Lördag 28 April 2012

God morgon på er! Idag är det lördag och jag ska ut på lite roligheter med mina älskade systrar. Ska bli riktigt roligt och framför allt skönt att få komma utanför dörren och göra någonting för mig själv och slippa ha sonen med mig. Både han och jag behöver en riktig paus från varandra nu, det är ju lite synd att inte alla förstår det.. Menmen..

Theo ska iaf hem till sin pappa vid lunch och sen ska jag ner på stan och in på systemet en snabbis och sen ska jag möta upp min ena syster nere på stan och så ska vi gå hem till henne och invänta resten av folket :) Först blir det lite kubbspel och lite dricka och senare kommer mina andra syster och då snackade hon om att vi ska dra till Interpool ^^ Så vi får väl se hur det går med det då jag inte har varit ut eller druckit alkohol sedan Theo var 3 månader gammal (!) så det är ett tag sen över 2 år för att vara exakt så nog kan väl jag behöva komma ut och träffa lite folk?! Theo kommer komma hem imorgon igen, men jag har inte sagt någon tid då jag känner att jag måste få hämta mig först ^^ Eftersom att jag inte har druckit nånting på 2 år så behöver jag väl bara lukta på en cider så tuppar jag av ;) Haha, nej men det ska bli riktigt roligt och nu hoppas vi bara på att vädret ska vara med oss också! Ska försöka komma ihåg kameran också ;P

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar så jag slipper stressa en massa sen :)

Hoppas ni får en underbar dag hörrni!


Haha min älskade lilla kille ♥


God morgon!

God morgon! Härliga fredag är här och solen skiner utanför fönstret och just nu känner jag att just nu mår jag bra. Var länge sedan jag kände så, men just i detta nu så känns det så.

Det blev inge utvecklingssamtal nu på morgonen då förskolläraren vi skulle ha det med var hemma med sjukt barn så vi skulle försöka ta det nästa vecka istället :) Men vi fick skjuss till dagis iaf av Theo's pappa och Theo blev överlycklig när han fick syn på sin pappa och framför allt bilen ;) Sen hade han nästan inte tid att säga hejdå när vi kom till dagis för han skulle in och leka med alla kompisar ;) Så skönt att han trivs så bra på dagis och vi som föräldrar trivs så bra med både lokalen och personalen :) Theo kunde inte ha fått börjat på ett bättre dagis!

Ja annars idag så är jag och Theo bjudna på tacos hos A idag :) Ska bli gott då det var ett tag sedan vi åt det ^^ Sen så ska jag till min läkare i eftermiddag och efter det ner på stan en sväng och fixa lite grejer. Sen kvällen blir nog lugn tror jag. Sen imorn så blir det eventuellt kubbspel för min del med mina systrar + några till tror jag :) Ska bli roligt och hitta på nånting istället för att bara sitta hemma och uggla. Theo ska vara hemma hos sin pappa lördag - söndag.

Sen måste jag ju bara få gnälla lite! Jag beställde ny mobil från Tele2 för 5 veckor sedan och leveranstiden skulle vara 2-4 veckor, men jag har fortfarande inte fått hem den -.- Lite smått irriterad över det faktiskt, men dom hade nu satt min order högst upp på listan så så fort dom fick hem den telefonen som jag beställt så skulle dom skicka den. Men dom kunde inte säga hur lång tid det skulle ta -.- Menmen den som väntar på något gott..


Världens finaste kille ♥


..

När jag och Theo kom hem tidigare idag så såg vi att dom var här och bytte sanden i sandlådan ute i lekparken och det var verkligen på tiden! Så så fort vädret blir bättre så ska vi ut och leka i den nya sanden!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Theo är fortfarande vaken och snart ska vi mysa ner oss i soffan och mysa en massa innan han ska i säng. Han får vara uppe lite längre idag då mamman är på myshumör ♥ Iaf så har Theo och jag varit inne och busat en massa idag :) Men tyvärr så ville inte Theo äta nå mat alls idag trots att jag försökte med allt! :/ Hoppas att han äter bättre imorn bara, men ska även försöka få i honom lite kvällsfika nu och hoppas att det går i.

