God morgon!

God morgon på er! Här hemma har vi varit uppe nån timme nu och strax ska vi röra på oss mot förskola/jobb :)
Annars idag så har jag inga planer alls för dagen så vi får se vad som händer och sker på eftermiddagen ^^
 
Ha en bra dag hörrni!
 

Kommentarer
Postat av: Elli

Hej, hoppas ni mår bättre nu o får vara krya!
Bor du inte längre med barnets far? O vem är A?
Nyfiken ;)

Svar: Hej! Tack så mycket :) Jo nu är det bättre iaf ^^ Haha A är barnens pappa, men vi bor inte under samma tak längre utan vi är särbos ;)
Elin

2013-01-21 @ 07:24:54
Postat av: Ulrika

Gillar din blogg! Jag har läst ett tag men inte skrivit nåt ;) Funderade också vem A var ;) Är ni särbos på olika orter eller är det för att få mer bidrag som ni är särbos? Jag är också särbo men funderar på att bli sambo snart.

Svar: Hej och tack så mycket :) Nej vi är inte särbos för att vi ska få mer bidrag, utan vi är särbos just därför att vi nu inte klarar av att vara sambos just nu. Vi har varit särbos nu snart 1år och vi trivs bättre med det. Har man varit med om allt som vi har under så kort tid så tar förhållandet väldigt mycket stryk och istället för att gå skilda vägar (vilket ingen av oss vill) så bestämde vi att vi skulle bli särbos istället och försöka lappa ihop vårat förhållande och så bra som det är mellan oss nu har det inte varit på länge! :) Vårat mål är att vi ska bli åter sambos igen, när vi båda känner att vi orkar psykiskt :)
Elin

2013-01-21 @ 21:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0