Fredag 31 Maj 2013

Hej på er! Det var inte igår jag skrev nått så det är väl dags för en uppdatering nu ^^

Igår var den hemska dagen här! Igår var det 2 år sedan Svea dog och dagen var skitjobbig rent ut sagt! Jag jobbade inte igår och det är jag glad för!
Idag är det 4 år sedan Mejas urnsättning var och det är också en tuff dag och imorgon är det Sveas 2års dag och den dagen kommer vara jobbigast av dom alla!

Men en annan grej som är lite roligare är att katten här hemma är dräktig! :D Och att jag vet det är för att bebisarna rör sig där inne :D Jätte mysigt är det och om jag har räknat rätt så kommer bebisarna nästa vecka :)


Torsdag 16 Maj 2013

God kväll på er! Här hemma myser vi nu i soffan framför en film innan lillhjärtat ska sova för natten :) ❤
Dagen har varit bra idag med strålande sol och ganska bra svar från sjukhuset om undersökningen karln var på idag :) Lite smått pinsam har den varit då vi fick soppatorsk mitt i backen vid slottstorget i stan x) Haha lite smått uttittad och utskrattad blev man då A gick till macken för att fylla dunken ^^ men jag överlevde det också :p

Har jobbat idag också och underbart är det nu då solen och våren är här :D Helt underbart är det! Det som är jobbigast nu är att om precis 2 veckor idag var det 2 år sedan vår älskade Svea lämnade oss :'( Men jag ska nog överleva den också, men den kommer bli tung nå så fruktansvärt och jag tror inte att jag kommer jobba den dagen. Tack och lov så är hennes 2-års dag en lördag så då är jag ledig och hemma vilket fall ❤

Näe nu ska vi mysa framför filmen en stund till innan hjärtat ska sova :)


Hej hej :)


Tisdag 7 Maj 2013

Hej på er!
 
Haha att jag hela tiden ska glömma bort bloggen är ju lite tråkigt då jag sist skrev att jag skulle bättre mig och nu är det snart en månad sedan jag skrev nått igen ^^ Haha men så kan det gå och speciellt när det inte händer nånting spännande i mitt liv just nu så finns det inte så mycket att skriva om.. Och allt hushållsarbete som görs är ju inte direkt jätte roligt att läsa om heller ^^
 
Men iaf så mår vi rätt så bra här hemma :) Lite ångest börjar komma nu, men det är ju bara för att nu är det maj-månad, den månaden som Svea dog i för snart 2 år sen :/ Och ja det är fortfarande lika ångestfyllt nu som då och det kommer det nog alltid att vara. Trots att det nu är 4 år sedan Meja dom så mår jag skit och har jätte ångest i slutet på december och hela januari :/ Och nu har jag 3 datum direkt efter varandra som är jobbiga så vi får väl se hur det slutar..
 
Med Theo är det ockå rätt så bra :) Det går mycket bättre nu på förskolan tack och lov! Och han vill dit nu på mornarna och han blir inte ledsen när jag lämnar :) Jätte skönt för både honom och mig!
Våren är här och det är underbart! :D I söndags var vi hem till Theo's morfar och vi var ute hela eftermiddagen och busa och stoja som bara den ;D Jätte roligt var det och Theo har börjat gå allt mer själv och vi slipper ta med vagnen överallt :) Sen så är han ju blöjfri på dagarna också, vilket också är jätte härligt! Det går framåt :D Min lilla bebis börjar bli en stor kille nu :') Och pratar gör han också för fulla muggar, han är aldrig tyst ;) Pratar till och med i sömnen ibland ;)
 
Med hund och katt är det också bara bra och jag misstänker att katt är dräktig :) Hon har blivit jätte stor så vi får väl se om det är nå bebisar där i magen eller om hon bara är sken dräktig ^^ Kelly blir 2 år nästa månad och är världens mest underbara och snällaste hund! Helt underbar är hon :) Lite jobbig att gå ut med när hon går med mig då hon har bomull i öronen och inte lyssnar alls vissa gånger, men vi jobbar på det och det går bättre och bättre :)
 
Näe nu har ni fått en liten uppdatering, men nu måste jag rusa då jag ska på ett viktigt möte snart och efter det blir det att åka till jobbet och jobba nån timme innan jag ska hämta hem mitt älskade hjärta :) På eftermiddagen ska vi vara ute och busa om det fortfarande är lika fint och varmt som det är nu!
 
Ha det bäst hörrni!
 
 

RSS 2.0