Imorn är det fredag och vi ska på Theo's första utvecklingssamtal :) Efter det måste jag ner till stan och uträtta lite ärenden och sen ska jag hem till A och hjälpa honom med en grej och sen ska jag hämta hem mitt älskade hjärta igen :) Sen får vi se vad som händer i helgen, eventuellt att Theo ska sova hos sin pappa lördag-söndag då mina systrar ville att jag skulle med ut och spela kubb och då det lät som att det skulle vara alkohol inblandat så är det bäst att Theo inte är med :) Men som sagt det är inget som är spikat så vi får väl se. Sen om det regnar så blir det nog ingenting..

Nej film var det nu som gällde!

Torsdag 26 April 2012

God morgon på er! Inatt fick jag sova hela natten då äntligen smärtan i tanden börjar ge med sig! Skönt var det kan jag lova. Men iställte för bara smärtan i tanden så har jag nu även mensvärk och den värken är nästen värre än den i tanden -.- Men den försvinner ju om några dagar den med..

Igår medan Theo var på dagis så åkte jag och A och storhandlade och nu är det fullt i alla skåp igen :) Skön känsla det när allt är fullproppat. Till middag blev det kycklingsallad och Theo åt jätte bra :)

Just nu äter Theo frukost och han är jätte duktig som faktiskt äter. Sen om en stund så ska vi göra oss klara för att åka till dagis och imorgon är det dags för utvecklingssamtal :) Ska bli spännande och höra vad dom har att säga tycker jag.

Nej fortsätta här hemma nu då innan vi ska åka. Hoppas ni får en fin torsdag!

Tävling!



Jag är med och tävlar hos Emma om en hårförlängning!
Gå in HÄR och var med du också! :D


Tisdag 24 April 2012

God morgon på er. Tröttmössa idag då jag har sådan jäkla tandvärk så jag inte har kunnat sova på två nätter. Det är en visdomstand som spökar och det gör för jävla ont rent ut sagt! Jag har inte ätit på två dagar heller pga att jag inte kan öppna munnen :/ Så nu sitter jag här och är så hungrig så jag mår illa. Men går det inte över om några dagar så blir det ett telefonsamtal till tandläkaren.

Ja annars då. Theo är på dagis och han var överlycklig både idag och igår när han kom dit :) Hade knappt tid att säga hejdå ;) Sen igår när han och jag kom hem så lekte vi en massa med hans bilar och hade roligt, sen kom hans pappa förbi en sväng också :)
Vad vi ska hitta på idag har jag ingen aning om, men funderar på att trotsa vädret och vara ute och leka om det inte regnar! Just nu är det bara blött och dimmigt ute och fortsätter det så så är vi nog ute på eftermiddagen :) Sen till middag idag blir det nog lasagne ^^ Men vi får väl se om jag kan äta nånting eller inte :/ Menmen..

Nej nu ska jag slänga mig på soffan och bara vara en stund..

Pusshej!

^^

Ja det blev inge städa idag så får ta det imorn när Theo är på dagis istället, för jo till dagis ska han då han inte haft feber på hela dagen :D A hade tagit tempen på Theo i natt när han vaknade och då hade han lite feber, men sen resten av dagen har han inte haft nånting alls :D Så skönt att den kom bara för att gå igen ^^ Hela dagen har Theo varit pigg och glad så till dagis ska han imorn :) Och medan han är där så ska jag ta tag i stortstädningen då. Blir ju lite svårt att fixa med de när han är hemma då han river fram allt jag plockar undan ;)

Theo har även badat idag i badkaret och han badade i över en timme och hade jätte roligt ;) Och det blev vatten överallt ^^ Men så kan det bli när man har roligt i badkaret och det är ju bara vatten så det är klart att han får stänka och ha sig :)

Imorn efter dagis så får vi se vad vi hittar på. Är det fint väder så är vi nog ute och leker i lekparken skulle jag tro, annars så får vi se vad som händer..



Söndag 22 April 2012

God morgon :) Söndag idag och idag kommer mitt älskade hjärta hem som även idag blir 2 år och 4månader ♥ Men det firas ju med att hjärtat fortfarande har feber :( Måste ringa till HC i veckan om febern fortfarande är kvar då då han har feber till och från hela tiden. Det är inte länge sedan han låg i 2 veckor med 40 graders feber så som sagt försvinner det inte snart så blir det att ringa till hc..

