❤❤❤


Onsdag 27 Mars 2013

God morgon! Vaknade för ca 30 minuter sedan så känner att jag är lite stressad ^^
Underbar dag att vakna upp till iaf då solen skiner :D Hoppas på att det blir en lika underbar dag idag som det har varit nu några dagar :)
Idag står jobb och förskola på schemat och efter det så är det storhandling :) Sen blir det lugnt resten av dagen.

Nä nu måste jag sätta lite fart! Hej så länge!


Söndag 24 Mars 2013

Nu har det gått ytligare en vecka sen jag skrev sist, men då det händer nånting nytt inom familjen/ släkten var och varannan dag så hamnar bloggen på sidan av.. Senast det hände nånting var i onsdags/torsdags då min älskade syster fick åka in på akuten :( Så det blir inte så mycket skrivandes här då, men jag har sett att jag fått lite nya kommentarer och jag ska sätta mig och svara på dom så fort det blivit lite lugnare runt mig!

Annars idag är det söndag och hela familjen var ut på promenad tidigare idag och vi var ute i 1,5 timme i det fina vädret och riktigt skönt var det! Sen efter promenaden så blev det lite käk från Donken då ingen av oss var nå motiverade till att laga ihop nånting och till vår stora förvåning och glädje åt Theo upp en hel hamburgare!! Det mina vänner har aldrig hänt tidigare!! Så stolt över honom att han ätit så bra idag!! :D

Snart är det dags och fixa sonen i säng, men innan han ska sova så ska han bada så det är nog dags för mig att fixa iordning badvattnet :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!


Ett tag sedan..

Här har det inte blivit mycket uppdaterat på ett tag och anledningen till det är att jag just nu mår skit! När man äntligen börjar komma på fötter igen så kommer nästa smäll och den här gången kom den hårt! Riktigt jävla hårt! Hur i helvete ska man orka fortsätta nu efter det här? Hur jävla mycket ska en människa behöva utstå och fortsätta kämpa? Hur mycket ork och kraft har egentligen en människa för att orka hålla sig flytande? För det är just enbart flytande jag håller mig just nu och med denna feta smäll som jag och min familj nu fått så är det knappt att vi gör det! När ska vi börja få leva och må bra? Aldrig verkar det som för så fort vi gör det så kommer nästa smäll och den smäller högre än dom tidigare :(
 
Menmen.. Söndag idag iaf och idag har min älskade syster kommit hit och umgåtts. Mitt hjärta A har varit här i helgen också då det var hans barnhelg ♥ Och Theo har sovit en natt hos sin mormor då det var ett tag sedan dom träffades så igår när Theo var där så tog jag och A det bara lugnt och bara var. Kändes skönt att kunna försöka koppla av iaf..
 
Imorgon är det måndag och jobb/förskola står på schemat.. Försöka få tag på både AME och AF måste jag göra också för att få höra hur det kommer bli nu framöver.. Jag har ju bara arbetsträning fram till den 2/4 med hopp om förlängning, men har inte hört nått så måste försöka få tag på dom så man vet hur det ser ut resten av vårterminen..
 
Nej nu sängen så jag orkar upp när klockan ringer..

Lördag 2 Mars 2013

Hej på er allihopa!

Bill börja med att säga grattis till min underbara vän Nancy som fyller år idag! Grattis hjärtat :D ❤❤❤

Sen så är det lördag idag och imorse gav Theo oss sovmorgon till 9.30 :) Riktigt skönt var det! Sen så var han så trött på eftermiddagen så han fick sova middag mellan 14-15.40 cirkus och när han vaknade var han en mycket gladare pojke :) Han kommer visserligen vara uppe lite längre ikväll men det gör inte så mycket det är ju ändå helg ^^

Imorn är det söndag och vi får se vad som händer och sker då.. Just nu har jag ingen aning så vi får helt enkelt se..


RSS 2.0