Fredag 30 Mars 2012

God morgon på er! I natt har jag fått sovit betydligt mycket mer än natten för! Och skönt var det kan jag lova! Men det tog tid för Theo att somna igår kväll då han inte somnade fören vid 23-tiden :/ Trött som satan var jag när jag gick ut från hans rum, men jag kunde ju inte somna innan jag pratat med hjärtat ♥ Så ringde till honom och efter att vi pratat en stund somnade jag som en sten :P Belv väckt i morse 7:50 av att mamma ringde och väckte mig :P Sen när vi lagt på försökte jag somna om, men Theo tyckte det var dags att kliva upp då så han kom in och gav mig en puss ♥

Nu sitter vi här och har ätit frukost och Theo är påklädd. Om 30 minuter ska jag ringa till hjärtat och kolla om han är vaken då han ska ha Theo under den tiden jag ska till läkaren. Och nu när jag kollade febern på Theo här på morgonen så är han feberfri för tillfället! :D Känns så skönt och förhoppningsvis så är han det hela dagen idag och även imorgon då han är bjuden på sin tremännings 3års kalas :) Men har han fortfarande feber då så tänker jag inte gå!

Nej dags och hoppa i lite kläder för min del nu också då kanske? :)


En väldigt liten del av mitt kök ^^


Torsdag 29 Mars 2012

God kväll på er! Hur har eran torsdag varit då? Bra hoppas jag!

Min har varit sådär iaf. Har en febrig son här hemma som bara gnäller och ingenting duger :/ Men just nu är han nöjd då han sitter och tittar på film och äter glass :) Så några minuter lugn får jag just nu ;) Annars så har jag varit och storhandlat med A idag! Han är så underbar som ställer upp ♥ Medan vi var och handlade så var Theo hemma hos mamma, men han var tydligen bara gnällig och ville till mig under den tiden så så fort jag kom hem och hade packat upp allt så sprang jag över till mamma och hämtade hem min älskade lilla sjukling ♥ När vi sen kom hem så ville han titta på film, men han hann inte titta många minuter innan han somnade och sov nästan 2 timmar ♥ Men mat har han inte ätit nånting idag då han inte har velat haft nånting :/ Inte ens välling vill han ha.. Hopaps på att det iaf är bättre imorgon!


Min älskade lilla sjukling ♥

 

Mamma kom förbi en sväng här hon också och så har jag pratat med A i telefon en stund och nu snart så tänkte jag försöka få lillhjärtat att sova då jag är skit trött! Fick inte sova många minuter alls i natt då Theo kom in till mig vid 00-tiden och då låg jag fortfarande och läste. Men Theo ville inte somna om så då tog jag Theo's portabla dvd och startade en film i hopp om att han då skulle somna, men ikke! Han somnade inte fören vid 07-tiden i morse! :O Men bara för att vakna 8:20 igen.. Så nej det har inte blivit mycket sömn och jag känner att jag håller på och somnar sittandes så det skulle ju uppskattas om han ville sova snart :)

Imorn är det äntligen fredag och då ska jag träffa min läkare. Hade ju egentligen tid i tisdags, men av nån konstig anledning så hade dom bytt tid för mig utan att meddela mig så ska som sagt dit imorn.. Men mer är inte planerat så vi får väl se vad som händer :)

Nej nu ska jag ta mig en kopp te och äta några skorpor :) Ha en fortsatt bra kväll hörrni!


De godaste skorporna som finns och ett väldigt gott te!


Onsdag 28 Mars 2012

God kväll på er :) Hur har eran onsdag varit då? Min har varit bra förutom det att Theo har haft hög feber :/ I morse och under hela förmiddagen var han helt feberfri, men bara för att man tänkte tanken till att gå ut så slog den till och hjärtat fick över 40 graders feber :( Så han fick alvedon och sen var vi tvugna att åka och handla, men det tyckte han bara var roligt :)

A har varit med oss idag också :) Åt gjorde han också här och beröm fick jag för maten också ;) Men Theo har knappt ätit nånting på hela dagen, men tack och lov så har han druckit en hel del! :) Nu ligger mitt älskade hjärta och sover och jag ska snart krypa ner och läsa jag ockås och nu Katrin börjar det brinna i knutarna då jag nu inte har många kapitel kvar alls så jag måste ha den andra boken snart! ;)

Imorn är det torsdag och Theo blir såklart hemma från dagis även imorn.. Ska höra med mamma om hon kanske kan ta honom nån timme så jag kan åka och storhandla med A. Har ingen som helst lust att ta med mig Theo och storhandla när han har feber, då får han det mycket roligare med mormor :) Sen så kan jag inte skjuta upp handligen heller då det har börjat eka tomt i kyl/frys och skafferi.. Men förhoppningsvis så kan mamma ta Theo en stund imorgon så jag får handla :)

Nej sängen var det nu!

Puss och god natt!


Haha bjuder på en väldigt gammal bild på mig x)


God morgon!

