Hejsan!

Jahapp och här kom man in och blev lite smått chockad! Här har dom gjort om totalt inne på blogg.se och jag vet inte riktigt om jag tycker om det eller inte än. Men man vänjer sig nog med det skulle jag tro..
 
Ja av mig har ni inte hört mycket den senaste tiden. Jag har inte haft någon som helst blogglust och sen så har inte appen fungerat som den ska heller -.- Menmen.. Det kommer troligtvis inte bli så mycket skrivande här heller, dels för att det inte är så roligt och skriva när man inte får någon respons på det och sen vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om just nu heller.
 
Nästa vecka så ska vi iväg på en liten minisemster i några dagar med husvagn! Det blir jag, Theo, A och min pappa som ska åka iväg och jag riktigt längtar! Ska bli så underbart att få komma bort och bara vara några dagar.
Sen nu i midsommar så ska den firas med Theo's farmor. Inte lika roligt, men jag får lov och stå ut :)
 
Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och sova då ögonen börjar bli tunga och det är upp tidigt som gäller då hjärtat ska till dagis och direkt efter dagis ska jag iväg till en tjej och köpa nya skor till Theo så måste sova nu om jag ska orka upp ^^
 
God natt!

Fredag 15 Juni 2012

Hej! Nu var det några dagar sedan jag skrev nånting här, men jag har inte haft någon som helst lust så därför.
Idag är det fredag och Theo ska snart till dagis, sen vet jag inte alls vad som händer resten av dagen men det kommer jag väl på allt eftersom.

Jag skriver mer när Theo är lämnad då jag känner mig lite stressad just nu.


Kelly <3


Grattis!!

Grattis till vår älskade Kelly som fyller hela 1 år idag :D Vår älskade tjej som älskar allt och alla och framför allt barn <3

God morgon på er iaf. Måndag idag och snart dags och göra sig klar för dagis :) Sen idag får vi se vad vi hittar på, men bus och lek med vår ettåring blir det allt! :D


God morgon Söndag

Söndag idag och solen strålar och det är underbart väder :D Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag, lutar åt att åka ner till Bourlongern och leka i lekparken och ta en fika, men vi får se hur det blir med det.

Igår var jag hem till Katrin och vi åt tacos och titta på film och sen fick jag skjuts hem :) Trevlig kväll var det.

Nej nu ska min underbara son få lite glass i denna underbara värme :D


Ändring

Det blev lite ändrade planer idag då jag ska hem till Katrin idag istället ;)


Fredag 8 Juni 2012

Godmorgon på er denna soliga fredag :) Idag ska hjärtat hem till sin pappa och vara där hela helgen. Hoppas nu bara att han är där i helgen också.

Idag händer det nog inte så mycket vad jag vet. Ska storstäda iaf det är ett måste, sen hoppas jag på att GG kommer och kollar min tvättmaskin som har börjat leva sitt egna liv.
Imorn ska jag hem till Katrin och titta på film :) Annars händer det inte så mycket då heller ^^


Torsdag 7 Juni 2012

Godmorgon! Trött som jag vet inte vad idag, men det är bara att bita ihop då det är dagis och möte idag :) Men mötet tar nog inte så lång tid så har jag tur så kanske jag hinner hem och slumra en stund innan det är dags att hämta hjärtat :)

Gårdagen var hur bra som helst! Theo älskade det och att åka karuseller var ju årets största hit för honom ;D Sen att gå och titta på alla djur och mata kamelerna tyckte han var jätte roligt :D Det var så härligt och se hans glada min när vi gick runt i parken, Theo sken som en sol hela dagen!

Bilder kommer då det just nu inte funkar att ladda upp dom via mobilen :)


Så var det gjort!

Ja så var det gjort. Papperen om Theos överflyttning är nu ifyllda och A har lagt dom på lådan så nu är det bara att vänta och se om han får någon plats och när. Känns fortfarande väldigt kluvet, men det här känna endå bäst för vår son och det är ju det som är det viktiga. Det kommer nog bli hur bra som helst bara man vänjer sig med tanken :)

Annars så har dagen varit väldigt bra förutom det här med dagis. När jag hämtade Theo mötte jag upp en väninna och så frågade hon om vi hade lust att åka till Valbo med henne och barnen och eftersom vi inte hade nå annat för oss så gjorde vi det :) Åt på donken gjorde vi också.


Kluven :/

Ja nu sitter jag här hemma i vardagsrummet och är jäkligt kluven!?! Hur fan ska jag/vi göra nu?? Hur påverkar allt det här Theo och framför allt hur kommer han att må?? Theo's avdelning på dagis ska stängas ner helt och alla hans ordinariepersonal kommer att försvinna och det känns inte bra i min mage! Han ska kastas in i en annan avdelning med både barn och vuxna han inte känner och framför att vuxna som JAG inte känner och det känns inte alls bra! Vi har inte fått någon jätte bra information om det här, bara att det var planer på att det skulle läggas ner, men inte mycket mer och att alla hans ordinariepersonal skulle försvinna hade vi ingen aning om då det var sagt att iaf Theo's absoluta favorit skulle jobba kvar, nu också ska sluta :( Hittade lapparna på hans hylla i morse när jag lämnade honom och precis hela dagen har min hjärna gått på högvarv :/ Sen så ska Theo's absoluta bästa vän också försvinna från dagiset då han ska börja på ett annat och då kommer ju tankarna på att flytta Theo också vilket iofs känns mycket bättre för mig som förälder, men sen kommer dessa tankar attt Theo och hans vän kankske inte alls hamnar tillsammans och hur blir det då om dom träffas ute på gården och sen måste sära på sig igen? Är det rätt att utsätta min lilla älskling för det? Eller ska jag flytta honom till en annan förskola i närheten där allting blir nytt?!?
Jag är så kluven och orolig just nu så det finns inte och det känns inte alls bra det här! :( Tur att jag ska träffa upp en annan mamma som har sitt barn på samma avdelning som Theo och bolla lite tankar med. Usch vad det här var jobbigt och inte alls det jag hade behövt nu :(


Theo på dagis maj 2011


God morgon!

