Tisdag 28 Februari 2012

Hejhej på er! Tisdag idag och nu på morgonen så var jag till min diabetessköterska och det kunde ju inte se bättre ut än vad det gör just nu! Mitt HbA1c har gått ner till 55 (!) + att jag har gått ner i vikt! :D Så jäkla underbart så det finns inte! Och här har vi även orsaken till varför jag har tuppat av i sömnen till och från också, men förhoppningsvis så ändras det nu då vi sänkte mina basala doser.. Vi pratade lite om annat också och nu kan jag inte mer än hoppas att det verkligen är så! Lyckan skulle bli total om det var så så jag håller mina tummar och tår!

Förresten så idag är det 1 år sedan Theo började på dagis :O Herre jäklar, redan 1 år! :O Vart tog det här året vägen?!? Jäklar i min låda vad tiden har gått fort!! Snart är sommaren här och strax därefter så kommer snön igen ;)

Haha nej nu ska jag vika in tvätt och leta reda på två bananer som min son var så rolig i morse och gömde ;P Har letat överallt men hittar dom inte och han har inte ätit upp dom då han inte kan ta bort skalet själv än ;P Så jag måste leta igenom överallt en gång till ^^


Theo för precis 1 år sedan :)
Första dagen på dagis


Lördag 25 Februari 2012

God förmiddag! Lördag idag och idag har vi lite att stå i som sagt. Men det blev inte av att karln åkte ner till V-ås då han fick tag på en billigare och snyggare sängram här i stan så då tog han den istället :)

Vid 14-tiden så är det dags för ännu ett kalas. Blozzom och Marcus har fyllt år så vi ska väl ner och gratta dom lite hade vi tänkt :) Sen ikväll kommer Katrin hit och då blir det Melodifestivalen och jag hoppas även att hon kommer ihåg att ta med sig boken ;) Haha men det märker vi ^^

Nej nu ska jag byta en blöja känner jag på lukten och sen är det nog dags och hoppa i lite kläder också kanske?

Aja ha en bra dag hörrni! :)

Trött och slut..

Ja det kan man ju lugnt påstå att man är.. Helt slut i huvudet och det beror dels på att jag aldrig sover riktigt bra på nätterna. Jag sover MAX 3 timmar varje natt, sen vaknar jag 2-3 gånger i timmen resten av natten så man är lagomt mör när hjärtat vaknar och kommer in och vill att man ska kliva upp ;) Men jag har fått sömntabletter utskrivna så ska väl egentligen gå och hämta ut dom, men jag är lite rädd för att använda dom då jag är livrädd att jag ska bli beroende av dom och det vill jag verkligen inte! Men vi får väl se.. Måste iaf upp till apoteket och hämta ut alla mina diabetesgrejer som karln var in med förra veckan så dom kunde beställa hem..

Tja annars idag så händer det inte så mycket vad jag vet nu iaf.. Theo är på dagis och karln är just nu hemma hos sin syster för nån försäkringsgubbe skulle komma och gå igenom allt och alla försäkringar som svärfar hade.. Sen ska han skjutsa ner mig på stan då jag har lite ärenden att uträtta där idag och efter det ska vi hämta hem Theo och sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen :) Imorgon ska karln ner till V-ås och köpa ny säng och sängram och sen om det blir imorn eller på söndag får vi se, men ett till flyttlass ska gå och jag tror det blir det sista.. Sen är det bara en massa små saker kvar tror jag och det kan man ta när man har tid och lust då man inte behöver ha bil till de egentligen.. Menmen som sagt vi får se..

Katrin skulle eventuellt komma nån dag i helgen också och jag tror det blir imorn om hon kommer. Blir väl lite melodifestivalen.. Sen blir det nog lite monopolspel också skulle jag tro som alltid :) Sen måste jag säga till henne att ta med sig tredje boken i serien "Grottbjörnens Folk". Jag lånade "Hästarnas Dal" av henne här för ett tag sedan och nu har jag snart läst ut den och då måste jag ju fortsätta läsa, jag kan ju inte bara sluta ;P Så Katrin om du läser detta och ser så får du gärna komma ihåg den om jag inte kommer ihåg att påminna dig också ;)

Nej nu ska jag kolla så alla papper och allt vad det är är i sin ordning så det är klart tills jag ska ner på stan..

Hoppas ni får en härlig fredag hörrni!!