God morgon på er denna regniga onsdag. Ja här hemma öser regnet ner, men jag ser det som något positivt då (för min del) det betyder att våren är påväg! Men det skulle bli kallare till helgen, men äh det skiter vi i ;P

Ja onsdag som sagt idag och Theo blir hemma från dagis. Han hade ju feber igår, men nu på morgonen hade han nästan inge feber alls vilket är härligt! Kanske han inte är lika hängig idag som han var på eftermiddagen igår :) Annars så händer det inte så jätte mycket här hemma. Ikväll är det "Förlossningskliniken" som jag funderar på att kolla på som varje onsdag ;) Men annars så har jag ingen aning om vad som händer.. Det får visa sig helt enkelt..

Vill att våren ska komma ordentligt nu så jag kan åka ut till mina älskade flickor och göra vårfint ♥ Sen vill jag också göra vårfint med en massa blommor ute på framsidan också så det blir lite finare och mysigare att vara där ute :)

Nej nu ska jag fixa frukost då Theo säger att han börjar bli hungrig :D

Hos mamma

Ja just nu sitter jag hemma hos mamma med Theo och lillebror. Det var egentligen meningen att mamma skulle bjuda på mat, men det blev lite ändrade planer då hon skulle upp till kirurgen och opereras, så då är det jag som ska laga maten hemma hos henne istället ;P Men det ska nog gå bra, dock kommer maten inte bli lika god som om det var mamma som gjort den då jag inte är ett dugg duktig på att laga mat!

Tja annars så har dagen rullat på, men jag blev lite irriterad på dagis idag när vi hämtade Theo. Theo var skåll het på hela kroppen när vi kom och det tycker jag tyder på att han har feber, men dom ringde inte till varken mig eller Theo's pappa under hela dagen. Sen så lät dom honom sova i 90 minuter när jag har sagt att han enbart får sova MAX 40 minuter om han vill sova! Inte en minut längre då han inte sover på kvällarna annars! Men iaf, när vi kommer hem har pojken över 39 graders feber! Och dagis har inte ringt! Snacka om att jag blev irriterad!!
Men nu har han iaf alvedon i kroppen och anledningen till att vi gick till mamma nu var för att Theo ville träffa sin mormor och är man sjuk så är det klart att man ska få träffa henne. Men nu blev det ju inte så riktigt menmen.. Efter maten ska vi iaf gå hem och bara ta det lugnt hemma..


Tisdag 27 Mars 2012

God morgon! Jag vaknade före tuppen idag och klev motvilligt upp ur sängen, skulle göra nästan vad som helst för att sova lite till men det får bli en tidig kväll istället :) Theo vaknade vid 07 han och då åt vi frukost, men idag åt han bara upp halva smörgåsen och vill inte ha nånting mer :/ Får hoppas att han äter bra på dagis idag..

Ja och annars så har jag lite att stå i idag, men det är inte så mycket egentligen och de jag ska på kommer gå rätt så fort så vi får väl se vad jag och Theo hittar på i eftermiddag. Känner att jag vill vara ute och leka med honom så vi är nog det, men han tycker inte det är så speciellt roligt och vara ute och leka själv så vi får hoppas att det är fler barn ute i lekparken när vi kommer hem sen från dagis..

Nej nu ska vi hoppa i lite kläder här hemma så vi är klar att åka sen när det är dags :)


Måndag 26 Mars 2012

Så var kvällen här och snart ska jag krypa ner under mitt täcke och fortsätta läsa ;) Fortsätter jag läsa i den här takten så har jag läst ut boken till imorn ^^ och det får inte hända då jag inte har fortsättningen än ^^ Menmen..

Dagen har varit rätt så bra idag.. När Theo och jag kom hem från dagis så ville han vara inne och titta på "Bilar" och efter maten så ringde vi till A och frågade om han kunde skjutsa mig till affärn då jag inte hade någon större lust att ta bussen med Theo och snäll som han är så kunde han det :D Och efter att vi varit och handlat så var jag och Theo ute en stund och lekte i lekparken och när vi sen kom in så ville Theo titta på "Bilar" igen och dricka välling. Sen la vi oss i hans säng och läste saga och sen sov han ♥ Mitt älskade hjärta ♥

Imorgon är det tisdag och vi får se vad vi hittar på.. Medan Theo är på dagis så har jag ett möte och sen vid 15-tiden tror jag att det var så ska jag träffa min läkare och då får vi se om jag ska fortsätta vara sjukskriven (vilket jag tror) eller inte. Men då F-kassan strular och har sig som alltid så får vi väl se när jag ska börja arbetsträna och så och så länge jag inte för det ska jag vara sjukskriven har det sagt, men vi får väl se..

Nu till något helt annat.

Jag är medlem i en grupp på facebook som heter "Unga mammor som finns för varann" och just nu skriver jag i en tråd där det var en mamma som frågade om hur det var att föda barn på Gävle sjukhus och jag kunde inte låta bli att berätta vad jag tycker och känner inför det. Jag skulle aldrig för mitt (eller mitt barns) liv föda barn eller ens gå på undersökningar på Gävle sjukhus om jag vore gravid igen. Aldrig i livet att jag skulle det! Jag föder hellre hemma eller ensam i skogen än föder på detta äckliga slakthus! Jag har fött 3 barn på Gävle sjukhus, men jag har bara fått tagit med mig sonen hem, jag har bara fått pussat min son god natt. Jag har aldrig fått ge mina döttrar en god natt puss på kvällen innan dom ska sova. Jag har aldrig fått mata mina döttrar med nappflaska eller när dom skulle ha provat smakpotioner. Så jag kan säga och stå för det av hela mitt hjärta att jag skulle aldrig mer någonsin föda barn på Gävle sjukhus då chansen att jag får ta med mig mitt älskade barn hem är väldigt liten. Jag råder även andra att inte göra det om dom vill vara säkra på att verkligen få hem sitt barn. Men sen ska man heller inte gå på undersökningarna på Gävle sjukhus! Blir jag gravid igen så kommer jag inte sätta min fot på Gävle sjukhus under hela graviditeten! Eller ja förutom när jag ska till min diabetessköterska då.. Menmen.. Aldrig på förlossningen..

