Måndag 30 Januari 2012

God förmiddag på er! Idag klev jag upp 6:30 och snacka om att jag fick kämpa mig upp! Ville verkligen inte kliva upp ur min underbara varma säng! Men tillslut kom jag upp iaf och skönt var det att få äta frukosten i lugn och ro och lyssna på alla snarkningar från mina 3 älsklingar som fortfarande låg och sov ;) Men jag skulle till kuratorn tidigt på morgonen och därav mitt tidiga uppklivande..

Det gick bra hos kuratorn iaf och när jag kom hem igen så åkte vi till dagis med Theo. Han blev lite sen idag men så får det bli ibland och idag så tänkte vi ju prata med hans "fröknar", men dom var upptagna och vi tänker inte ta det här med någon av dom andra. Men eftersom dom var upptagna så får vi ta det när vi hämtar honom..

Tja annars idag är det måndag och vad vi ska hitta på när hjärtat har kommit hem vet jag inte.. Vi får se helt enkelt.. Kanske att vi tar en promenad med pulkan som han tycker är så jätte roligt :)

Imorn är det tisdag iaf och då ska jag iväg efter att vi lämnat Theo på dagis.. Linda ska följa med mig och jag måste medge att jag är en smula skit nervös!!

Nej fixa med tvätten nu så jag har det gjort :)


Saknar dig hjärtat ♥


Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Nopes, inget skämt där inte. Jag ska på utvecklingssamtal i eftermiddag, och då kan Linus lärare vänta sig en riktig utskällning om det är så att de kräver att vi ska ha en dator tillgänglig. För visst - vi HAR två datorer - men dom är rätt dyra och inget vi köpt till barnen så sett. De får gärna sitta vid datorn en stund o spela - MEN om skolan KRÄVER att ungarna ska ha en dator så kan dom gott o väl stå för det själva...

2012-01-30 @ 11:42:46
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Molly Bergström, UPPSALA

Önskar dig en bra start på nya veckan ;D

2012-01-30 @ 12:43:40
URL: http://mooollys.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nu tävlar jag ut åtta suits of sweden på min blogg precis som många andra bloggerskor! Är du redan med och deltar på någon annan blogg? Delta igen här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment

2012-01-30 @ 13:09:13
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: Therese

Vinnaren finns nu uppe på bloggen! Checka in mailen för att se om det var du som vann! :) Lycka till!



http://formylife.blogg.se/2012/january/vinnaren-hittad.html#comment

2012-01-30 @ 14:51:17
URL: http://formylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0