Tävling!

Jag är med och tävlar hos Monia om dessa underbara änglar som skulle passa en änglamamma hur bra som helst! Tänk er att se den underbara vita ängeln hos mina tjejer i sommar? Hur underbart fint skulle inte det vara?! Och mina tjejer förtjänar verkligen det bästa!

Gå in HÄR och var med ni också!


Tisdag 21 Februari 2012

Hejhej på er! Tisdag idag och Theo är på dagis :) Efter att vi lämnade honom så åkte vi ut till Hille till våra älskade flickor och tände ljus ♥ Tände även ljus för svärfar i minneslundet. Efter det så åkte vi in till stan och fixade lite ärenden som vi hade som vi inte kunde skjuta på längre, men när vi är påväg hem så kom jag på att vi glömt ett ärende, men det får vi ta någon annan dag istället..

Karln är just nu hemma hos sin syster och går igenom begravningen och lite sånt. K är med honom och jag och S har det roligt här hemma ;) Bäddat rent i Theo's säng har jag gjort och funderar nu på om jag kanske ska starta en tvättmaskin så jag har nånting och göra? Skulle även behöva dansa lite med snabeldraken också.. Sen vid 13:30 har jag läkartid och den får jag inte glömma! :)

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, men vi hörs!

Måndag 20 Februari 2012

Som sagt så kommer bloggen eka lite tom, men jag hoppas ni står ut? :) Det händer inte så mycket just nu, men samtidigt så händer allt. Lite upp och ner just nu men det blir väl bättre det med?!

Idag har Theo iaf varit på dagis efter en vecka hemma. Och roligt hade han haft det och ätit jätte bra! Vilket vi blev väldigt glada över att höra då han ätit jätte dåligt i veckan.. I morgon så ska han till dagis igen och vi föräldrar har en hel del att stå i..

Men snart så kommer förhoppningsvis bloggandet vara det normala igen.. När det mesta har lagt sig..

Tävling!

Nu när det är så trista tider här hos mig så tänkte jag tipsa om en tävling som jag är med i :)
Gå in här och var med och tävla om två säckar fylld med massor av saker :D


Fredag 17 Februari 2012

Så var det fredag igen och vad jag och Theo ska hitta på under dagen har jag ingen aning om.. Funderar på att gå över till mamma och tjata med mig henne ut kanske? Aja vi får se hur det blir med det..

Bloggen kommer eka ganska så tom nu då jag mår som en påse skit och får hela tiden mer skit på mig trots att jag inte har gjort ett jäkla dugg förutom att ha ställt upp och funnits där.. Är så jäkla trött på att få skit på mig hela tiden som jag inte ens förtjänar! Så nu tänker jag inte ställa upp mer och knappt finnas där då jag är så trött på att få all skit på mig! Jag har mina barn och det är för dom jag lever just nu, utan dom så hade jag inte funnits idag jag heller och det är för dom och enbart för dom jag tänker fortsätta leva!



Onsdag 15 Februari 2012

Tunga dagar har denna vecka bjudit på, tunga och väldigt jobbiga. Men det som är värst är att se hur dåligt min kära verkligen mår just nu :( Och sen att det inte är många som ens försöker låta honom vara med sitt eget utan kommer och trycker på med en massa mer tycker jag är så fel!

Tja annars idag så händer det inte så mycket. Theo är fortfarande hemma från dagis då vi känner att vi inte orkar lämna ifrån oss honom just nu.. Han är inte sjuk eller nånting, utan han är hemma nu pga vårat psykiska mående. Men vi får se om han ska till dagis imorn eller om han blir hemma hela veckan.. Vi får se helt enkelt..

Och Kelly har börjat löpa nu också :) Märkte det igår när jag såg små bloddroppar på golvet ;) Men det har inte märkts nånting på henne alls vilket faktiskt är skönt :) Men vi får väl se hur det går när vi ska gå ut och gå nu snart ^^ Det kanske är helt omöjligt ^^ Menmen det ska nog gå det också :)

Nej hoppa i lite kläder nu kanske så dagen kan börja?

Tungt...

Dagarna går rätt så långsamt framåt, men det är inte så konstigt heller.. Theo har varit hemma från dagis nu dom här dagarna och han kommer troligtvis vara hemma några dagar till..

Karln är inte hemma just nu då han är hemma hos sin pappa med syrran sin och går igenom alla saker.. Tunga är vad dagarna är just nu och man har inte mycket ork över om jag säger så..

