Uttråkad -.-

Nu sover mitt älskade hjärta och jag sitter framför datorn och är så sjukt uttråkad så det finns inte! :( Känner att jag vill hitta på och göra nånting, men jag vet inte riktigt vad och eftersom att jag är själv med Theo så kan jag ju inte dra iväg heller.. Nackdelen med att vara ensamstående är att man inte kan dra iväg och hitta på nånting för sin egen skull bara sådär.. Menmen får väl försöka hitta på nå nästa helg istället.. Då ska jag iaf hem till syster och se hur hon bor nu när hon har flyttat! :D Sen skulle jag eventuellt hem till Katrin också och se hur dom bor nu när dom också har flyttat :)
 
Idag har det inte hänt mycket här hemma.. Storstädade gjorde jag iaf och Theo hjälpte till lite grann, men efter ett tag tyckte han att det lät så illa från dammsugaren så han gick in på sitt rum och smällde igen dörren x) Men nu är det iaf rent här hemma och man slipper skämmas om det skulle komma hit nån ^^
 
Pratade med mamma i telefon idag också och vi bestämde att imorgon ska jag och Theo åka upp till sjukhuset och hälsa på henne :) ♥ Mamma opererades för blodpropp för ca 2 veckor sedan och för en vecka sen fick hon komma hem. Men igår fick hon åka ambulans upp tillbaka till sjukhuset då hon fått en infektion i operationssåret :( Men hon mår efter omständigheterna bra och vi hoppas på att hon får komma hem snart! Tycker inte om att min mamma ska ligga på sjukhuset där dom har ihjäl fler patienter än dom hjälper så känner nästan att jag vill ha henne i telefon hela tiden så jag vet att hon mår bra! ♥ Men imorgon så ska jag och Theo åka upp till henne och hälsa på en stund sen får vi se vad vi hittar på mer imorn.. Men tror inte det blir så mycket mer..
 
Sen på måndag så är det förskola och jobb som står på schemat. Men jag ska inte jobba mycket alls då för jag ska upp till sjukhuset och få en gsm mätare på mig som ska sitta i några dygn så vi får eventuellt se vad det är som gör att jag tuppar av när jag sover! Det är inte roligt när det händer och jag är helt själv med Theo!
Sen nästa vecka så är det möte med specialist pedagogen också vilket jag verkligen ser fram emot! Det skulle vara några fler med på det mötet också men jag tror det kommer gå hur bra som helst! :)
 
 
Nej slå ner arselet i soffan med min kopp te och mina pepparkakor som är mitt enda sällskap denna tråkiga lördag.. Men nu ringde min ena syster och sa att hon ville komma förbi så hon kommer om ett tag ;D
 
Ha en bra lördagkväll alla!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0