Vill ni läsa om mina döttrar så kan ni göra det här och här


Meja och Svea ♥
Mina älskade, fina och bästa tjejer ♥
Jag saknar och älskar er så mycket så det finns inte ord till det ♥


Ny dag, ny vecka..

Ja så var det måndag igen då och Theo är på dagis och leker och har roligt :) Jag ska strax gå till bussen och åka och hämta hem mitt älskade hjärta ♥

Idag på förmiddagen har jag tänkt att jag skulle städa och greja här hemma medan Theo var på dagis, men när jag kom hem efter att ha lämnat honom så gick jag ut på framsidan och städa upp i gräset och sen gick jag in och fixade med tvätten och sen la jag mig på sängen och läste "Mammutjägarna" i lite mer än 3 timmar :O vilket inte var planerat så nu får jag skjuta på städningen tills imorn istället :P Och snart har jag läst ut boken också så då måste jag kolla med Katrin om jag kan låna nästa :) Dom är ju så bra så man kan ju inte lägga ifrån sig boken! Och just nu händer det så mycket i boken så man blir helt fast! Det är till och med så att jag går och lägger mig mycket tidigare om kvällarna bara för att kunna läsa länge innan jag somnar :P *haha*

Nej men efter att jag har hämtat Theo på dagis så ska vi vara ute och leka :) Vi behöver båda komma ut och leka mer och så kanske skulle grannen komma ut också :D Jag har verkligen en av världens bästa grannar ♥

Nej dags och stoppa nånting i magen och sen göra sig klar och åka till dagis :)

Söndag 25 Mars 2012

Hej på er! Det blev visst inget bloggande för min del under dagen, men det beror på att jag inte har suttit vid datorn nånting ;P Eftersom jag var barnledig från igårkväll till idag så hade jag spelkväll med bästa tjejerna igår hemma hos mig! Och tro det eller ej men jag vann! ;) Roligt som satan var det och nyktert blev det! Eller ja alla drack aloholfritt förutom Cizzi som drack vin ;) Men roligt som satan var det och när vi spelat klart så gick vi till pizzerian då det var karaokekväll där.. Cizzi skulle sjunga och vi andra stod på sidan av och sjöng med ;) Träffade på en av mina kusiner också och roligt var det! Hade iaf en helt underbart rolig kväll och helt utan alkohol för min del då jag enbart drack coca-cola :) Vi bestämde även att vi snart ska göra om det och hoppas på en ännu bättre kväll! Men den gången blir det nog alkohol med också :)

Ja och denna söndag har varit hur bra som helst den med. Jag sov till klockan 10:30 (ja jag kom ihåg att ställa fram klockan 1 timme ;)) och efter att jag duschat och ätit frukost gick jag upp till A och möttes av en helt underbart glad liten kille ♥ Men när jag kom så sa han att han ville följa med mig hem ;) Så då gick vi allihopa ut med Kelly och sen vidare hem till mig där Theo lekte lite innan vi gjorde oss klara för att gå hem till pappa där vi var bjudna på mat idag :) Och eftersom det är våffeldagen idag så bjöds det på våfflor och jag inte egentligen inte tycker om våfflor tyckte att det var ruggigt gott idag! Sen blev det fika och en massa skitsnack och vi började gå hem runt 18-tiden :) När jag och Theo kom hem så fick han titta lite på film och leka och varva ner och sen la vi oss i hans säng och läste saga och sen bara mös tills han somnade ♥ Sen kom Cizzi förbi och hämtade sina saker sen igår och nu sitter jag här och känner att jag ska krypa ner i sängen och läsa lite innan John Blund kommer :)

Så god natt på er!


En liten Kelly ♥


Underbart!

Jag har haft en helt underbart rolig kväll! Men skriver mer om det imorgon då jag nu ska krypa ner i sängen!

God natt!

Hemma hos mamma :)

Ja som rubriken lyder så är jag och Theo hemma hos mamma just nu :) Hon ska göra sig klar och sen ska vi ut och leka lite i lekparken. Innan vi gick hit så var jag och Theo ute på en promenad med Kelly så hon fick röra på sig :)
Natten har inte varit så jätte bra iaf.. Både K och S har röjt som satan och sen bestämde dom sig för att väcka Theo klockan 5 och tro inte att han ville somna om sen så här har vi varit vakna sedan 05:00 i morse -.- Så man är ju lite död just nu om man säger så.. Men tror inte Theo vill sova middag idag utan jag tror det blir en tidig kväll istället.. Sen får vi se när A kommer hem ikväll också om Theo ska sova hos mig i natt igen eller om han ska sova hos honom. Det är ju egentligen A's helg så vi får väl se.. Sen ikväll så kommer två kompisar över till mig så ska vi ha lite spel/tjejkväll och spela sällskapsspel och snacka en massa skit :) Trevligt ska det bli iaf..'
Nej nu ska jag kolla så sonen äter sitt äpple ordentligt och inte bara kladdar ;)
Ha en bra lördag hörrni!