Men idag var jag iaf på ett möte och för den sakens skull så har det börjat ljusna lite grann iaf. Skönt måste jag säga! Nånting positivt som händer iaf..

Nej nu ska jag umgås med min älskade lilla prins ♥


När ska all skit sluta hända oss? Och när ska Gävle Sjukhus sluta döda folk med vilje?!? Inte nog med att dom är ansvariga för vår dotters död, nu har dom även tagit livet av deras farfar! ♥ Men den här gången ska dom då tamefan inte komma undan! Vi slår till med all kraft vi har och mer där till! Dom ska inte komma undan med det här!!

Varför?!?

Varför ska allt hända oss jämt?!? Varför kan vi aldrig få ha lugn och ro runt omkring oss?? Alltså bara nån gång skulle vara väldigt skönt!

Mitt älskade hjärta ♥ Jag vet att du är stark och oavsett vad som händer så kommer du klara av det! Mina tankar och mitt hjärta finns hos dig och din familj ♥ Jag älskar dig ♥

Lördag 11 Februari 2012

God morgon på er! Har ni sovit gott i natt? Jag gjorde det ena halvan av natten, men sen vaknade jag upp i panik och kunde inte somna om :/ Men får hoppas på att dagen blir "lätt" iaf!

Gårdagen var hur bra som helst! Vi packade en massa och åkte iväg med och nu är det inte mycket kvar alls vilket känns riktigt bra! Hämtade Theo på dagis och gick över med honom till mamma så vi kunde fortsätta och sen när vi var klara så gick jag över till mamma för att hämta hem mitt älskade hjärta som då satt och åt ;) Min kusin och hennes familj kom också upp och efter nån timme gick jag och Theo hem så att han kunde varva ner lite för att sova :) Och nattningen gick hur bra som helst! Han klev inte upp en enda gång utan låg snällt kvar i sängen till det att han somna ;) ♥

Efter att han somnat så kom mamma över och hon hade med sig räkmackor till oss och en jätte stor godispåse! ;D ♥ Vi satt och snacka en massa som vanligt medan vi åt räkmackorna och sen när hon gick hem så blev det sängen för mig då jag var helt slut efter allt bärande ^^

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på.. Får se om vi går ut nånting eller om vi blir hemma. Nästa lördag så ska vi ner till stan för att vara "Modell för en dag" och det ska bli riktigt roligt :)

Nej sparka upp karln ur sängen nu och äta frukost kanske?!


Fredag 10 Februari 2012

Hejhej på er! Denna dag har gått väldigt fort! Men då har vi haft fullt upp precis hela dagen förutom nu så det är kanske inte så konstigt att den gått fort :) Men rätt så skönt endå måste jag säga..

Har burit en hel del och packat ännu mer och nu är det inte allt för mycket kvar.. Ska bli skönt när allt väl är gjort så man kan börja slappna av igen, men innan dess så är det väldigt jobbigt just nu.. Men vi har humöret uppe iaf och det är väl huvudsaken just nu..

Theo är för tillfället hemma hos sin tremänning med sin mormor och leker :) Mamma sa att han kunde komma dit så vi fick packa och fixa ifred vilket vi är tacksamma för! Blir lite jobbigare och svårare när Theo ska vara med ^^ Men nu är vi klara för den här gången iaf och nu behöver vi hjälp om vi ska kunna fixa allt annat..

Nej nu vet ni att jag lever iaf och nu ska jag kolla om köttfärsen har tinat någonting och kanske börja med maten strax :)



Torsdag 9 Februari 2012

Hejhej på er! Torsdag idag och Theo är på dagis. Gick rätt så bra att lämna honom idag :) Och min busunge kan ju verkligen få en att skratta! I natt vid 04-tiden kom han in till mig och sa att det var morgon och att vi skulle upp, men då svarade jag att klockan är mitt i natten så gå och lägg dig igen. Han gick och tyst blev det så då somnde jag om. Jag vaknade strax innan klockan 07 och då jag sätter mig upp i sängen så ser jag snuttungen ligga i Kellys korg och sova ;P Haha! Så då har han sovit där resterande delen av natten x) När han sedan vaknade så frågade jag honom om det var skönt och sova i Kellys korg och fick då till svar att det var det ;) Busungen min ♥

Igår så var Theo ledig från dagis då jag, Theo och Theo's moster Emma åkte till Leklandet Delfinen och lekte hela förmiddagen! Theo tyckte det var jätte roligt och likaså vi ;) Och skönt var det också att det knappt var några fler där! Tror det var 5-7 barn som mest igår när vi var där så alldeles lagom var det! Theo tycker det var jätte roligt och lekte hur mycket som helst! Trodde han skulle däcka i vagnen när vi skulle åka hem, men icke det gjorde han inte :)

Sen när vi kom hem så hände det inte så mycket mer.. Var bara hemma och tog det lugnt..