Ja annars så händer det inte så mycket idag. Skulle ha behövt storstäda så tror jag ska göra det, men jag måste äta upp frukosten först och få i mig lite energi så jag orkar ^^ Egentligen så är det inte så illa som jag tycker att det är, men städas ska det göras iaf och det skulle ju vara bra om jag tog tag i det nu innan hjärtat kommer hem :) Sen blir det bara att ta det lugnt och ta hand om min älskade lilla sjukling ♥ Just já måste leta reda på mina slutbetyg från gymnasiet också så jag har det klart om jag nu vet vart dom är ^^ Menmen det löser sig..

Nej äta färdigt och sen sätta igång..


Nu är jag hemma igen :) Har precis ätit lite mat och tänkte nu spela lite WoW Beta tills Katrin kommer. Vet inte när hon kommer så det kan ju hända att man kommer en bit ^^

Iaf så efter att Theo sovit hemma hos pappa så vaknade han med feber :( Inte alls roligt och vi hoppas på att det försvinner lika fort som det kom. Så det blev inget att vi åkte ner till stan. Trött och hängig var han och väldigt mammig ♥ Jag fick inte göra nånting utan att han skulle antingen sitta i mitt knä eller att jag skulle bära honom. Och det är väldigt mysigt att han är mammig ibland då det inte händer allt för ofta, men jag kan tycka att han kan vara det även när han inte har feber ;) Men som sagt så hoppas jag att det går fort för det att försvinna. Men han kommer iaf hem rätt så tidigt imorn så då får jag pussa mer på min älskade lilla älskling ♥

Nej dags och vika in tvätten nu och hänga den blöta ^^

Hoppas ni får en trevlig lördag!

Lördag 21 April 2012

Hehej på er! Lördag idag och just nu sitter jag hemma hos pappa :) A är också här och just nu är han och pappa ute och kollar på bilen. Det är nå vajs med bagageluckan som vi hoppas kan bli fixat nu ^^ Theo ligger och sover i soffan just nu han med och Kelly gör honom sällskap ♥ Lillhjärtat somnade i min famn framför filmen Bilar och han fick sova för han var så trött så han orkade ju inte med sig själv ens.

Sen var det också tänkt att vi skulle ner på stan och fira sm-guldet på stor torget, men jag tror vi skippar det nu då Theo sover och jag tycker det är elakt att väcka honom nu när han verkligen behöver få sova. Men har han vaknat innan klockan blir 15:00 så kanske vi kan åka ner iaf, men vi får se.

Senare ikväll så får jag besök hem till mig :) Katrin kommer och umgås med mig vilket ska bli riktigt roligt :) Jag är ju barnledig den här helgen så :) Men imorn kommer ju hjärtat hem till mig igen och då blir det fullt hus.

Igår eftermiddag så skjutsade jag och A hem mina kusiner till Örebro då min yngsta kusin som var här längtade hem. Bilresan gick bra, men det gick jäkligt sakta! Sen när vi kom fram så stannade vi en stund hos min kusin Fia innan vi rullade hemåt igen och vi kom hem rätt så tidigt då vi var hemma igen runt 00:30 :) Och det dröjde inte länge innan jag somnade när jag kom hem iaf ^^ Jag gjorde iordning lite kvällsfika, men jag hann inte äta upp det innan jag sov :P

Nej nu ska jag lägga mig och mysa lite med min älskade lilla grabb innan han vaknar ;)


Fredag 20 April 2012

God morgon på er! :) Hur mår ni efter denna guldnatt? :D Själv har jag sovit hur bra som helst! Men blev väckt nångång av att Theo kom och kröp ner under täcket med mig ♥ Sen vaknade han till vid 04-tiden då det gick förbi ett gäng utanför fönstret och skrek "SM-Guld" och då ville han kolla på filmen Bilar vilket han fick göra :) Men han somnade inte efter den filmen utan ville kolla på den igen och då var klockan runt 06 så jag startade den, men han tittade bara någon minut innan han somnade och nu sover han fortfarande ;) Men ska väcka honom strax då vi ska göra oss klara och åka till dagis om en timme.

När han sen är på dagis så ska jag hem och bara ta det lugnt tills det är dags för mig att åka ner till AF då jag ska på möte där. Efter det så ska jag åka hem och då har nog A hämtat Theo från dagis och då ska vi upp med honom till sin mormor och sen ska vi vidare med mina kusiner ner till Örebro för att sedan åka hem igen :) Så idag kommer vi vara på resande fot i 8 timmar ^^ Ska bli skönt och lämna stan en sväng sådär och Theo kommer få det bäst hemma hos morfar där han ska vara när morfar slutat jobbet :)

Nej väcka min älskade lilla prins nu då så vi hinner :)


FY FAN VAD UNDERBART!!