Theo april 2011

Fredag 23 Mars 2012

God morgon! Fredag idag och skönt är det :) Theo ska strax till dagis och medan han är där så ska jag till banken och fixa en grej och sen ska A skjutsa mig till Ica Maxi så jag kan handla lite :) Sen ikväll så ska A och hela skaran sova hos mig ♥ A ska iväg imorgon på morgonen och vara borta hela dagen så jag ska ha Theo och Kelly under tiden då det egentligen hans helg att ha Theo, men istället för att han ska vara hos någon annan så vill jag helst att han är hos mig.

Gårdagen var iaf hur bra som helst. Åkte ut till Sandviken med mamma, min kusin och hennes sambo och ena dotter :) Sen åkte vi runt till lite fler ställen innan det var dags och åka hem :) När vi kom hem stod A och Theo ute i lekparken och väntade på oss och sen åkte A och jag, mamma och Theo var ute i lekparken och lekte :) Sen kom min kusin och hennes familj och dom var också ute en stund med oss :) Sen gick vi hem till mamma då hon skulle bjuda på mat och så fixade vi ett nytt telefonabonnemang till mig så om 2-4 veckor kommer jag byta mobilnummer, vilket kommer bli jäkligt skönt! Sen var vi hos mamma till klockan var 19 cikrus då vi gick hem och gjorde kväller :)

Nej nu ska vi hoppa i lite kläder och ta oss till bussen och dagis :)

Ha en bra fredag alla! ♥

Onsdag 21 Mars 2012

God kväll på er! Hur har eran onsdag varit? Min har varit hur bra som helst och strax tänkte jag krypa ner i min underbara säng och läsa och förhoppningsvis så får jag sova i den själv i natt ;) Visst är det mysigt när Theo kommer och vill sova bredvid mig då det inte händer så ofta, men oftast när han kommer så rullar han runt flera varv och han tar en jäkla massa plats trots att han är så liten ;) och sen så snarkar han en hel del också vilket gör att en annan inte kan sova ^^ Som i natt exempelvis ;P Men jag älskar min son mest av allt iaf och mycket mer ♥

Dagen har som sagt varit bra iaf. Medan Theo var på dagis så städade och tvättade jag här hemma och efter det tog jag det bara lugnt i soffan. Solen stekte verkligen idag och man fick en jädra massa vårkänslor vilket var underbart! Hämtade Theo till klockan 14 och direkt efter dagis så åkte vi hem till A då han skulle bjuda på mat idag :) Men innan maten så var vi ute i lekparken och lekte lite eftersom vädret var så underbart! Sen när vi kom in och A började med maten tog jag med mig Kelly ut på en promenad och idag gick hon hur fint och bra som helst i kopplet! :D Hon drog ingenting vilket var underbart! Kunde gå flera mil med henne idag kände jag :D När vi sen kom in så var maten nästan klar så då var det bara att sätta sig och god mat blev vi bjudna på också - kassler, ris och currysås. Efter maten så tog vi det bara lugnt och kollade på "Trassel" tills det att Theo sa till om att han ville gå hem, då klädde vi på oss och gick, men när vi kom ner till mig så träffade vi på min mamma och min kusin med familj som var ute och lekte i lekparken och då ville ju såklart Theo leka med mormor så vi blev kvar där en stund :) När vi sedan kom hem så fick Theo välling och pyjamas och sen mös vi i soffan en stund och läste en bok och sen ville han leka lite med sina  bilar och det tyckte jag att han kunde få göra så han kom ner i varv och kanske kunde somna bättre, men han hann inte leka så många minuter innan jag hörde honom snarka inne i hans rum och när jag kommer in så ligger han på mattan på golvet och sover ♥ Mammas älskling ♥ Så jag bäddade upp hans säng och löft honom till den och han vaknade inte utan sov vidare så nu ligger han och sover och jag ska strax lägga mig jag med :)

Mamma ringde nyss också och frågade om jag ville följa med till Erikshjälpen imorgon och det sa jag att jag kunde göra om jag får sova nånting i natt ;) Känner inte att jag har någon lust att gå där och titta runt om jag inte har fått sovit nånting ^^

Nej kolla runt det sista nu och sen sängen! God natt!


Bilden är tagen på Theo i januari när han också somnade på mattan inne i hans rum ;)
Ikväll har han samma pyjamas som på bilden och så somnade han på samma matta så jag tyckte att den passade in ;)


God morgon!

God morgon på er denna onsdagmorgon! Solen skiner ute och nu när jag och Theo ska gå till bussen så ska han få skippa overallen och ha fleecebyxor och överdragsbyxor istället och såklart en jacka :) Han blir så varm när han är ute och leker och då tycker jag synd om honom så då kör vi på det istället.