Idag får vi se vad vi hittar på när Theo kommer hem.. Det är ruskigt kallt ute så tror iaf vi är inne då Theo inte vill vara ute när det är kallt.. Menmen vi får se som sagt.. Kanske drar med mig honom ner till pulkabacken och åker lite pulka :)


Theo och Emma är ute och cyklar :D


Och dom klättrar och har sig :D


Och såhär sov sötnosen i morse när jag vakna ^^ ♥


God morgon!

God morgon på er! Tisdag idag och idag ska hjärtat till dagis.. Just nu sitter han framför Disney Junior och snart blir det frukost.. Karln ska upp nu han med, har tjatat på honom i en halvtimme nu utan resultat :/ Men nu ska han upp annars så hinner vi inte till dagis i tid..

Efter dagislämningen så händer det inte så mycket.. Funderar på om jag kanske ska köra ett zumbapass bara för att och efter det så blir det bara lugnt tills det är dags och hämta hem hjärtat igen.. Resten av dagen blir också lugn vad jag vet nu iaf..


Måndagslista


Bild

Idag måndag är jag glad för att:

  • Syster kom hit och körde ett Zumba pass med mig och vi bestämde även att vi ska köra ett till imorn!
  • Måendet börjar bli lite bättre till och från, fortfarande väldigt tungt vissa dagar men vissa dagar går det jätte bra!
  • Theo har börjat prata mer och mer! Varje dag kommer det nya ord och han är ju så söt när han pratar och när han märker att man faktistk förstår honom ♥

Måndag 6 Februari 2012

Ja så var denna dag snart slut också.. Dagen har gått väldigt fort trots att det inte hänt så mycket här hemma idag.. Var på 25års kalas nu på eftermiddagen, men Theo var så trött och gnällig så vi var inte där allt för länge. Men trevligt var det iaf måste jag säga.. Karln följde inte med då han hade feber och troligtvis halsfluss så då var det lika bra att han stannade hemma :)

Snart kommer syster förbi och då ska vi köra lite Zumba ;D Vi får dra ner persiennerna så ingen ser in och ser hur roliga vi kommer se ut när vi ska försöka dansa och allt vad det är x) Karln kommer ju få det lagomt roligt ^^ *haha*

Nej ge Theo lite gröt nu och sen kommer som sagt syster :)


Grattis hjärtat ♥

Grattis mitt älskade hjärta på din dag! ♥

Ja idag fyller min älskade karl år :) Men det blir inget firande här hemma för honom då i stort sett ingen bryr sig.. Men sovmorgon får han idag iaf! :)

Gårdagen var hur skönt som helst. Vi var barnlediga hela eftermiddagen och efter klockan 18:00 gick vi över till mamma för att hämta hem vårat älskade lilla hjärta igen :) När vi kom hem mös vi ner oss i soffan framför "Trassel" och sen sov han vid 20-tiden cirkus.. Men han sov bara ca 2 timmar innan han vaknade och var jätte ledsen :/ Men han fick vara uppe en timme ungefär och sen ville han sova men sov då bara 20 minuter innan han vaknade och var jätte ledsen igen.. Han måste ha drömt en mardröm eller nått.. Men efter den sista gången så vaknade han inte en enda gång och kom in och väckte mig klockan 08:00 :)

Idag har dagis planeringsdag så idag är Theo hemma :) Men imorgn ska han gå och då ska vi även prata med dagis! Får inte glömmas bort!! Sen på onsdag ska han vara ledig då vi ska med moster till leklandet :) Vi har inte varit där än, men nu ville moster att vi skulle åka dit så då gör vi det :) Annars så händer det inte så jätte mycket denna vecka vad jag vet nu iaf.. Eller ja en sak till händer men det är inget jag tänker berätta om nu utan det kan jag berätta senare.. Måste även försöka komma igång med att rensa ur källarförrådet den här veckan..

