Fy fan!!

Fan vad irriterad jag blir! Jag ska ställa upp i ur och skur och finnas där jämt! Men när jag behöver nånting oavsett vad så får jag ingen hjälp över huvudtaget vilket jag nu börjar bli jävligt trött på rent ut sagt!

Fy fan för dig! Jag skulle till och med ta Theo tidigare idag för att du ditt jävla svin inte hade sovit nått i natt! Fy fan för dig rent ut sagt!!


Söndag 16 September 2012

Hej på er! Söndag idag och imorgon väntar dagis och jobb :) Mitt hjärta är hemma nu då han inte sovit nånting hos pappa sin så han fick komma hem tidigare :) Jag och Theo ska hem till pappa idag och äta mat :D Var bra länge sedan nu som vi sågs så det ska bli riktigt roligt! :) Vi blir nog där hela eftermiddagen/kvällen skulle jag tro :)
 
Igår så var jag ut till Valbo med Annica och sen var jag hem till mamma och åt tacos :) Sen efter maten så gick jag hem till min kusin och umgicks och hade det trevligt :)
 
Nej hoppa ur handduken och hoppa i kläderna nu kanske? ;P
 
Ha en bra dag!

Lördag 15 September 2012

God förmiddag på er! Lördag idag och det lutar åt att jag ska åka ut till Valbo med Annica :) (om hon nu bara vill svara i telefon ;) )
 
Igår så kom syster hit och umgicks med mig och vi hade som alltid skit roligt :) ♥ Kollade på film, spelade monopol och snacka en massa skit, precis som det ska vara! :D
 
Jobbade igår också och det gick hur bra som helst! Men känner fortfarande att jag inte är helt redo att gå upp i mer tid, så nästa vecka blir också bara 4 timmar men sen ska jag iaf försöka öka i tid.
Theo är hos sin pappa och vad jag har hört så har och går det jätte bra vilket är skönt och höra då Theo har varit så fruktansvärt mammig den här veckan ♥
 
Nej får blogga mer senare, men nu ska jag hoppa in i en dusch och försöka få tag på Annica och se om det blir nå Valbo eller inte :)
 
Pusshej!
 

Fredag 14 September 2012

God morgon på er! Fredag idag och idag ska mitt älskade hjärta till sin pappa och vara där hela helgen :) Själv ska jag bara vara och ta det lugnt.

Idag kommer min älskade syster och umgås med mig :D Blir eventuellt att jag umgås med henne hela helgen :)

Annars den här veckan så jobbade jag måndag och tisdag, sen fick Theo hög feber så har varit hemma med honom :( Febern ät fortfarande kvar men inte så hög längre tack och lov. Men han blir hemma idag också men med pappa sin så jag kan jobba :)

Nej dags och göra sig klar nu då!


Saknad!

Jag älskar och saknar er så mycket! Kan ni inte komma tillbaka till mig och göra mig hel? <3


Vad fan!

Alltså vad fan är det för fel på den här jäkla appen? Jag kan inte se andra bloggars inlägg och jag kan inte se mina egna?!? Börjar bli jäkligt irriterande nu måste jag säga..

Ah ja. Annars idag så är det lördag, men vad jag och Theo ska hitta på har jag ingen aning om. Funderar på att städa då det behövs, men vet inte om jag orkar ;p Annars så händer ingenting idag. Eventuellt så går jag och Theo över till min kusin och umgås lite :)

Igår jobbade jag sista dagen den här veckan och veckan har varit hur bra som helst :) På eftermiddagen gick jag och Theo över till min kusin och hennes familj och grillade och hade trevligt :) Sen när vi kom hem så mös vi i soffan till en film tills mitt hjärta slocknade <3 Men det blev ingen sovmorgon idag men det får jag ta senare ;)


Kärlek <3

Love <3


Tisdag 4 September 2012

God morgon! Fy satan vad jag är trött! Ville inte alls klivs upp i morse när klockan ringde :/ Men det är ju tur att arbetsdagen inte är så jätte lång så jag slipper slita ihjäl mig :)

Just nu sitter jag och äter frukost, Theo har ätit och sitter nu och kollar på Disney Junior :) Strax är det dags att hoppa i ytterkläderna och gå till bussen och sen är det dags för mig att åka till jobbet :)


Måndag 3 September

Hej på er! Här har det varit dött ett tag och tyvärr så kommer det inte bli så mycket mer liv heller.

Hur som haver så har vi nu gått in i en ny månad och hösten står och knackar på dörren. Lite tråkigt tycker jag då vi inte hade någon vidare sommar och så ska hösten komma redan :/ men vi överlever nog ^^
Idag började min arbetsträning också och det känns bra. Den här veckan så ska jag vara där 4 timmar och allt eftersom så ska vi öka på med timmar :)

Annars så har Stina varit borta i en månad idag :( Jag har inte sett eller hört nånting och hoppet om att hon kommer komma hem försvinner allt mer och mer :(

Om en timme ska jag och Theo hem till min kusin och äta grillat :) Sen får vi se vad som händer.


RSS 2.0