Sovit gott? Det kan jag säga att jag har gjort för första gången på väldigt länge och huvudvärken jag somnade med är nu borta!

Tisdag idag och snart ska Theo och jag göra oss klara för dagis och idag ska jag även till Alrs och vara där två timmar och sen ska jag hem och bara vara innan det är dags och hämta hem min älskade lilla kille igen ❤ Annars så händer det inte så mycket idag.


God natt

Nu säger jag god natt. Ligger i sängen och myser med Stina och hoppas på att somna snart. Huvudvärken har jag fortfarande kvar men jag hoppas att den försvinner till imorn.

God natt på er och sov så gott!


Dagen

Ligger i soffan nu med huvudvärken från helvetet :( Känner att jag vill att klockan ska gå lite fortare så jag får gå och sova snart :/

Annars har dagen varit rätt så bra. Theo och jag trotsade regnet och gick ut då vi skulle hem till Theos pappa. Men honom mötte vi ute då han skulle ut med Kelly så då tog vi allihopa en promenad i regnet ;) Sen ville A ut till Valbo så vi åkte ut dit en sväng och sen åkte vi hem och Theo och jag fixade mat åt oss och nu leker han medan jag ligger i soffan.


Måndag 4 Juni 2012

God morgon på er! Juni månad är redan här och oj vad fort det här året har gått! Har inte riktigt hunnit med och sommaren står och knackar på dörrarna, men än vill inte regnmolnen släppa in den vilket de flesta av oss tycker suger och så även jag :/ Vill att värmen och solen ska komma i ilfart just nu så man kan vara ute och hitta på en hel massa skoj med sonen :D Men förhoppningsvis så kommer väl värmen och solen innan midsommar iaf ;)

Idag är Theo hemma från dagis då han är ledig, det är planeringsdag på dagis så vi har en hemma-i-soffan-mysdag idag :) Det är inge roligt väder ute så tror inte vi kommer gå ut nåning och Theo tycker inte om att vara ute när det regnar så vi blir inne.
Imorn är det dagis som gäller för honom och jag ska på kurs, sen på onsdag hoppas vi på att solen och värmen kommer då jag och Theo ska till Furuvik med Theo's morfar! :D Det är familjedag där då med pappas jobb och då ville han att vi skulle med och självklart säger vi! :D Men vi hoppas på att vädret är fint så vi kan få en bra upplevelse där iaf.

Annars så händer det inte så mycket mer den här veckan iaf.

image description


Söndag 3 Juni 2012

Hej på er denna regniga söndag! Alltså när ska värmen och solen komma?? Vi vill ju ha sommar och varmt nu när det är sommarmånad!! Man blir ju deprimerad när man tittar ut :/

Hur som haver så har min dag varit helt okej. Vaknade lite väl tidigt med tanke på att Theo inte var hemma och jag kunde sova hur länge jag ville, men klockan 07:20 slog jag upp ögonen och kunde inte somna om :/
Men förutom det så har dagen varit bra. Har storstädat så nu är det rent och snyggt och så var jag hem till hjärtat och åt mat och kolla på film :) Och precis när filmen var slut ringde mamma så då var det bara att gå hem och ta emot mitt lilla hjärta :)
Nu tittar han på film och försöker varva ner och sen blir det sängen för honom. Imorn är han ledig då det är planeringsdag på dagis så vi får väl se vad vi hittar på då :)


Lördag 2 Juni 2012

Dagen har varit rätt så bra. Lämnade Theo hos sin mormor vid 12.30 och sen gick jag och älskling på bio kl. 16.00 och vi såg MIB 3 och den filmen var skitbra!!

Efter filmen så släppte han av mig hemma och Katrin kom hit och umgicks med mig och vi spelade monopol och hon vann som vanligt ;)
Just nu sitter jag i soffan och tittar på TV och väntar på att hjärtat ska komma ❤


Hemma

Nu har jag och Theo landat hemma efter en jätte trevlig eftermiddag/kväll hemma hos pappa :) Theo ligger i sängen och försöker sova och jag hoppas att han somnar snart då jag somnar snart ;)

Imorn ska jag vara barnledig också då Theos mormor ville låna Theo över natten och då det var bra länge sen han sov där tycker jag att han ska få göra det :)

Nej nu säger jag god natt!


Hem till pappa/morfar

Blir inge fiskgratäng till middag idag då pappa och hans sambo ville bjuda mig och Theo på tacos och det säger vi ju inte nej till :D Och Theo kommer bli överlycklig när morfar kommer då han grät efter morfar i morse ;)
Så eftermiddagen/kvällen kommer spenderas hemma hos pappa idag och det känns så skönt att slippa vara ensam idag ❤


Just nu..

Theo är hämtad och nu myser vi framför en film. Ska strax ringa till min älskade pappa och fråga om han ska ut till flickorna nånting och om jag och Theo kan åka med honom då :)
Sen ska jag snart börja med maten också och idag blir det fiskgratäng till middag och jag hoppas att Theo tycker om det :)


<3


Grattis! <3

Grattis mammas älskade lilla flicka på 1årsdagen!! <3
Vi saknar och älskar dig så mycket min lilla prinsessa <3


RSS 2.0