Ja som sagt så är det onsdag idag och idag är jag och Theo bjudna på mat hemma hos A ♥ Men så mycket mer än det tror jag inte händer ^^ Men det räcker iaf.. Sen ikväll är det "Förlossningskliniken" på tvn och det får jag ju bara inte missa ;P Hoppas Theo somnar lika lätt ikväll som han gjorde igår ;) Men han sov inte hela natten i sin säng utan vid 00-tiden kom han intassandes till mig och ville sova ;) men busfröt somnade inte fören 01 och vaknade 05:30 i morse -.- Lite smått drygt menmen så kan det vara ibland :)

Nej nu ska jag plocka fram ytterkläderna så det är klart tills vi ska gå till bussen :)


:)

Så var kvällen här och Theo somnade på rekordtid ikväll :D Men det beror nog på att han har en rätt så liten mamma som kröp ner i sängen bredvid honom och höll om honom tills han somnade ♥ Riktigt mysigt var det och som sagt så är det tur att jag är liten då Theo sover i en växasäng och den är inte så stor ;) Men jag trodde iaf inte att jag skulle få såhär mycket ledig tid ikväll så vad ska jag nu hitta på? :P Funderar på att slänga mig på soffan och kolla lite på tvn och äta lite kvällsfika och sen krypa ner i sängen kanske och fortsätta läsa? Tror det lutar åt det..

Ja annars så har dagen varit rätt så bra. Syster kom hit och umgicks med mig och Theo och vi satte oss och gjorde pärlkrokodiler ^^ Sen busade vi lite med Theo och så bjöd jag henne på mat :) Theo åt jätte bra vilket var väldigt skönt och se ♥ Sen tittade vi även på "Trassel" och bara hade det mysigt. Emma gick hem vid 18:30-tiden då jag skulle börja göra Theo klar för natten och så skulle hon iväg. Gick in och la mig med Theo och för lite mer än en timme sedan somnade han hur sött som helst i mina armar ♥ Mammas älskade lilla kille ♥

Nej fixa kvällsfika nu då..

God natt på er! :)


Min älskade lilla kille för några dagar sedan ♥


Tisdag 20 Mars 2012

God förmiddag på er! Tisdag idag och Theo är på dagis :) Egentligen var det meningen att jag skulle till sjukhuset idag, men jag ringde och bokade om tiden då jag inte alls kände för att åka dit idag.. Theo blev iaf jätte glad när han kom till dagis och jag hoppas att han får det roligt :)

Ja annars idag får vi se vad som händer.. Ska hämta hem mitt älskade hjärta kl: 14:00 och efter det har jag för mig att min älskade syster ska komma hit också :D Ska bli så roligt och umgås lite med henne då vi knappt ses nu för tiden :/ Men hon jobbar ju så mycket och efter jobbet så tränar hon en hel del så när hon väl har tid så slår vi till :D Men vi får väl se vad vi hittar på.. Ska nog försöka locka med mig henne ut så Theo får leka av sig i lekparken ;)

Tja annars så blir det nog en väldigt lugn dag skulle jag tro.. Om jag kommer ihåg så ska jag ta lite bilder under dagen också ^^ Kameran har verkligen bara legat på hyllan nu ett bra tag och det är lite tråkigt måste jag säga! Menmen så kan det bli ibland..

Nej nu ska jag fixa mig en kopp te och dansa lite med snabeldraken :)

Tjingeling!


Hittade en rätt så ny bild på min underbara lille älskling iaf ;)


Söndag 18 Mars 2012

God kväll på er. Dagen har varit rätt så ångest full, men på eftermiddagen gav det med sig och hjärtat kom hit på middag och efter middagen gick vi ut och lekte med vårat älskade hjärta och sen så träffade vi på dom bästa grannarna och stod och snackade en massa skit med dom :) Alltid lika trevligt! Theo lekte då i lekparken med de barn som var där och hade jätte roligt. När vi kom in sen så fick han välling och pyjamas och allt sånt och innan klockan var 19:00 sov han :O Trodde inte det skulle vara möjligt med tanke på hur han var igår när han skulle sova, men iofs så var det hans pappa som nattade honom ikväll och då brukar han vara lätt att få och somna :) Men skönt iaf att få kvällen för sig själv måste jag säga.. Mamma var förbi en sväng nu på kvällen också och jag har legat den senaste timmen i soffan och kollat på "Så ska det låta", men jag måste ju erkänna att jag tyckte bättre om programmet förr när det var Peter Harrysson som var programledare! Det var såå mycket bättre då ;) Men ordspråket säger ju också att "det var bättre förr" ^^

Nej nu ska jag kolla runt lite innan det blir sängen för min del.. Men sova kommer jag inte göra än då jag ska läsa först.. Boken är bra spännande och man vill inte lägga ifrån sig den..

Nej god natt på er :)

God morgon söndag!

