Lördag 25 Augusti 2012

God förmiddag på er! Lördag idag och snart blir det iväg och storhandla. Det ekar nästan tomt i mina skåp så det ska bli skönt och få fylla upp dom ^^
 
Senare idag så ska jag och Theo hem till min kusin + familj på kräftskiva och bara ha det bra :) Vi var där igår också då dom bjöd på grillat och Theo och Nowa leker så bra tillsammans så då är det bäst att passa på innan hösten och kylan kommer på riktigt :)
Sen ikväll ska jag få barnvakt också! :D Det är inte ofta jag har det så nu ska det bli riktigt skönt att få vara jag för en gångs skull :) Sen är det ju crusing nere på stan idag också så jag ska ner dit med min kusin och bara ha det bra :)
 
Men innan allt det drar igång så skulle eventuellt min älskade pappa komma ner hit och umgås lite med oss :D Vi hoppas iaf att han kommer, annars så får vi gå upp till honom imorn och våldgästa lite ;D
 
Annars i veckan har det inte hänt så mycket. Har haft inskolning med Theo på dagis, men annars ingenting..
 
Nej nu ska jag in i en dusch och sen ringa Alex och kolla om han är redo att åka och handla :)
 
Puss på er!
 
Mitt hjärta ♥

Tisdag 21 Augusti 2012

God morgon! Idag är jag dödstrött men det är bara att bita ihop och fortsätta dagen. Blev inte många timmars sömn i natt.

Idag ska Theo till dagis efter att ha varit hemma igår. Och medan han är där ska jag hem och slumra en stund innan jag ska på möte, sen får vi se vad som händer.


Astrid <3

Det här är Astrid <3


Min älskling <3

Fick ett telefonsamtal för en stund sedan och fick då höra att det går rykten om att någon har haft ihjäl min fina prinsessa :'( <3


Min bebis :'(

Min älskade bebis är fortfarande borta och har varit sedan i fredagskväll :'( Oron kommer krypande och tankar på det värsta som kan hända kommer allt mer och mer :'( Älskade hjärtat kom hem!!


Söndag

Söndag idag och dagarna börjar ljusna mer och mer efter det som hände i torsdags :( Men nu är det nå annat som oroar mig istället. S smet ut i fredagskväll och vi har inte sett skymten av henne sen dess :( Nån granne har sagt att dom sett henne så förhoppningsvis lever hon och kommer hem snart! Annars har jag ingen aning om vad vi ska hitta på idag men nått hittar vi på :)


Morgonens <3

Jag och min stora kärlek har morgonmys framför Kalle Anka <3


:'(

En jobbig natt som slutade i missfall :'(


Sjukhuset

Hej på er! Torsdag idag och just nu sitter jag utanför sjukhuset och väntar på att klockan ska gå så jag får komma in till läkarn. Lämningen på dagis gick inte alls bra idag :( Theo blev jätte ledsen när jag skulle gå och det gjorde så ont i mammahjärtat :( Men tack och lov så går det ju över så fort man försvinner och jag hoppas han får roligt :) Annars idag händer det inte mycket så vi får se vad vi hittar på :)


RSS 2.0