Onsdag 27 Februari 2013

God morgon! Snart är denna månad snart slut och vi närmar oss våren med storm steg :D Längtar ihjäl mig snart och vill inget annat än att snön ska försvinna! Vill ha sol och värme vilket också hjälper måendet till det bättre :)
 
Idag är det onsdag och strax ska jag och Theo ta bussen till förskolan och sedan blir det jobbet för min del. I måndags så var det planeringsdag på förskolan så Theo och jag hade en dag med världens bästa syster/moster :D Verkligen en toppen dag! Vi gick på stan och sen hem till henne där hon bjöd på lunch och en hel del skratt! Jag älskar verkligen min syster och Theo kunde inte ha någon bättre moster/gudmor ♥
 
Igår kom min svärmor över en stund och hälsade på och sen när A slutat så åkte vi och storhandlade så nu är det fullt i alla skåp igen :)
 
Idag efter jobb och förskola får vi se vad som händer.. Har ingenting inplanerat just nu så vi får helt enkelt se :) Jobbar mellan 9-14 den här veckan då det är sportlov så det är rätt sköna tider ^^
 
Nä nu måste vi sätta lite fart och jag måste få min älskade lilla grabb att sätta sig på pottan också innan vi åker. Ja här hemma har vi en grabb som snart är blöjfri på dagarna :D
 

Det var ett tag sedan..

Hej på er! Här har det inte skrivits nånting på några veckor och det beror på att jag nu fortfarande har sådan ångest så jag orkar knappt med nånting :( Skit jobbigt är det! Nu i veckan så jobbade jag bara två dagar då jag först hade sådan ångest att jag knappt tog mig upp ur sängen och sen i torsdags så ringde förskolan och sa att Theo var dålig så då var jag tvungen och åka och hämta honom ❤ Han var stressad när jag kom och så hade han spytt två ggr :( När jag skulle klä på honom så spydde han två ggr till och sen även en gång på bussen :( men det var bara slem han spydde upp och så fort vi kom hem så blev han sitt vanliga jag igen, men vi var hemma i fredags iaf!
Och fredags så kom A hit och umgicks och sov här och han ska sova här en natt till. Igår klockan 16 gick han och jag på bio och vi såg "Röjar Ralf" och jäklar vilken rolig film! Skratta så mycket så jag fick ont i magen xD
Medan vi var på bio så var Theo med sin mormor och när vi kom hem mös vi lite i soffan innan Theo skulle sova :)

Sen hände det en lite mindre rolig grej igår morse! Theo hade fått tag på min mobil och på nått vis fipplade han till det så att jag var tvungen att återställa hela jäkla mobilen innan jag kunde komma in i den och det tog ju några timmar innan allt var klart och till på köpet så försvann allt i min mobil! Bilder, videoklipp, kontakter - ja allt!! Lite ledsen blev jag och speciellt över alla bilder och videoklipp som jag inte hunnit säkerhetskopiera :'( Menmen mobilen fungerar nu och nu ska inte Theo få tag på den igen ;) (hoppas jag ^^)


Feb. 10, 2013

Så var helgen över och nu mer än någonsin skulle jag behöva en längre helg. Jag har haft ångest nu i några veckor och den vägrar ge med sig, men så illa som den varit den här helgen har den inte varit på väldigt länge och att sen inte få någon hjälp göt inte saken bättre, menmen det är väl dags att inse att jag är själv i allt?

Imorn är det iaf måndag igen och förskola och jobb står på schemat och vad som händer efter det har jag ingen aning om.. Men jag och mitt lilla hjärta hittar nog på nånting som alltid :)


^^

Har haft en väldigt rolig och trevlig kväll :) Theo sover hos mamma och glad för det är han. Nu snart blir det sängen för mig och A då vi båda sitter i soffan och halvsover ^^

Just ja! Astrids julklapp kom idag också och jag är mer än nöjd! :D

God natt!