Ja god morgon på er! Sovit gott? När jag väl fick gå och lägga mig (klockan 23:30) så läste jag en liten stund och sen sov jag som en klubbad säl ^^ Men vaknade vid 06 då Theo brukar vakna vid den tiden, men när jag märkte att han fortfarande låg och sov så somnade jag om bara för att vakna upp 08 igen och Theo han sover fortfarande ;) Men ska väcka honom om en liten stund så han inte sover bort hela dagen och efter frukosten idag så tänkte jag att han och jag skulle gå ut i lekparken och leka lite så han får komma ut i friska luften :)

Annars så är det ingen bra dag idag. Ångesten är på topp så jag tror inte det blir nå kalas för våran del idag heller.. Sen blev det så krångligt allting och jag bökar inte på Theo overallen som han dess utom hatar att sätta på sig, bara för att åka och säga hej för att sedan vända i dörren.. Nej det känns inte okej.. Sen så som sagt är ångesten på topp och då SKA jag göra det jag VILL göra för att ångesten ska lätta lite..

Nej duka fram lite frukost så det är klart tills mitt älskade hjärta vaknar ♥


Min älskade sötnos sommaren 2011 ♥


God natt!

Ja nu säger jag god natt, men sängen får vänta ett litet tag till då Theo fortfarande är vaken -.- Och inget intresse har han alls för att sova heller så vi får väl se när jag får äran att krypa ner i sängen.. Skönt skulle det vara iaf, är trött som jag vet inte vad..

Dagen har iaf varit rätt så bra.. Mamma var hit på kvällen och umgicks lite och vi har inte setts på hur många dagar som helst så det var roligt :) Theo blev jätte glad när hans älskade mormor kom hit ♥ Och som sagt så är han fortfarande vaken, men jag startade nyss filmen "Bilar" så förhoppningsvis så somnar han snart mitt älskade hjärta ♥

Nej checka av honom nu och sen sängen..

Lördag 17 Mars 2012

God morgon på er! Fast här har det varit morgon sedan klockan 06 ^^ Men jag fick ligga och dra mig till klockan 07 iaf så helt död är jag inte, men bara nästan ^^

Idag är det lördag och vi får se vad som händer.. Katrins Robin fyllde år igår och Katrin undrade om jag och Theo skulle komma dit idag, men vi får se hur det blir med det då jag har sprängande huvudvärk och mår illa och Theo är inte jätte pigg han heller, så vi får se.. Annars så händer det inte mycket.. Vi ska väl träffa A idag också så Theo får umgås lite med sin pappa och så måste vi vara ute och leka så jag vet att Theo somnar i tid idag.. Börjar ledsna riktigt mycket på hans skrik, grin och protester som kommer när han ska gå och lägga sig så måste över aktivera honom om dagarna nu och då passar det heller inte bra att vara inne så ute måste vi vara, sen så försvinner huvudvärken lättare om man är ute också :)

Nej hoppa i lite kläder och så nu kanske? Ringa A och se om han är vaken också och kolla när vi ska ses..

God natt

Ja så var kvällen här och äntligen sover lilleman.. Han har verkligen börjat protestera när det gäller att sova för natten. Lite smått drygt då man inte får någon egentid och alla föräldrar vet hur viktigt det är med just egentid på kvällen när barnen sover. Man behöver verkligen det för att orka med hela dagarna :) Men efter mycket om och men och en trasig cd-spelare så sover hjärtat och jag ska väl strax krypa ner i sängen jag med..
Eller om jag slänger mig på soffan och kollar på tvn eller nått.. Men det lutar åt att lägga mig i sängen och läsa då jag läser en rätt så bra bok just nu "Mammutjägarna" som är tredje delen ur bokserien "Grottbjörnens Folk" som jag verkligen rekomenderar er att läsa om ni tycker om att läsa just böcker :)


Ja annars idag har det inte hänt så speciellt mycket. Efter dagis så var Theo väldigt protesterande och trots att vi var ute så fort vi kom hem från dagis så slängde han sig bara på backen och gapa och skrek så då efter en stund beslutade jag att vi skulle gå in och då blev det bara ännu värre ^^ Men det är underbart med barn som är i trots måste jag ju bara säga ;)

Nej soffan nu och sen sängen.. God natt!

Torsdag 15 Mars 2012

Oj nu var det några dagar sedan jag skrev nånting, menmen så kan det vara ibland och jag har haft annat för mig så har helt glömt bort bloggen ^^

Theo har inte sovit nånting på dagis på över 6 månader, men den här veckan har han sovit måndag-onsdag.. I måndags smet han iväg och gömde sig bakom en bokhylla och somnade där ;) sen i tisdags så lät fröknarna honom att sova då han var så trött, sen igår så hade vi sagt ifrån att han inte fick sova då han inte somnar fören 22-23 på kvällarna! Men trollungen passade på att somna när en av fröknarna gick och bytte blöja på ett annat barn :P Då ringde dagis och frågade vad dom skulle göra, och då sa jag att låt honom sova max 30 minuter och så kommer jag och hämtar honom tidigare vilket jag också gjorde.
När jag och A kom så möttes vi av en glad och pigg kille och vi kom överens om att han bara får sova 30 minuter om han behöver det.

