Torsdag 13 Juni 2013

God morgon på er! Torsdag idag och idag är jag hemma.. Är inte alls nå pigg och mår verkligen skit, så jag bestämde mig för att vara hemma och vila upp mig idag och förhoppningsvis så kan jag jobba imorgon :) Så idag ska jag bara slappa och ta det lugnt hade jag tänkt..
 
Idag blir mina älskade små bebisar 1 vecka också :D Snacka om att tiden går fort! Och dom har blivit mycket större nu också och dom är så underbara :) Theo älskar dom! Han vill hålla i dom och pussa på dom mest hela tiden ;) Han kommer tycka det blir roligt när dom blir så pass stora att dom springer runt och leker en massa ;)
 
Ja annars idag händer det inte så mycket.. Iaf inte nu mitt på dan när jag är hemma.. Sen i eftermiddag får vi se vad som händer.. Är det fint väder ute så kommer nog jag och Theo vara ute och leka, annars så blir vi nog bara inne och myser och tar det lugnt :)
 
Och snart är det helg också, men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Men det märker vi väl :) Theo har sagt i några dagar nu att han vill sova hemma hos mormor så vi får väl se om det blir nå av det eller inte :) Annars så blir det nog bara en lugn helg, det är min barnhelg så jag kan inte göra så mycket då heller utan Theo så vi får se ^^
 
Näe nu ska jag bädda ner mig i soffan och slå igång en film eller nått och mysa ner mig med Kelly ♥ som förresten blev 2år i tisdags :D Stora tjejen nu! :D
 
 

Måndag 10 Juni 2013

Hej på er!
 
Idag blev det ingen lång dag på jobbet då förskolan ringde och sa att Theo var hängig :( Och när jag kommer till förskolan så säger han att han vill kräkas och bara några sekunder senare så kom det :( Men det kom bara slem så han var stressad över nånting och ingen magsjuka! Han slocknade i vagnen påvägen hem och sov en liten stund och sen var han hängig även hemma ett bra tag innan han blev piggare och nu är det som om att ingenting har hänt :) Vilket är jätte skönt för då kan vi nog gå ut och leka lite efter maten! Men Theo ska endå vara hemma imorgon och då ska Theo's pappa vara hemma med honom på förmiddagen då det är skolavslutning för min del och den vill jag inte missa :) Efter skolavslutningen och allt de så går jag hem och tar över så får A åka och jobba :) Sen så kommer syster Emma hit i morgon också :D Sen får vi se vad som händer mer i veckan.. Det blir jobb för mig hela veckan iaf och enda fram till vecka 28 då jag ska försöka ta ledigt fyra veckor framåt :) Sen är det dags att fortsätta arbetsträna i höst och jag får vara kvar på samma ställe till december och det känns så jäkla skönt att få ta den tid det behöver och jag behöver inte stressa! :D
 
Näe nu ska jag strax ställa mig och fixa mat här hemma och jag hoppas att Theo kommer äta :) Han har ätit dåligt hur länge som helst nu så jag hoppas att han vill äta lite grann idag iaf..
 
Nyplanterat hos mina älskade flickor på Sveas 2års dag ♥ 
Det fattas stenar runt om, men det ska komma!

Söndag 9 Juni 2013

God kväll på er! Söndag idag coh idag har jag inte gjort mycket.. Storstädat och tvättat en hel del är väl typ det enda vettiga jag har gjort idag :P
 
Annars så mår vi relativt bra här hemma.. Vi har våra upp och nedgångar som alltid denna tid på året.. Svea har hunnit fylla hela 2år! Den 1 juni fyllde hon 2år och då åkte vi ut till deras grav och planterade nya blommor och barnens morfar och hans sambo var också med ♥ Theo och barnens pappa också naturligtvis! Efter att vi hade planterat blommorna så satte vi oss vid flickornas gravsten och fikade lite och självkart så fick Meja och Svea också ett glas saft och några kakor :) Men deras lillebror/storebror sa att han skulle vara snäll och äta upp Meja och Sveas kakor så ingen annan kom och tog dom för dom ;)
 
Theo växer så det knakar och blir bara större och större :D Och smartare och smartare för den delen också! Och strak nå så enormt är han! Men han mår bra och allt går framåt :) Men det kommer bli en jäkligt tuff höst för oss här hemma! :/ Vi får väl se om vi överlever den eller inte..
 
Sen så har vi ju också som ni säkert redan sett fått 5 nya familjemedlemmar också :D Theo älskar våra små bebisar och vill helst hela tiden vara med dom och gosa och pussa ♥ Han är så kärleksfull mitt hjärta!
Men alla 5 bebisar mår bra och om jag har kollat rätt så är det två pojkar och tre flickor :) Och förhoppningsvis så är alla tingade redan :)
 
Igår så var jag och Theo ut till Gysinge på marknad med Theo's morfar, hans sambo, moster Emma och moster Malin och Malins sambo :) Riktigt trevligt var det och efter att vi varit på marknad så åkte vi iväg och fikade lite grann vid vattnet och det var riktigt mysigt! Och Theo var jätte duktig som inte sprang för nära vattnet och drutta i, utan höll sig på säkert avstånd :)
 
Här kommer lite bilder från våran helg :)
 

Bebisar :D

Här kommer det lite bilder på mina små bebisar :D
 

Sveriges Nationaldag!

Idag är det Sveriges dag! Och den har spenderats i Furuviksparken med min pappa, hans sambo och min ena syster och Theo såklart :)
Vi har haft en helt underbar dag med strålande sol och mycket bus :D Och när jag inte kunde tro att dagen kunde bli bättre hittade jag A i min garderob med 5 små underbara bebisar hos sig ❤❤ Jag blev så glad när jag hittade henne och att allt hade gått bra och att ungarna mår bra :D Nu är jag så bebislycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen ;D
Bilder kommer!


RSS 2.0