Fy helvete vad jag just i detta nu är en otroligt STOLT GÄVLEBO!! Det går inte att beskriva känslan i kroppen, tårar av glädje sprutar ut ur mina ögon och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Hade jag kunnat så hade jag åkt ner på stan och firat med hela Gävle denna kväll då Brynäs ÄNTLIGEN TOG HEM GULDET TILL GÄVLE IGEN!!! I 13 år var guldet ute på vift, men nu har det äntligen hittat hem igen och jag måste lyfta på hatten flera gånger för Brynäs lagkapten Jakob Silfverberg och deras underbara målvakt Niklas Svedberg! Utan dom så hade det varit svårt att få hem guldet! Och Svedberg, vilken kille! Herre jäklar! Hur jäkla underbar är han inte?!?!

Åh nej nu måste jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon.. Imorgon händer det rätt så mycket så det är bäst att vara utvilad, men hur jag nu ska kunna sova så uppspelt som jag är får vi se ;)

Men imorn så ska iaf Theo till dagis, sen medan han är där så ska jag ner till AF på möte igen och när jag sen har kommit hem från det och A har hämtat Theo från dagis så ska vi lämna av honom hemma hos min mamma och sen ska vi skjutsa mina kusiner hem till Örebro :) Så Theo ska troligtvis sova hemma hos sin morfar i morgon natt då mamma ska ha honom tills pappa slutar då han kommer och hämtar Theo hemma hos mamma :) Kelly ska vara hemma hos mamma och lillebror då det inte känns rätt emot henne att ta med henne och låta henne sitta i en bil i 8 timmar :/

Nej men god natt på er! :D :D


Älskade underbara BRYNÄS!
I år blev dom Svenska Mästare + att laget fyller 100 år i år! :D ♥



Tävling!

Jag tävlar om ett mobilskal från presenthyllan, hos emmashjärtan.
Klicka HÄR och var med du också!

Tisdag 17 April 2012

God morgon på er! Tisdag idag och Theo är nu på dagis :) Glad blev han när han kom dit och han hade nästan inte tid att säga hejdå ;) Men en liten hejdå puss fick jag iaf ;P

Idag medan Theo är på dagis så ska jag gå upp en sväng till mamma och till mina kusiner som kom upp sent igår/natt. Det var snöstorm påvägen hit som dom körde i så det tog ju lite tid så jag hann inte träffa dom nånting då, men idag ska jag göra det. Klockan 13 ska jag vara på sjukhuset också så idag är det Theo's pappa som hämtar honom och sen ska Theo och jag vara hemma hos mamma hela dagen, ska tillochmed äta där :)

Tja annars så händer det inte så mycket här hemma idag..
Men ni får ha en så bra tisdag ni kan :)

Ny vecka, nya tag

Ja så var det måndag idag då. Blev inte mycket sömn i natt så man känner sig lite väl överkörd. Theo är inte jättepigg han heller så han blir hemma från dagis idag. Men imorn ska han gå :)

Igår fyllde världens bästa pappa år så vi gick upp dit och grattade honom :) ♥ Theo hade jätte roligt med sin moster och skratta och tjöt om vart annat ;) Vi rörde oss hemmåt vid 16-tiden cirkus då pappa endå skulle iväg på hockeyn.
Och denna hockey! Jag satt och var skit nervös hela matchen och gapa och skrek och så kom det nått glädjetjut där imellan också. Men ack så fick inte guldet komma hem igår, men vi tar med oss det på tisdag! I helvete heller att SAIK ska få ta det nu när det är VÅRT!! Hem ska det iaf och så är det bara! Guldet har ju varit ute på rymmen i 13 år så nu ska det hem! :)

Och annars idag så kommer mina älskade kusiner upp idag och stannar några dagar ♥ Det ska bli så skönt och få hit dom nu så vi kan finnas för varandra nu i detta mörker :( ♥ Det är så svårt, jobbigt och ja allt just nu och vi mår verkligen skit. Och speciellt började jag må ännu sämre när vi fick reda på den mest troliga dödsorsaken och det var förskylning. Alltså hur kan man dö av en förkylning?!? Men så var det iaf och saknaden efter min älskade morbror är stor!