Sen igår så var det meningen att jag och Theo skulle sova hemma hos A, men Theo ville inte det och efter att vi hade ätit upp maten så tittade han på sin pappa och sa hejdå :/ Så då bestämde vi oss för att vi allihopa skulle sova hemma hos mig istället där Theo känner sig tryggare och sen hör och häpna! Theo somnade innan klockan 20:00 igår :O Och jäklar vad skönt det var att bara vara på kvällen och ligga i soffan och titta på tvn.. Det var ett tag sedan jag gjorde det ^^ Men bara för att det gick så bra igår betyder inte det att det kommer gå lika bra idag ^^

Nej nu ska jag hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen.. Lite senare ska jag gå hem till A också :)


Åh vad jag längar efter sommaren när jag ser min prins i den här bilden ♥


Tisdag 13 Mars 2012

God förmiddag på er! Tisdag idag och Theo är nu på dagis och leker och har roligt :) Och ännu roligare var det att få åka bil till dagis med grannen och hennes barn ;) Theo och Isac satt och snacka på som bara den i baksätet och hade jätte roligt ;) Sen så kanske vi får skjuss hem av dom också och det uppskattas så otroligt mycket!

Tja annars idag händer det inte så mycket. Solen skiner ute och jag funderar på att ställa mig och städa om jag orkar ^^ Damma, dammsuga och torka golven.. Skulle behövas egentligen, men jag vet inte om jag orkar.. Men det måste göras innan lilleman kommer hem för då finns det verkligen inte tid till det eller så ska han vara med och leka med vattnet och det blir inte så bra då ;P

A sa igår att han ville att han och jag skulle hitta på någonting medan Theo var på dagis, men just nu ser det inte ut som om att det blir nått då han skulle ner till polisstationen och göra en polisanmälan mot Gävle Sjukhus.. Så vi får väl se om vi ens ses nånting idag om han har tid.. Känns inte som det, men som sagt vi får väl se..

Nej fixa sista tvätten nu och sen börja med städningen..

Måndag 12 Mars 2012

God morgon solstrålar! Hur har eran helg varit då? Min har varit rätt tung, men endå rätt så bra. I fredags så var det ju min älskade svärfars begravning och sen på kvällen så sov A och Theo kvar här hemma hos mig :) Sen på lördagen så var vi först ut till IKEA allihopa och strosa runt i några timmar och sen på kvällen åkte jag ner till Katrin och kollade på Melodifestivalen och jag måste ju säga att för en gångs skull så vann rätt låt! Nu behöver man inte skämmas ögonen ur sig! :) Blev även lite monopolspel som vanligt.. När jag sedan kom hem så gick jag direkt och la mig då jag var sjukt trött!

Igår söndag så hände det inte så mycket.. Hade tvättdag och tvättade flera maskiner ^^ Sen så kom A över med Theo och så umgicks vi hela dagen ♥

Idag är det måndag om nu någon skulle ha missat det ;) Theo ska till dagis om ett tag och efter att han är lämnad där så ska jag till kuratorn.. Har ju hänt en hel del sen jag var där sist så nu har vi en hel del att prata om ^^ Senare idag har jag ingen aning om vad som händer.. Theo sitter och tjatar om att han vill till mormor så vi kanske går över till henne senare? Annars så blir det nog bara en lugn kväll här hemma skulle jag tro..

Resten av veckan blir också bara lugn.. Iaf vad det ser ut som nu.. Har ingenting inplanerat förutom kuratorn idag så vi får väl se vad jag och min älskade lilla trollunge hittar på ♥

Hoppas eran helg har varit bra!

Fredag 9 Mars 2012

Hejhej på er.. Fredag idag och idag är det begravning för min käre svärfar ♥ Och imorgon är det min änglabrors födelsedag också ♥ Så denna helg är tung och jag tror jag bara ska vara hemma.. Lutar åt det iaf då jag mår som en påse skit just nu och orkar inte se nå folk.. Menmen vi får väl se.. Egentligen så skulle jag ju vara barnledig i helgen, men i natt så ska A sova här med Theo och Kelly ♥

Nej nu ska jag fixa lite och rasta Kelly en sväng innan jag ska till bussen och åka och hämta hem mitt älskade hjärta från dagis ♥


God morgon!

God morgon på er! :) Sovit gott? Det har jag faktiskt gjort för en gångs skull! Riktigt skönt var det, men jag ville inte gärna kliva upp ur sängen i morse när Theo kom in och väckte mig ;) Men nu är vi uppe iaf och vi har kläder på oss och magarna fulla med frukost och om en stund ska vi klä på oss och gå till bussen och åka till dagis :) Medan Theo är på dagis så ska jag bara ta det lugnt här hemma.. Hela dagen ska jag bara ta det lugnt tror jag då jag inte har nånting inplanderat..

Nej ta fram ytterkläderna nu då så det är klart tills det är dags att hoppa i dom? :)

Onsdag 7 Mars 2012

Hejhej på er! Onsdag idag och idag har jag haft fullt upp.. A förljde med och lämnade Theo på dagis idag, då han ville se om det blev nå mer tjaffs om det han och jag tog upp med dagis igår. Men tack och lov så blev det inte så. Efter dagis så skjutsade han mig hem och när jag kom hem så satte jag mig vid datorn en liten stund innan mamma och min kusin kom hit och vi började baka skorpor :) Det var meningen att vi skulle vara klara innan klockan 14, men det blev vi inte så jag hörde med A om han kunde hämta hem hjärtat och det kunde han tack och lov ♥ Senare så gick jag och Theo hem till mamma där hon bjöd på mat och nu är vi hemma igen då Theo är så trött så han orkar knappt med sig själv :/ Så det blir en tidig kväll här hemma och det blir det även för mig då jag är skit trött just nu!

