Måndag 4 Juni 2012

God morgon på er! Juni månad är redan här och oj vad fort det här året har gått! Har inte riktigt hunnit med och sommaren står och knackar på dörrarna, men än vill inte regnmolnen släppa in den vilket de flesta av oss tycker suger och så även jag :/ Vill att värmen och solen ska komma i ilfart just nu så man kan vara ute och hitta på en hel massa skoj med sonen :D Men förhoppningsvis så kommer väl värmen och solen innan midsommar iaf ;)

Idag är Theo hemma från dagis då han är ledig, det är planeringsdag på dagis så vi har en hemma-i-soffan-mysdag idag :) Det är inge roligt väder ute så tror inte vi kommer gå ut nåning och Theo tycker inte om att vara ute när det regnar så vi blir inne.
Imorn är det dagis som gäller för honom och jag ska på kurs, sen på onsdag hoppas vi på att solen och värmen kommer då jag och Theo ska till Furuvik med Theo's morfar! :D Det är familjedag där då med pappas jobb och då ville han att vi skulle med och självklart säger vi! :D Men vi hoppas på att vädret är fint så vi kan få en bra upplevelse där iaf.

Annars så händer det inte så mycket mer den här veckan iaf.

image description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0