredag 13 Juli 2012

God morgon! Läget med er? Med mig är det bra men jag är sjukt nervös!! Men det går nog bra hoppas jag iaf. Idag ska Theo till dagis och jag hoppas att lämningen går bättre idag. Theo vill inte alls bli lämnad på dagis och han blir jätteledsen när vi kommer dit :( Men det är ju tur att det går över så fort jag försvinner, men att lämna sitt barn när dom gråter så hysteriskt som Theo har gjort den här veckan gör verkligen skit ont i hjärtat! Men idag ska vi gå till dagis med min fina vän som har sin dotter på samma dagis och hon och Theo älskar att leka med varandra så förhoppningsvis går det lättare idag :) Jag håller iaf tummarna för det. Nej hoppa i lite kläder och så nu då :)


Torsdag 12 Juli 2012

God morgon! Trött är bara förnamnet på vad jag är just nu, men det är ju tur då att hjärtat ska till dagis då kan jag passa på att vila lite :) Huvudvärk har jag också :/ Jag fyllde ju år i tisdags och min födelsedag var hur bra som helst! Men det var ju lite synd på vädret bara men men ^^ Igår så gick jag över till grannen en sväng och sen följde jag med en kompis ner på stan där jag träffade på mamma och Ramona :) När jag kom hem från stan så la jag mig och vila en stund innan jag hämtade mitt älskade hjärta och sen blev det grillning med min mamma, Ramona och min kusin plus hennes familj :) Efter det sen så gick Theo och jag hem för det var kväller, men Theo somnade inte fören sent :/ Och idag får vi se vad som händer. Vi pratade igår om att Theo och Nowa ska få leka men vi får se hur det blir med det :) Nej nu ska jag göra oss klara för att gå till dagis. Ha en bra dag hörrni! :)


Sista

Min sista kväll som "ung"! Imorgon fyller jag 25!


Hemma

Theo är nu hemma och det hade gått bra idag vilket var skönt och höra :) Och nu när vi kom hem så kom huvudvärken från helvetet på oanmält besök så nu ligger man halvt om halvt utslagen i soffan. Har tagit alvedon som jag hoppas ska hjälpa snart. Det är tur att Theo tycker om att titta på film och speciellt just nu då jag har så ont så jag vet inte vad. Snart dags och börja med maten också och idag blir det chicken bits och ris då jag inte alls känner för att ställa mig och göra nå mer avancerat ^^


Måndag 9 Juli 2012

God morgon på er! Måndag idag och bara en dag kvar innan jag fyller gammal ;P Regnar gör det idag också vilket är skit tråkigt :/
 
Theo är iaf på dagis nu och idag var det dags att vara på sommarförskolan och jag hoppas att det kommer gå bra för honom! Han ville inte alls stanna kvar när jag och A skulle gå därifrån så jag hoppas verkligen att det går bra idag för honom. Det gör så ont i mammahjärtat när man ska lämna barnen och dom visar tydligt att dom inte vill vara kvar :( Men det som är skönt nu med sommarförskolan är ju att det bara ligger några meter ifrån där jag bor så det är ju inte så långt ;) Och nu håller jag också tummarna på att Theo kommer få plats på just denna förskola till hösten då han står på överflytt. Hoppas iaf att han kommer få plats där så snart som möjligt! Skulle verkligen vara bra och framför allt skönt att byta dagis.
 
Ja annars idag så händer det inte så mycket. Ska snart ställa mig och städa och greja då det måste bli gjort till imorn när folk kommer ^^ Det är ju inte varje dag man fyller gammal så då måste jag ju slå på stort och städa :P Inte för att jag egentligen har någon som helst lust till det, men det måste göras..
 
Hoppas ni får en bra dag trots regnet! :)
 

En bild från Kolmården :)

Äntligen!!!

Äntligen fungerar appen igen! Så nu kommer det nog bli mer bloggande för min del :) Idag är det söndag och jag har ingen aning om vad jag och Theo ska hitta på. Men vi kommer nog på nånting förhoppningsvis ^^ Hur är det annars med er då? :)


Torsdag 5 Juli 2012

Hej på er! Ny månad här och jag har bloggtorka så det finns inte ord till det. Men sen så funkar ju inte appen heller och då jag nu bloggar mest från den så blir det inte så mycket skrivande här..
 
Men idag är det iaf torsdag och om 5 hela dagar så blir jag gammal! Panik Haha ja lite smått panik har jag allt inför det, menmen ;)
 
Ja annars så har det inte hänt så speciellt mycket. Förra veckan var vi på husvagnssemester med Theo's morfar och vi åkte till Kolmården! Theo tyckte det var hur roligt som helst och vi hade tur med både folk och väder då det inte var många där alls ;) Helt underbart var det att komma iväg några dagar och bara vara. Det var något som verkligen behövdes nu när allt är upp och ner.. Och ännu mer upp och ner är det nu än vad det var då, men förhoppningsvis så kommer det bli bra det med.
 
Idag har jag ingen aning om vad jag och Theo ska hitta på. Han ska strax till dagis iaf och jag funderar på om jag ska storstäda under tiden om jag orkar, men vi får se :P Sen skulle jag verkligen behöva klippa grässmattan på både fram och baksidan så kanske att jag ska fixa det istället för att städa.. Aja vi får se vad det blir och vad man orkar med ^^
 
Nej fixa det sista som ska med till dagis och sen gå till bussen :) Eller just ja, vi ska ju cykla till dagis idag :D
 

Min prins i Kolmården

RSS 2.0