Nej äta lite frukost nu och hoppa i lite kläder och ta tag i dagen kanske?

Puss på er!


Två av mina kusiner som kommer upp idag ♥


Tom..

Tom, allt jag känner just nu är sån enorm tomhet. Min älskade tokiga och knasiga morbror finns inte mer. Han är borta. Han är hos mina döttrar just nu och hos sin älskade syster och min moster ♥ Men ska vi vara helt ärliga så vill vi helst ha honom här hos oss! Vi ville inte att han skulle lämna oss redan, inte nu! Han var för ung och hade för mycket att leva för! Och varför ska min älskade familj hela tiden behöva förlora sina käraste? Det tar ju aldrig slut, när ska det ta slut och låta oss vara glada och lyckliga!?! Aldrog verkar det som. Så fort nånting händer och man nästan precis har börjat hämta sig ifrån det, så kommer nästa smäll! Och så har det varit hela tiden nu! Jag är så trött och så grymt less på det! Snälla kan nån få det att sluta?!?! Jag orkar inge mer nu!!

Det är sån tur att jag har min underbara lilla älskling här hos mig. Att han överlevde graviditeten och verkligen finns här nu ♥ Hade inte han klarat sig så hade jag slängt in handduken för länge sedan och om det nu händer honom någonting så lovar jag att jag slänger in den! Jag orkar inge mer..


Tårarna bara rinner och vill inte sluta ♥

Varför? Allt jag har att säga är just varför? Har inte jag och min familj varit med om tillräckligt?? Varför ska alla som jag håller kär dö? Varför? Vad för ont gjorde jag i mitt förra liv som förtjänar det här? Vem står näst på tur? Är det bara för alla att rada upp sig och ställa sig på kö? Det känns nästan så iaf och det gör så förbannat jävla ont nu så det finns inte!

Just nu är det inte sorgen som är den största, utan det är ilskan. Jag är så arg och förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Sorgen och allt det, det kommer sen. Och då vet jag att det kommer komma med ränta.

Älskade du, du hade så mycket att leva för och så många som älskade dig. Vi älskade dig allihop och vi saknar dig nå enormt! Och nu hoppas jag att mina döttrar välkomnar dig och visar dig runt i himmlen för det är där du har hamnat nu älskade morbror ♥



FYFAN VAD UNDERBART!

Åh fyfan vad jag just i detta nu är stolt Gävlebo! Så jäkla underbart att Brynäs vann! Men som de flesta andra säger "jag var aldrig orolig" ;) Fast ska sanningen fram så var jag det just då när Skellefteå gjorde 2-2 målet. Då började nervositeten komma krypande. Men våra kära älskade gubbar fixade det i förlängningen och tog hem segern och nu står det 2-0 i matcher! :D :D

Ja annars så har dagen varit bra. Kunde ju iaf inte sluta på nå bättre sätt ;) Theo blev hämtad av sin pappa idag då jag skulle på möte och det gick hur bra som helst! Nu är det bara att sitta och vänta på att det ska komma igång och vi eller iaf jag hoppas att det ska komma igång rätt så snart :) Skulle verkligen vara skönt och få vara någon annan än bara mamma.

När jag sen kom hem så gjorde jag och Theo mat och efter det så gick vi ut och lekte en massa med Theo´s tremänningar och min mamma var också ute :) En av mina kusiner var också ute och vi pratade en del och det är så skönt att hon äntligen är tillbaka hos oss och nu är det bara att hålla tummarna på att allt går som vi alla hoppas! Jag finns här för dig gumman och det vet du! ♥

Nej nu ska jag WoWa lite så nerverna får vila en stund och sen blir det sängen ;)

God natt!


Torsdag 12 April 2012

God morgon på er! Imorse var det jäkligt tufft att kliva upp ur sängen, men efter mycket om och men så kom jag upp. Åt frukost i min ensamhet då jag tyckte att Theo kunde få sova en liten stund till då han var så trött igår :) Och när jag kommer in och ska väcka honom så sätter han sig upp och säger "God morgon mamma" och sen får jag en jätte kram och en jätte puss ♥ Han vet verkligen hur han ska göra för att hans mammas hjärta ska smälta ♥ När han iaf kom upp så fick han frukost och nu sitter han och tittar på film :) Ska strax hoppa i lite kläder och sen bara ta det lugnt innan vi ska till bussen och åka till dagis.