Lördag 9 Februari 2013

God förmiddag på er! Här hemma har vi haft lite sovmorgon och Theo väckte mig för en timme sedan ^^ Skönt var det måste jag säga! Inte varje dag jag får sovmorgon, det händer kanske 2-3 ggr på ett år max! Så det var riktigt skönt :)
 
Idag är det lördag och Theo ska eventuellt sova hemma hos sin mormor inatt. Det berodde på hur hon mådde. Ringde till henne igår och frågade och då hade hon ont i huvudet och så och var det borta tills idag så skulle han få vara där, annars så får han vara hemma :) Men han säger att han vill till mormor så vi får väl se.. Katrin och hennes karl kommer hit till mig ikväll iaf och vi får väl se om A också kommer eller inte.. Det blir iaf att vi ska kolla på melodifestivalen vad det lät som iaf, men egentligen tittar inte jag på det men nog kan jag offra mig en lördagkväll för att titta på det med vänner ;) Men det kommer nog bli en bra dag/kväll iaf så :) Iaf så hoppas jag på det!
 
Det har inte blivit nå bloggande för mig nu på nån dag då jag har haft kraftig ångest :/ Den sitter fortfarande i, men är inte alls lika farlig som den har varit. Men förhoppningsvis så kanske man kan börja må lite bättre snart nu när man har börjat gå till en psykolog och pratat.. Men vi får väl se..
 
Sen så har jag nu läst ut boken "Femtio nyanser av honom" och så har jag börjat på "Femtio nyanser av mörker" och trots att jag bara läst några sidor i den boken så är jag lika fast ^^ Jäkligt bra böcker måste jag säga!
 
Näe nu är det dags och hoppa in i en dusch och vakna till liv ^^
 

Underbara bok!

Alltså jag trodde inte att jag skulle fastna så snabbt i boken "Femtio nyanser av honom", men det har jag gjort! Jag började läsa boken igår då det inte blivit av tidigare och jag har snart läst ut den! :O Jag har inte alls mycket kvar! Och det var länge sedan jag fastnade för en bok så som jag gjorde nu med den här och jag hoppas att dom två böcker som är kvar i triologin är minst lika bra! :D Nä underbara böcker med andra ord och jag rekommenderar verkligen er att läsa dom! :D
 

Onsdag 6 Februari 2013

God morgon. Onsdag idag och just nu ligger jag och Theo i soffan och myser ❤ Theo är som ni förstår hemma även idag för att vara helt hundra på att han orkar med förskolan :)

Men idag har vi inte så många planer iaf.. Så det blir en lugn dag :)

Idag fyller även Theos pappa år så i eftermiddag blir det att vi går hem till honom och grattar honom :)


Dagen..

God kväll. Just nu ligger jag i soffan och fryser så jag vet inte vad.. Har två par byxor på mig + en varm filt och endå fryser jag :/ Theo sover nu iaf och det blir ingen förskola för honom imorgon då vi tar en extra dag hemma då han var varm nu innan han la sig, men han hade ingen feber så vi får väl se hur natten blir..

Annars så har dagen varit sådär. Det blev ett jobbigt slut på mötet idag men som vanligt är det bara lägga locket på och hoppas att det stannar där..

Annars idag så har jag och Theo umgåtts med min mamma idag och vi tog en promenad till kvantum fram och tillbaka och när jag och Theo sen kom hem la vi oss i soffan och titta på film hela eftermiddagen/kvällen :)


Tisdag 5 Februari 2013

God morgon på er! Här hemma har vi varit vakna sedan klockan 6 och om en halvtimme ska jag gå över med Theo till mamma då han ska vara dör medan jag är på möte :) Hoppas på att det känns lika bra efteråt som det gjorde sist :)

Efter mötet måste jag komma ihåg att ringa till Hc! Glömde bort det igår när jag och Theo låg i soffan och bara mös hela dagen ❤ Så det måste kommas ihåg idag!!

Men Theo vaknade iaf med nästan ingen feber alls och fortsätter det såhär hela dagen blir det förskola för honom imorgon :)

Nä dags och sätta lite fart nu då vi strax ska gå över till mamma :)


Interner shoppat ^^

Maten står på spisen och är snart klar, Theo tittar på film och bara tar det lugnt och jag sitter här just nu :)
 
Dagen har varit väldigt lugn. Vi har mest suttit i soffan och tittat på film och så har Theo lekt lite grann i den mån han orkat :) Och så kommer eftermiddagen/kvällen att fortsätta se ut också..
Theo blir ju hemma imorgon också, men då jag har möte på förmiddagen ska Theo vara med sin mormor under tiden och han tjatar redan om att han ska till mormor ;) Så han kommer bli glad över att få vara nån timme med henne.
 