Nej nu låter det som om att födelsedagsbarnet har vaknat så nu blir det frukost!

Söndag 5 Februari 2012

Hejhej på er! Just nu så är jag och karln barnledig då Theo är med sin mormor på kalas hos sin tremänning som fyller 1 på tisdg.. Jag och karln har båda ångest och mår inge vidare idag så vi kände inte alls för att följa med. Sen så fyller även min ena syster år idag också så grattis. I morgon så fyller mitt älskade hjärta år också ♥ Men eftersom att det i stort sett inte är någon som kommer och grattar honom när han fyller så vill inte han ha nå "kalas" för sig säger han.. Lite tråkigt kan jag tycka att ingen kan engagera sig i honom när han fyller när han ska göra det för alla andra :/ Menmen dagen kommer förhoppningsvis bli bra iaf då vi ska på kalas och fira vår vän Linda som fyller år på tisdag :) Sambon skulle få en födelsedagspresent sa hon om han ville komma när han själv fyller år så vi får väl se om hon kommer ihåg det eller inte ;)

Men ja annars så har det inte hänt så mycket här hemma.. Svärmor kom och skjutsade oss till Willys en snabbis nu så vi fick handla hem lite hundmat och den maten tyckte Kelly om vilket var skönt! Hon är jäkligt kräsen när det kommer till maten och det är inte varje dag hon äter så nu ska vi prova med nå annat foder och nu när vi kom hem så fick hon några deciliter som hon åt upp på en gång så förhoppningsvis så tycker hon om det :)

Nu ska jag spela lite WoW hade jag tänkt.. Theo är ju inte hemma så då kan jag passa på ^^

Lördag 4 Februari 2012

Ja dagen har varit rätt så lång och medan Theo sov middag två timmar så sov även jag på soffan och skönt var det! Var länge sedan som jag sov på dagen nu, men idag behövdes det.

Tja så idag har vi inte gjort mycket alls. Bara varit hemma och busat och myst i soffan framför filmer :) Maten är precis intagen och tvätten går och snart kommer Katrin också och då blir det Melodifestivalen :) Theo kommer nog garanterat göra oss sällskap då han sov middag och inte kommer sova när han egentligen ska.. Menmen det är ju löradg så det gör ju inte så mycket :)


God morgon lördag!

Jo men om den är så god vet jag inte.. Theo kom in och väckte mig vid 04:30 i morse och berättade så glatt att nu är det morgon och då ska man vakna -.- Lite små drygt då jag inte sovit många timmar alls i natt, men det var bara att stiga upp och så startade jag filmen "Trassel" som vi låg och mös till i soffan, men jag mer halvsov än tittade ;)

Nu är iaf hela familjen uppe så nu blir det frukost och sen får vi se vad som händer mer idag.. Katrin kommer förhoppningsvis ikväll iaf, men vad vi ska hitta på fram tilldess får vi se..

:D

Idag kom mitt paket hem, en vinst som jag vann i en tävling hos Therese :) Det jag vann var "Zumba fitnes"  så nu ska det skakas rumpa här hemma ;D *haha* Får väl se hur bra det går med en envis 2åring som inte låter mig anväda tvn så länge han är vaken då det bara får visas "Trassel" på den ;) Men det ska nog gå bra endå!

Tja annars så har det inte hänt så mycket här hemma. Katrin ringde och vi bestämde att hon eventuellt ska komma över hit imorgon och då ska vi kolla på Melodifestivalen :) Skönt med lite sällskap av min bästa vän då vi inte har setts på ett tag nu! Men hon har ju så mycket för sig nu för tiden så tiden finns inte alltid ;) Och på söndag så kommer syster hit och då ska vi skaka rumpa tillsammans ;P Haha!

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på den världsberömda filmen Trassel ;D

Fredag 3 Februari 2012

God morgon! Idag var det meningen att jag skulle få sovmorgon, men det är ju tur att jag har den karl jag har och som känner mig så pass väl att han vet när nånting inte står rätt till. Han kom in och väckte mig och sa åt mig att komma upp och äta frukost då han märkte att nånting inte var som det skulle och rätt hade han! Efter att jag ätit lite gröt kollade jag mitt blodsocker och det visade 2,9 vilket är farligt lågt för att vara jag! Det är precis på gränsen till att jag ska tuppa av när det är så lågt så tack hjärtat! ♥

Men ja idag är det fredag och idag är det också en rätt så tung dag då det idag är 6 år sedan min älskade moster dog ♥ Imorgon är det hennes födelsedag så det är lite tungt för mig här hemma just nu..
Annars så tänkte hela familjen här hemma ta en promenad till Dollar fram och tillbaka :) Sen får vi se vad vi hittar på mer idag..