När Theo sen är på dagis så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Vid 14-tiden ska jag vara nere på stan för jag ska på möte med FK och AF äntligen! Så vi får väl se hur det går. A ska hämta Theo på dagis iaf. Sen får vi se vad som händer mer idag. Har ingenting inplanerat så vi får helt enkelt se :)

Nej klä på Theo nu så det är klart :)


Min älskling i somras ♥


Tisdag 10 April 2012

God morgon på er! Här hemma blev det sovmorgon. Inte det bästa en morgon som denna då vi ska till dagis, men så blev det iaf ;) Jag fick väcka Theo klockan 7:30 så det märktes ju att han inte sovit nånting hemma hos sin pappa i helgen.. Menmen skönt för mig att få sova lite längre då jag inte sov mycket alls i natt! Men varför tänker jag inte gå in på.

Efter att jag lämnat Theo på dagis så ska jag hem och göra ingenting. Bara vara tänker jag göra. Är trött som ett as så kanske att jag slänger mig på soffan och sover en stund? Aja vi får helt enkelt se hur det blir.

Nej nu måste jag sätta fart om vi ska hinna till dagis i tid. Måste ta fram kläder och hoppa i dom ;) sen blir det till att gå till bussen och åka hela vägen till dagis :)

Men vi hörs kanske senare!


Min lilla skruttunge dagen innan han fyllde 1 år ♥


Svarar på fråga.

Jag har fått en fråga från en kvinna vid namn Malin om hur jag upplevt det att vara gravid när jag har diabetes och det är det säkert många som undrar så därför svarar jag på det här istället för som en vanlig kommentar :)

När jag blev gravid första gången april 2008 hade jag haft diabetes i 8 år och trodde det inte var nå farligt eller konstigt allt utan jag trodde att det skulle vara som precis alla andra som var gravida. Men så var det inte. Jag fick tidigt börja gå på flera extra kontroller för att kolla så att allt var bra med bebisen och att den inte växte för fort och blev för stor då det är väldigt vanligt att gravida med diabetes får stora barn. Men det var nog det enda jag verkligen var orolig för då jag själv är väldigt liten. Annars så upplevde jag att det var helt underbart att vara gravid trots min diabetes och min diabetes var helt underbar när jag väntade Meja! Mitt HbA1c har aldrig varit så bra som det var då någonsin!

Är man gravid och har diabetes så får man gå på flera kontroller under hela graviditeten och väldigt täta också om man så önskar. Det kändes tryggt tyckte jag och jag kände mig lugn. Iaf under den första graviditeten. Men sen dog Meja i vecka 38 och när jag sedan blev gravid igen i april 2009 så var jag livrädd under precis hela graviditeten! Men låt inte det hindra dig från att bli gravid! Meja dog inte pga min diabetes! Hon dog i plötslig spädbarnsdöd i magen som det så fint heter.
Så jag tycker inte alls att du Malin ska känna någon som helst räddsla över att bli gravid! Du kan bli  gravid trots diabetes och för det mesta så går det bra hela graviditeten! Man går på flera extra koller och man går även extra till diabetesläkaren och sköterskan så släpp rädslan om du vill bli gravid! Och om inte annat så prata med din diabetessköterska/läkare och hör med dom om du känner dig osäker :)


Min älskade lilla solstråle 3 dagar gammal ♥


Nu är min älskade snygging hemma igen <3

mms_img19409 (MMS)

Nu är min älskade snygging hemma igen <3


Söndag 8 April 2012

Hejhej på er.. Den här helgen har jag inte bloggat nånting alls och det är för att jag inte har haft någon som helst lust och sen är mitt liv just nu ganska så händelselöst så det finns inte dirket nånting och skriva om.. Så är det nånting speciellt ni vill att jag skriver om så är det ju bara att säga till om det :)

