Hej kära vänner!

Tänkte ge det här ett försök till så där av att jag tagit bort lösenordet ^^ Få se om inspirationen finns nu eller inte, men det märker vi ;P
 
Idag är det alla helgons dag och jag, karln och Theo ska ut till våra älskade döttrar och tända ljus ♥ Sen så ska även karln sova här i natt! Det var ett tag sedan vi sov tillsammans så det ska bli mysigt ♥ Vi har även köpt en ny lykta åt dom som är jätte fin! Ska försöka komma ihåg att ta kort på den och visa :)
 
Ja annars så lever vi på här hemma.. Måendet är inte riktigt på topp just nu, men det blir väl bättre hoppas jag..
 
Nu i veckan så ringde specialist pedagogen till mig och jag och karln ska träffa henne igen nästa vecka och nu hoppas jag verkligen att det händer grejer! Det är inte meningen att Theo ska behöva stressa upp sig tills han spyr och sen inte vara kontaktbar på ett tag :/ Och specialist pedagogen hade varit med Theo under en förmiddag nu i veckan och hon sa precis samma sak som jag sagt hela hösten vilket var väldigt skönt! Sen är jag trött på att både förskolechefen och Theo's pedagoger ljuger mig rakt upp i ansiktet! Jag hoppas för allt jag kan att han får byta inom en snar framtid!
 
Så det har hänt lite saker sedan jag sist skrev och inte mycket av det har blivit ändrat, men nu hoppas vi på en förändring!
 
Nej hoppa i lite kläder och sen äta frukost är det dags för nu! :)
 
Ha en bra lördag hörrni!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0