Igår blev det ingen promenad med syster då det snöade så pass mycket att man knappt såg nånting och då blir det bara jobbigt att gå, så vi skjöt på promenaden till en annan dag istället :) På förmiddagen igår så gick jag och Theo hem till mamma där vi bakade bullar som blev helt gudomliga! :D Var där till klockan 15:30 cirkus då vi gick hem. Men trevligt var det iaf..

Nej nu ska jag inte sitta här och lata mig mer utan ta tag i hushållssysslorna ;)

Ha en underbar fredag hörrni!


God morgon!

God morgon på er! Tröttmössan är på, men det ska nog gå bra det här också ^^ Theo sov hela natten i sin säng i natt iaf och skönt var det att få sova iaf till klockan 7:00 då han kom in och ville mysa med mig ;) Men vi klev upp för 45 minuter och ska snart fixa frukost.. Sen får vi se vad vi hittar på mer idag.. Ikväll så ska jag iaf ut och gå med syster igen, men fram till dess så har jag ingen aning om vad som händer :)

Hejhej ^^

Kikar in en snabbis och säger god natt :) Tänkte gå ut med Kelly nu och sen blir det nog sängen för min del då det inte blev nå sömn natten som var så känner mig lite sliten ;)

Men vi hörs förhoppningsvis imorgon igen! :D


God natt!


Onsdag 1 Februari 2012

Hejhej på er! Dagen har varit bra hittills trots lite sömn ;) Linda kom hit och umgicks lite grann och så tittade vi på "Trassl" ;) den enda film som duger just nu här hemma ^^ Pratade lite skit och hade allmänt trevligt som vanligt. Bestämde även att vi nån kväll nu i helgen ska ha spelkväll med monopol igen då det nu var ett tag sen! :) Men vet inte om det blir fredag eller lördag, men nån av dagarna iaf..

Fick ett väldigt trevilgt mejl här om dagen om att jag hade vunnit en tävling och nu väntar jag hoppfullt att paketet ska komma hem till mig snart! ;D

Nej fixa tvätten nu och sen är det dags att börja med maten också..

Ha en fortsatt bra onsdag!


Min fina älskling ♥ Saknaden är stor!


Svea ♥

Idag är en jobbig dag då Svea blir 8 månader idag ♥ Älskade underbara Svea, saknaden och sorgen efter dig är så enorm, men kärleken till dig är ännu större! Vi saknar och älskar dig så mycket hjärtat ♥


Älskade underbara barn ♥

Jobbig natt

Ja natten har varit rätt så jobbig, blev inte många minuters sömn.. Theo kom in till mig 00:30 och sa att han hade ont, men vart han hade ont kunde han inte tala om eller visa. Men skållhet var han så han fick komma och lägga sig hos mig och försöka sova, men det blev inte många minuters sömn då jag låg och var orolig till tusen (varför vet jag inte riktigt). Sen ville Theo att jag skulle killa honom på ryggen hela natten också vilket jag glädjeligen gjorde för min älskade lilla kille ♥ När klockan var 06:30 väckte vi pappan i huset så fick han hämta termometern så vi kunde kolla om Theo's feber hade gått ner eller inte och det hade den gjort men han var fortfarande riktigt skållhet så han fick lite alvedon och sen gick killarna upp så jag fick sova en stund vilket var skönt! Så nu är man iaf lite piggare, dock har jag huvudvärk men den försvinner förhoppningsvis :)

Ja onsdag idag och Theo är hemma från dagis och vi får se om han ens kommer gå nånting resten av veckan.. Beror helt och hållet på honom. Linda kommer komma hit lite senare hon också :) Hon hade ingen lust att sitta hemma själv och ha tråkigt så då sa jag åt henne att hon kunde komma hit och umgås istället och det tyckte hon var en bra idé :) Annars så händer det inte så mycket idag..


Jag saknar min bebis Kiske ♥


RSS 2.0