Men hursomhelst så är det ju påsk just nu och i fredags så var vi bjudna på påskmiddag hemma hos min älskade pappa. Och egentligen så skulle jag ju ha sovit hemma, men det slutade endå med att jag sov hemma hos A. Jag blev lovad sovmorgon då jag egentligen skulle vara barnledig men så mycket sovmorgon fick jag inte om jag ska vara ärlig. Theo kom in och väckte mig klockan 6 på lördagmorgonen, men han ville inte kliva upp utan han ville ligga bredvid mig och sova ♥ Och det är ju klart att han fick göra det! Sen vaknade han vid 9-tiden och då fick inte jag somna om ^^ Men vi klev iaf upp och åt frukost och sen stannade jag en liten stund till innan jag gick hem till mig och började storstäda hela lägenheten! När jag var klar och precis klivit ut ur duschen så ringde A och frågade om vi skulle grilla och eftersom att det är så gott så fick det bli så :) Men Theo var inte på det bästa humöret då på eftermiddagen och bara gapa och skrek när vi var till affärn och även när vi kom hem.. Efter maten så stannade A och Theo en stund för att sedan gå hem till sig och jag kunde äntligen andas ut och bara vara en stund. Men sen skickade jag ett sms till A för att kolla hur det gick och då ringde han upp och jag hörde då i bakgrunden hur Theo skrek i panik och riktigt skrek efter mig, så det var bara att hoppa i skorna och gå upp till honom och efter mycket om och men så somnade han i sin säng hemma hos sin pappa, men då hade klockan hunnit blivit för mycket och jag var för trött för att orka gå hem så jag blev kvar en natt till. Men i morse så åt jag bara frukost där och sen gick jag hem för jag kände att jag verkligen behövde få vara barnledig!

Men jag var inte ensam så länge då Katrin hörde av sig och frågade om hon och hennes son Robin kunde komma över och det är klart att dom kunde det :) Dom var här nästan 2 timmar och sen skulle dom hem och äta och efter det så kom Katrin tillbaka och då spelade vi monopol och vi vann en varsin gång ;)

Nu är klockan rätt så mycket och jag sitter och velar om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska spela lite wow. Men jag känner mig själv och det blir nog att jag går och lägger mig och läser tror jag.. Får inte glömma att äta lite kvällsfika också då jag knappt ätit nånting idag.. Middag åt jag, men det blev inte så mycket då jag inte alls tycker om att varken göra mat själv eller äta ensam, men lite åt jag iaf och nu tänker jag göra iordning te och mackor och slänga mig i säng och läsa :)

Imorn är det måndag och Theo kommer hem då :) Kände att jag verkligen behövde en hel natt för mig själv så han fick stanna kvar hos sin pappa en natt till. Men sen så är det ju också långledigt och då tycker jag att han kan ta Theo lite mer då jag har honom hela veckor utan avbrott och i stort sett så har jag honom också helt själv.. Sen så måste ju Theo vänja sig med att vara där också..

Nej nu har jag annat för mig!

Helvetiska natt

Ja det kan man lugnt säga att det har varit! Har inte sovit mycket alls! Theo vaknade runt 23:40 och bara gallskrek, han fick då komma in och sova bredvid mig och då även titta på film ihopp om att han skulle lugna ner sig och somna om. Men där trodde ju jag galet! Han hade inga planer alls på att somna om utan bara gapa, skrek, slog och ja allt. Efter mycket om och men fick jag honom att somna 06:55 i morse, men han sov inte nå länge för det för 9:20 var det morgon igen -.- Kan jag säga att jag är något trött? Och huvudvärken från helvetet vaknade jag även med :( Hoppas att den här dagen går fort! Och egentligen så ville A att jag skulle sova hos honom i natt, men jag känner nu att jag behöver verkligen ett break från Theo nu och då det är hans helg så tycker jag att jag faktiskt kan få vara barnledig när jag aldrig är det annars. Jag menar, jag skulle ha varit barnledig två helger nu, men jag har bara fått varit det två nätter.. Så jag tror jag ska stanna hemma och vara själv och vila upp mig den här helgen.. Jag känner iaf att det är det jag vill och behöver..

På eftermiddagen idag så ska vi iaf hem till min pappa på påskmiddag :) Då ska Theo och A också följa med :) Men sen så händer det inte så mycket mer idag iaf.. Jag ska bara vara och vila så mycket jag bara kan.

Nej frukost dags nu för min del. Theo har redan fått sin frukost och leker just nu med sina bilar :)

God morgon på er förresten!

Skärtorsdag!

