Länge sedan!

Hej på er! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev nånting här.. Men tyvärr så händer det inte så mycket hos mig just nu förutom det vanliga så då blir det inte att man kikar in..
Idag fyller iaf min storebror år, han fyller 30 år idag! Stort grattis bror! Och igår fyllde världens bästa pappa år, så ett stort grattis till dig med pappa!
 
Idag var min lillasyster in på operation då hon har haft problem med gallsten, så nu har hon opererat bort gallblåsan, men pratade med henne för en stund sedan och allt hade gått bra och hon mådde relativt bra, tack och lov ♥ Eftersom att hon opererades på Gävle Sjukhus så vet man inte hur det kommer att gå, men tack och lov så gick det bra den här gången :)
 
Ja hur är det annars då? Med mig är det som vanligt. En bergochdalbana. Ena dagen mår jag jätte bra och andra inte alls lika bra. Med Theo är det bra, trotsig till tusen och vissa dagar vill man bara rycka av sig allt hår men än så länge sitter mitt hår där det ska och tack och lov så är inte trotsåldern för evigt! Den kommer ju att lugna ner sig lagom tills nästa börjar ;) Men förutom det så är det bara bra med oss. Jag håller fortfarande på och arbetstränar på samma ställe och nu är det bestämt att jag ska vara där tills i sommar :) Känns skönt och jag trivs väldigt bra! Synd bara att det inte kan leda till jobb egentligen, för det hade ju varit helt underbart, menmen..
 
Nu sover Theo och har gjort ett bra tag och här sitter jag och har skit tråkigt.. Funderar på vad jag ska sätta mig och pyssla med, det står mellan att slå ner arselet i soffan och glo på tvn eller sätta igång WoW och spela lite.. Men vette tusan vilket jag ska engagera mig i just nu ^^ Men det visar sig..
 
Näe nu får ni ha det så bra, ni få som läser :) Har ni lust så kan ni ju skicka en kommentar med vad ni vill läsa om så jag vet ^^
 

Fredag 4 April 2013

God morgon!
 
Fredag idag och snart ska jag och Theo röra på oss mot förskolan och medan han är där idag ska jag spendera dagen hos bästa Katrin :) Åker dit direkt efter att jag lämnat Theo.. Efter att jag har hämtat honom får vi se vad som händer mer idag.. A kommer hit och ska vara med oss i helgen, men mer än så vet jag inte.. Ska försöka få tag på pappa och kolla om vi kan komma dit en sväng kanske? Var ett tag sedan vi sågs nu så det skulle vara roligt :) Men som sagt vi får se..
 
Nu har även min nya design kommit upp och bra blev den! Tack Nathalie!
 
Näe dags och sätta lite fart nu kanske om vi ska hinna till förskolan i tid.. Jag sitter fortfarande med håret inlindat i handduk efter duschen ^^
 
Ha en underbar fredag hörrni!
 

Torsdag 4 April 2013

God morgon! Här hemma vaknade vi strax efter klockan 06 så vi har hållt igång ett tag :)
 
Just nu sitter Theo och tittar på "Hitta Nemo" och snart ska vi börja klä på oss och gå till bussen och åka till förskolan :) Sen vid lunchtid idag kommer Katrin hit en sväng och ska hämta hem Starke som jag lånat några dagar :) Sen blir det att hämta hem Theo igen och efter det har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, men är det lika fint väder som det ser ut att bli så kommer vi nog vara ute och leka!
 
Igår fick jag ett väldigt glädjande telefonsamtal! Det var min handläggare från AF som ringde och sa att hon förlänger min arbetsträning fram till 16 juni! Så underbart att få vara kvar fram till skolavslutningen och min handläggare tyckte också att det vore bäst om jag var det så inga problem med att förlänga! :D
 
Näe dags och sätta lite fart och börja plocka fram alla ytterkläderna ^^
 
Ha en fortsatt bra torsdag!
 

Underbara dag!

Hej på er! Onsdag idag och dagen har bjudit på sådant underbart väder och man får så mycket energi från det!
Idag var det iaf min första dag hemma på 7 månader och efter att jag lämnat Theo på förskolan vid 9-tiden åkte jag hem och började storstäda! Jag möblerade om i Theo's rum och rensade bland alla han leksaker och gosedjur så nu finns det bara leksaker som är hela och dom han leker med :) Så skönt att kunna rensa ur och speciellt när han inte är hemma för då går det definitivt inte ;) Sen städade jag i resten av lägenheten också och så möblerade jag om i hallen så nu fick barnvagnen flytta ut till barnvagnsförrådet då den inte längre fick plats inne ;)
När jag och Theo sen kom hem blev han överlycklig över hur det såg ut i hans rum och han gick och sa till alla sina bilar och gosedjur vilket fint rum han har ;) Sötnosen min ♥
 
Just nu sitter Theo och tittar på film och snart ska maten göras och sen tror jag vi ska gå ut en sväng :) Måste ju passa på när det är så underbart väder ute! Det är ju april nu så snön kan ju komma när som helst ;)
 
Sen så kommer min bloggdesign att fixas till! Jag vet inte riktigt när, men jag har pratat med hon som gjorde den och hon skulle fixa den så jag hoppas att den kommer upp snart :)
 

Theo igår påväg hem från dagis :)

Tisdag 2 April 2013

Hej på er! Jobbade min sista dag idag och det var tårfyllda ögon när jag gick hem, men förhoppningsvis så får jag komma tillbaka bara vi får tag på min handläggare på AF!
Annars har dagen varit bra :)


RSS 2.0