Tisdag 3 Januari 2012

Hej på er! Allt bra?

Efter mycket om och men igår kväll så somnade Theo strax efter 22-tiden. Skönt var det att äntligen kunna slappna av och bara vara en liten stund innan man själv gick och la sig. Men dom där timmarna man har på kvällen för sig själv är väldigt viktiga och något man som förälder verkligen måste ha för att orka! Så jag hoppas att nattningen ikväll går mycket lättare.

Men iaf så kom han in och väckte oss vid 9-tiden i morse och var sitt gamla goda och glada jag :) Vi klev upp och åt frukost som varje morgon och sen var dagen i full gång ^^ Tvätten, disken och tja alla hushålls sysslor är färdiga för dagen förutom middagen och Theo leker med sina bilar och kollar på filmen "Bilar" och är för tillfället väldigt lugn :) Funderar på att gå ut om en stund, men det regnar och är så blött så vi får väl se om Theo tycker det är nå roligt. Han är inte mycket för att vara ute och speciellt inte när det regnar.

Annars idag händer det inte så mycket. Har försökt fått tag på några personer, men utan resultat så det får vi försöka med igen nån annan dag eller så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0