Idag är det skärtorsdag och alla påskkärringar kommer och knackar på dörren för att sedan flyga vidare till Blåkulla ;) Så när jag och Theo nu ska åka till dagis får vi se upp för lågt flygande påskkärringar så vi inte krockar ;)

Ja som sagt så ska Theo till dagis idag! Sen är det långledig och Theo ska vara hos sin pappa :) Men troligtvis på lördag så ska vi allihopa hem till min pappa på påskmiddag, iaf så har jag för mig det men jag måste ringa pappa och checka av ^^ Men det ska iaf bli skönt och vara barnledig och få sova ut! Sen är det även viktigt att Theo lär sig att vara hemma hos sin pappa också vilket han inte riktigt har gjort än. Han vill egentligen inte ens vara där, men förhoppningsvis så ska det gå bra :) Min kusin ville att jag skulle ut med henne och hennes kompis också, men vi får se hur det blir med den saken..

Och nu vill jag att min nya telefon ska komma! Har väntar 2 veckor nu så nu vill jag ha den! Men den kommer nog inte fören om 2 veckor till :)

Aja hoppa i kläderna nu då och gå till bussen :) Theo kommer bli överlycklig när vi ska åka bussen då han har tjatat om att åka buss ett tag nu ;)

God morgon på er!


Onsdag 4 April 2012

Oj här blev det inte mycket bloggande igår såg jag :/ Aja det får väl va.. Men iaf så är det onsdag idag och påsken närmar sig med storsteg! I morgon så är det skärtorsdag och påskkärringarna kommer och knackar på :) Får se till att ha godis hemma åt dom då bara ;)

Theo är hemma från dagis idag igen, men han är nu feberifri och var så även igår så imorn ska han till dagis igen :) Om febern behagar sig vara borta även då.. Annars så händer det inte så mycket.. Ska strax klä på Theo så ska vi gå ut i lekparken och leka lite innan lunch.. Han har ju varit inne hela veckan så det ska bli skönt och komma ut lite..

Igårkväll så visades hockeyn på tv4 och efter att jag nattat Theo så satt jag som klistrad! Men herrejäklar vad nervös jag var och flera gånger övervägde jag att stänga av tvn och pyssla med annat, men glad är jag för att jag vågade kolla på hela matchen och ÄNTLIGEN slog vårat älskade BRYNÄS ut äckliga Färjestad!! Så jäkla underbart så det finns inte! GULDET SKA HEM 2012!! Helt jäkla underbart!!

Nej klä på oss lite kläder och gå ut och hitta på nått nu :)

God morgon!

God morgon på er! Tisdag idag och Theo är hemma från dagis då herr feber kom och hälsade på igår :/ Men han fick iaf vara feberfi nästan 3 dygn och han fick gå på dagis en dag den här veckan.. Men vi hoppas på att det blir fler! Han blir så ledsen när han inte får gå till dagis så jag hoppas att herr feber och fru hosta försvinner lika fort som dom kom!

Ja annars idag så händer det inte mycket.. Ska bara vara hemma och ta hand om min älskade lilla sjukling ♥ Och i natt så sov han hela natten i sin säng och skönt var det måste jag säga!

Nej dags och få i sig lite frukost nu kanske? Theo har druckit lite juice och nå mer vill han inte ha så vi får väl se om han tänker äta nånting över huvudtaget idag :/

10 månader av sorg och kärlek ♥

Idag är en tung dag! Idag är det min älskade dotter Sveas 10 månaders dag! En dag fylld med stor sorg och mycket kärlek. Men idag är det även hennes stora systers 3år och 3månaders dag ♥ Så dagen är blandad med två stora sorger efter mina älskade döttrar och kärleken till dom.

I dags läget så skulle nog Svea ha börjat krypa. Iaf om hon skulle ha följt sin storebrors utvecklingsmönster. Det gör så ont i hjärtat att veta att jag aldrig kommer att få fylla mina ögon med att se henne försöka och lära sig nya saker. Hon skulle ha lärt sig nya saker för varje dag nu och mina ögon fylls med tårar av vetskapen att jag aldrig kommer att få vara där och dela dessa ögonblick med henne ♥ Mitt hjärta slits i tu av saknaden efter henne, jag vill inget annat än att få pussa och krama och bara få hålla om min älskade prinsessa ♥ Om två månader är det min älskade prinsessas 1års dag. En dag vi inte kommer kunna fira på det vis vi skulle vela. Och det gör så ont!


Grattis min älskade prinsessa på din 10 månaders dag

 


RSS 2.0