Det händer inte ofta att jag internet shoppar, men idag slog jag till! Jag har varit sugen på att köpa nya sängkläder till min säng och när jag ramlade över dom här inne på Ellos så kunde jag inte låta bli! Jag var bara tvungen att ha dom ^^ Och eftersom att jag inte internet shoppar i vanliga fall så tyckte jag att jag kunde göra det ^^
 
Här kommer iaf en bild på dom :)
Jag tycker dom är hur läckra som helst och kommer passa in i mitt sovrum som handen i hansken ^^

^^

Jag idag ^^


Måndag 4 Februari 2013

God morgon på er! Här hemma är det sjukstuga som gäller då Theo's feber kom smygandes tillbaka igår kväll och han har fortfarande feber nu på morgonen, så han och jag blir hemma idag och imorgon som det ser ut nu. Eventuellt längre beroende på febern.
 
Theo var ju feberfri hela lördagen + hela söndagen så igår gick vi upp till min pappa och hälsade på då det var 3 veckor sedan vi umgicks så det var roligt :) Pappa bjöd på mat också ^^ A var såklart med han också och Kelly naturligtvis ♥ Theo lekte och hade jätte roligt med morfar och när vi kom hem var han väldigt varm och helt slut så tog tempen på honom som visade att han hade feber så vi blir hemma.. Idag ska vi inte göra mycket alls här hemma, bara kurera oss och ta det lugnt ( om nu min lilla virvelvind kan göra det ^^ ). Alltså jag förstår inte, när Theo har feber så är han mer vild än tam ;) Han håller igång till tusen för att sen helt plötsligt stanna upp och bli jätte hängig, bara för att några minuter senare vara en virvelvind igen ;) Så ibland tror man inte att han har feber för att han är så aktiv ^^ Men då är det bra att man är hemma några dagar så man får ladda batterierna i mellan åt :)
 
Måste ringa HC idag också då Theo har ett annat problem som han har haft sedan han föddes och som läkarna sa skulle rätta till sig, men det har det inte gjort för honom så nu måste jag ta tag i det igen så det blir fixat.
 
Näe nu ska vi äta lite frukost så uppdaterar eventuellt lite senare :)
 
Ha en bra start på nya veckan!

Feberfri :D

Theo vaknade feberfri imorse :D men vi kommer ha en lugn inne dag iaf för säkerhets skull, för känner jag Theo rätt så kommer febern tillbaka ikväll då den brukar göra det dom få gångerna Theo har feber ^^

Natten var iaf lugn och Theo kom och väckte mig kl 05.00 men då bäddade jag ner honom hos mig och sen sov vi till 07 och då väckte vi Theos pappa så fick dom kliva upp då det är A's helg och sen sov jag en timme till ^^

Så här hemma blir det bara en lugn hemma dag :)


Fredag 1 Februari 2013

Hej på er!! Har inte bloggat något idag då tiden inte riktigt har funnits där och sen har jag haft fullt upp hela dagen i stort sätt :)

Dagen började med förskola och jobb och det gick bra på jobbet idag och det blev ingen drama och panik tack och lov :) Efter jobbet åkte jag och hämtade mitt hjärta och möts då av en pedagog som frågade om jag fått nå meddelande från förskolan och det hade jag inte fått då dom använt fel nummer.. Det är snart ett år sedan jag bytte nummer och förskolan har fortfarande inte ändrat det -.- Menmen.. Theo var iaf inte så jätte pigg när jag kom och hämtade honom, men han sa direkt att han skulle till Emma och Moses så vi åkte hem till syster iaf och Theo blev genast mycket piggare när han fick se din moster och var pigg till det att vi kom hem och han kändes jätte varm! Tog tempen på honom och den visade 39,2 så inte konstigt att han kändes varm :( men han fick alvedon och sen ville han sova och han sover än och jag kan ju bara hålla tummarna på att han får sova hela natten och vakna upp frisk imorgon!

När Theo somnade mös jag och mitt stora hjärta ner oss i soffan ❤

Och sen så har jag lånat böcker av syster också och jag hoppas dom är lika bra som det sägs att dom är :)

Godnatt!


RSS 2.0