Annars så ikväll är det "Förlossningskliniken" på tv klockan 19 som jag bara måste se! Sen blir det bara en lugn kväll framför wow tror jag tills det är dags att krypa ner i sängen :)

Nej göra klar Theo för sängen då kanske? :)

Måndag 5 Mars 2012

God morgon på er! Måndag idag så det innebär en ny vecka.. Theo är på dagis just nu och glad blev han när han kom dit ;) Och det gick ju bra att åka buss som vanligt, lite ovant bara och det tyckte Theo också så han fick sitta på sätet iställt för i vagnen när vi åkte till dagis och då blev han helt lyrisk ;) Men skönt iaf att han trivs så bra på dagis.

Snart ska jag iväg på möte med F-kassan och efter det har jag ingen aning om vad som händer och sker.. Men troligtvis så går jag hem till hjärtat och slår ihjäl lite tid innan det är dags att hämta hem mitt älskade lilla hjärta igen ♥

Usch vad jobbigt det här med separation är! Eller ja vi har ju inte direkt separerat, utan vi är särbo men det gör ont och är skit jobbigt likt förbannat. Det är inte lätt det här inte vill jag lova! Och igår när hjärtat gick hem så trodde jag allvarligt att jag skulle gå i tusen bitar! Men tack och lov så lugnar ångesten och allt ner sig efter en stund, men usch vad jobbigt det är! :/ Men det blir väl bättre för hoppningsvis..

Nej göra mig klar innan jag ska till bussen och gå på möte..

Hoppas ni får en bra måndag! :)


God natt!

Ja nu säger jag god natt! Kärleken gick hem till sig för lite mer än en timme sedan och tomt som satan är det här hemma just nu :/ Och jobbigt till tusen, men det är väl så det ska vara eller?!
Har precis kommit ut ur duschen och tänkte fixa lite kvällsfika till mig nu och så funderar jag på att lägga mig i soffan och kolla klart på filmen "The Proposal" som går på 5an just nu.. Den är ju lite små rolig och det kan jag behöva just nu känner jag.. Efter det så blir det sängen och orkar jag så ska jag läsa lite så jag läser ut boken någon gång ^^ Katrin kom ihåg att ta med sig boken när hon var här sist så nu måste jag ju läsa ut den jag håller på med så jag får börja med den snart! :)

Imorgon är det måndag och Theo ska till dagis.. Blir bussen dit och det tycker nog Theo ska bli roligt då han tycker om att åka buss :) Sen ska jag på möte och sen tror jag inte att jag hinner göra så mycket mer innan det är dags och hämta hem hjärtat igen, men vi får väl se..

Nej kvällsfika var det nu så god natt på er!



Söndag 4 Mars 2012

Hejhej! Söndag idag och i natt så sov jag och Theo hemma hos A :) Det gick rätt så bra förutom att Theo vaknade flera gången i timmen hela natten :/ Men han är ju inte heller van med att sova där hemma så det är inte så konstigt att han vaknade hela tiden..

Igår kom Katrin hem till A och umgicks också :) Vi gick hem till mig och hämtade monopolet och spelade det också och för en gångs skull så vann jag! ;D *haha*

Just nu är vi hemma hos mig och Theo är sitt vanliga glada jag! Han tittar på tvn och leker just nu och snart ska jag börja med lunchen och sen får vi se vad vi hittar på, men jag tror vi ska klä på oss och gå ut och leka en sväng.

I morgon är det måndag och det är dagisdags för Theo och nu är det buss som gäller till dagis vilket vi inte är vana vid då vi inte åkt buss till dagis på flera månader! Men det ska nog gå bra :) Efter dagislämning så ska jag på möte med F-kassan och sen har jag ingen aning om vad som händer mer i veckan.. På fredag ska Theo till sin pappa och vara där hela helgen så då blir jag barnledig, så får se vad jag hittar på då :)

Nej hänga tvätten som precis blev klar och starta en till maskin så jag får bort allt någon gång :)

Hoppas ni har haft en bra helg!


Lördag 3 Mars 2012

God morgon på er! Ny månad har kommit och våren är på väg! UNDERBART! Jag har varit lite off nu dom senaste dagarna då jag har varit helt upptagen med flytt och allt vad det innebär och nu i natt så var det första gången jag sov själv här hemma (ja förutom Theo då). Theo har inte ropat efter sin pappa allt för mycket, men snart ska vi hem till honom så Theo får träffa sin pappa lite :)

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. Melodifestivalen är det ju ikväll och då är det ju andra chansen och den vill jag se :) Men annars så händer det inte mycket alls.. Theo ska iväg med sin mormor till Ockelbo Vintermarknad och jag ska vara hemma och tvätta allt som inte blev tvättat igår.. Har några maskiner kvar ^^ Mamma kom över till mig igår kväll och hjälpte mig att storstäda hela lägenheten så just nu är det rent och fint här hemma :) Tvätt har jag hängandes lite över allt menmen så blir det ibland ^^

Nej nu ska jag ta fram lite kläder till mig och lilleman och sen ringa till lillemans pappa och se om han är vaken och om vi kan komma :)

Ha en fin lördag hörrni!


Min stört sköna lilla älskling ♥


RSS 2.0